Lazdijų mero iniciatyva – šventinis koncertas savivaldybės darbuotojams

Lazdijų rajono savivaldybės mero Artūro Margelio iniciatyva jau ne vienerius metus puoselėjama tradicija rajono savivaldybės darbuotojams palydėti metus apsilankant kultūriniame renginyje. Gruodžio 28 d. neseniai po modernios renovacijos duris atvėrusiame Lazdijų kultūros centre buvo surengti net du žinomos Lietuvos muzikos grupės „Vairas“ ir atlikėjos Ingos Valinskienės koncertai.

Į pirmąjį koncertą buvo pakviesti rajono savivaldybės švietimo ir kultūros įstaigų darbuotojai, į antrąjį – savivaldybės tarybos nariai, administracijos skyrių, seniūnijų ir kitų savivaldybės  įstaigų kolektyvai. Darbuotojai buvo kviečiami ateiti su savo šeimos nariais, tad kultūros centro salė vos talpino visus, norinčius pasiklausyti žymių Lietuvos atlikėjų.

Sveikindamas susirinkusius į šventinį senųjų metų palydėtuvių renginį, meras Artūras Margelis džiaugėsi, jog žvelgdamas į sausakimšą kultūros centro salę neabejoja, kad naujametinė dovana savivaldybės darbuotojams ir jų artimiesiems patiko. Meras linkėjo visiems sėkmingų ir laimingų ateinančių metų, niekada neprarasti vilties, drąsiai eiti pirmyn ir drauge siekti naujų tikslų, kuriant tiek asmeninę, tiek gimtojo krašto gerovę.

Lazdijų rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą