Anšlagas Punioje – žiūrovai vos tilpo į kultūros namų salę

Su gera nuotaika ir pavasarine energija Punioje startavo naujas muzikinis projektas „Pašėlęs mikrofonas“. Idėjos autorius Alytaus rajono kultūros centro darbuotojas Marius Franckevičius džiaugiasi, kad pavyko įgyvendinti ilgai brandintą sumanymą – suburti vestuvinius muzikantus padainuoti kartu su gyvo garso grupe.

Žiūrovų į koncertą susirinko itin gausiai. Parduota 300 bilietų, o sėdimų vietų Punios kultūros namų salėje – 286.

 

„Dauguma mano ir mato, kad vestuvių muzikantai groja su fonograma. Tačiau yra puikių atlikėjų, jaučiančių muziką ir publiką, turinčių išskirtinius balsus ir galinčių dainuoti pritariant gyvo garso grupei“, – kalbėjo butrimoniškis M. Franckevičius, pažymėdamas, kad idėją – vestuvių muzikantams padainuoti kartu su gyvo garso grupe – įgyvendinti padėjo Alytaus rajono kultūros centro Punios skyriaus kultūrinės veiklos vadovas Gintautas Šmitas ir rėmėjai.

Koncerte gražiausias dainas žiūrovams skyrė grupė iš Alytaus „Vizitas“: Mindaugas Bartusevičius ir Dalius Pasaravičius, Gediminas Saltonas iš Kauno, grupės „Comboband“ bosistas ir dainų autorius Arūnas Armonas, Alytaus rajono muzikantai: Juozas Kavaliauskas, grupė „Muzika Jums“ su Gintautu Šmitu ir Roku Rinkevičiumi, broliai Algimantas ir Dainius Juozapavičiai, Vytautas Franckevičius.

Dviejų valandų koncerte atlikėjams pritarė grupė „ComboBand“, kurioje soline gitara groja Marius Franckevičius. Grupė Lietuvoje koncertuoja kartu su estrados dainininke Giulija, kuri dainavo ir žiūrovams Punioje.

„Pašėlęs mikrofonas“ „užvedė“ televizijos laidų vedėją Giedrių Leškevičių. Jis ne tik vedė renginį, bet ir prisijungė prie dainuojančių būrio.

Renginio pabaigoje, skambant finalinei dainai ir žiūrovų plojimams sceną nušvietė rėmėjų dovanoti fejerverkai.

Punios seniūnas Gintautas Laukaitis projekto „Pašėlęs mikrofonas“ dalyvius apdovanojo simbolinėmis padėkomis – stiklo statulėlėmis. Seniūnas gausiai susirinkusiems žiūrovams ir atlikėjams perdavė Alytaus rajono savivaldybės mero Algirdo Vrubliausko linkėjimus ir sveikinimus. „Tikiu, kad šis muzikinis projektas Punioje taps gražia Atvelykio tradicija“, – kalbėjo G. Laukaitis.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą