Vėrinys Kalėdoms tęsiasi…

Gruodžio 20 dieną į Alytaus r. meno ir sporto mokyklą šurmuliuodami ir nuotaikingai nusiteikę rinkosi mokytojai, mokiniai, tėveliai ir visa Daugų bendruomenė.

 Šventės vedančiosios, mokyklos mokytojos Margarita Ivanauskienė ir Laima Zalanskienė visus susirinkusius pasveikino su artėjančiomis nuostabiausiomis šventėmis, linkėjo šiuo ramybės laikotarpiu – advento metu ramybės, gerumo, kad kiekvieno širdį paliestų ir sušildytų šv. Kalėdų laukimo džiaugsmas.

Gausiai susirinkusius svečius pasveikino mokyklos direktorė Dovilė Jaciūnienė – ,,tai mistiškas metas, kai Advento laikotarpis veda į didžiąją šventę - Kalėdas. Geriausia dovana, kurią gali padovanoti žmogus žmogui, yra jo nuoširdumas, meilė, šildantis tarpusavio ryšys…”. Direktorė dėkojo Alytaus r. savivaldybės merui Algirdui Vrubliauskui už galimybę įsirengti sporto ir gero laisvalaikio praleidimo klases, o šios mokyklos mokytojui Sigitui Junevičiui už iniciatyvą organizuojant sportinius užsiėmimus visai Daugų bendruomenei.

Sveikinimo žodžius tarė ir Daugų seniūnijos seniūnė Irma Kašėtienė, linkėdama kiekvienam sustoti, pamąstyti, pabūti su draugais ir artimaisiais.

Vakaronės metu renginio vedančiosios džiaugėsi kūrybingais svečių prisistatymais, parengtomis adventinėmis kompozicijomis, širdį džiuginančiomis dainomis.

Šventinę nuotaiką sukūrėme visi kartu: Daugų Vlado Mirono gimnazijos pradinio ugdymo skyriaus mažieji dalyviai (vadovė Joana Laugalienė); Trečiojo amžiaus universiteto ir bendrijos ,,Viltis” atstovai; Daugų Vlado Mirono gimnazijos ir Daugų kultūros namų dainininkės bei mūsų mokyklos kanklininkių ansamblis (mokytoja Laimutė Aleksiupienė); jaunieji pianistai (mokytoja J. Laugalienė); naujai susibūręs mokinių vokalinis ansamblis (mokytoja L. Zalanskienė) bei mokytojų instrumentinis kvartetas (mokytojai: Ramunė Simanavičienė, Margarita Ivanauskienė, Gintautas Pikūnas ir Algirdas Glovickis).

Šis vakaras suartino, sušildė, įkvėpė naujų minčių ir toliau taps tradiciniu renginiu.

 

Alytaus r. meno ir sporto mokyklos informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą