Lavašo suktinukai su šprotais: lengvai paruošiamas užkandis, kuris ilgai ant stalo neužsigulės
Jeigu norite gardaus, lengvai pagaminamo ir tikrai populiaraus užkandžio, niekada neapsiriksite pagaminę lavašo suktinukus. Juos patogu valgyti rankomis, o be to – jie tikrai gardūs.
Šįkart siūlome išbandyti lavašo suktinukų su šprotais receptą. Šie suktinukai tiks tiek laukiant svečių, tiek kasdieniam užkandžių stalui.
Jiems neliks abejingi žuvies mėgėjai, tad suktinukai ilgai ant stalo neužsigulės.
Lavašo suktinukai su šprotais
Reikės:
didelio lavašo lakšto
skardinės šprotų aliejuje
4 virtų kiaušinių
100 g tarkuoto fermentinio sūrio
majonezo
česnako skiltelės
krapų, petražolių
druskos
pipirų
Kaip gaminti
Šprotus gerai nuvarvinkite. Kiaušinius ir sūrį sutarkuokite burokine tarka, sumaišykite su majonezu, trintu česnaku, pagadinkite druska, pipirais, petražolėmis, krapais.
Lavašo lakštą ištieskite, ištepkite kiaušinių ir majonezo mase.
Palei ilgąjį kraštą išdėliokite šprotus ir susukite vyniotinį.
Supjaustykite ir patiekite.
Skanaus!
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra