Lavašo suktinukai su šprotais: lengvai paruošiamas užkandis, kuris ilgai ant stalo neužsigulės

Jeigu norite gardaus, lengvai pagaminamo ir tikrai populiaraus užkandžio, niekada neapsiriksite pagaminę lavašo suktinukus. Juos patogu valgyti rankomis, o be to – jie tikrai gardūs.

Šįkart siūlome išbandyti lavašo suktinukų su šprotais receptą. Šie suktinukai tiks tiek laukiant svečių, tiek kasdieniam užkandžių stalui.

Jiems neliks abejingi žuvies mėgėjai, tad suktinukai ilgai ant stalo neužsigulės.

Lavašo suktinukai su šprotais

Reikės:

didelio lavašo lakšto

skardinės šprotų aliejuje

4 virtų kiaušinių

100 g tarkuoto fermentinio sūrio

majonezo

česnako skiltelės

krapų, petražolių

druskos

pipirų

Kaip gaminti

Šprotus gerai nuvarvinkite. Kiaušinius ir sūrį sutarkuokite burokine tarka, sumaišykite su majonezu, trintu česnaku, pagadinkite druska, pipirais, petražolėmis, krapais.

Lavašo lakštą ištieskite, ištepkite kiaušinių ir majonezo mase.

Palei ilgąjį kraštą išdėliokite šprotus ir susukite vyniotinį.

Supjaustykite ir patiekite.

Skanaus!

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą