Išsiskyrimas. Vaclovas Matažinskas

Prie vartų meilė vieniša stovėjo,
Jau budo rytas, švietėsi dangus...
Ji kitą meilę akimis tolyn lydėjo 
Ir kentė ilgesio skausmus.

Išsiskyrimo skausmas slėgė.
Žydėjo pievos, plasnojo čia drugiai,
Tik ilgesys man širdį gėlė,
Negražūs pasidarė jai rytai.

Kaip sunku išsiskirti kada myli,
Kaip sunku pasakyt sudie.
Aplink, atrodo, visi džiaugias tyliai,
Tik tu viena verki, širdie.

Neverk, širdie, sugrįš juk meilė,
Kaip sugrįžta pavasariai, rytai
Ir vėl apgaubs širdelę laimė.
Žiūrėk, kaip šėlsta tarp žiedų drugiai...

Iš Vaclovo Matažinsko knygos "Apie viską iš širdies...", 2017 m. Autoriaus knygą platina pats autorius: Vaclovas Matažinskas.

Komentarai

  • Lydia
    prieš 18 minučių
    KAIP ATSIRADO MANO VYKDYTOJO GRĮŽDAMAS PAGAL REALIĄ IR VEIKSMINGĄ NUORODĄ DR. Sunny. Mano vardas Lydia Gomez, aš niekada nemaniau, kad vėl šypsosi. Vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais. Maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol nesutikau ponios, vadinamos Maria, kuri papasakojo apie burtininką, vadinamą Dr.Sunny, ji man pateikė savo el. Pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį. Aš susisiekiau su juo ir jis mane patikino, kad per 48 valandos mano vyras grįš pas mane. Mažiau nei per 48 valandas mano vyras grįžo prašydamas atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, todėl iki šiol stebiuosi šiuo stebuklu, negalėjau įsivaizduoti, bet kai tik Baigiau rašyti, aš pastojau ir pagimdžiau savo trečiąjį vaiką. Jei jums iš jo reikia pagalbos, galite susisiekti su juo el. paštu: drsunnydsolution1@gmail.com Arba „WhatsApp“ arba paskambinkite jam dabar: +2349030731985.
    Dr.Sunny taip pat gydo:
    1. ŽIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. VĖŽYS
    4. ALS (Lou Gehrig liga)
    5. Hepatitas B?
    6.Jei norite pastoti
  • Petra Gonzalez
    prieš 11 minučių
    Dr Ilekhojie TAI, KAS man padėjo išsaugoti mano santykį.TEKSTAS ARBA PRIDĖTI Jį APIE WHATSAPP: +2348147400259

    Aš noriu paliudyti apie puikų ir galingą rašytoją, kuris mano vyrui palikęs mane ir vaikus 2 savaitėms, kai aš jam paskambinau, jis nesirinko, kai grįžo namo trečią savaitę. Jis man pasakė, kad nori skyrybų, man buvo taip liūdna Aš verkiau visą naktį, kai jis vėl išvyko, kitą dieną buvau toks vienišas, ieškodamas ko nors internete, kai radau burtininką, vadinamą dr. Ilekhojie, kuris padėjo daugybei žmonių susidoroti su jų problemomis, todėl aš susisiekiau su juo dėl savo problemų, jis man pasakė, kad bus Priimk 24 valandas, o mano vyras grįš pas mane. Aš padariau viską, ką jis liepė man padaryti. Kitą dieną mano vyras grįžo atsiklaupęs ir maldavo, kad atšauktų skyrybas, kuriomis dabar džiaugiamės kartu. susisiekite su juo „WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259 arba el. paštu (gethelp05@gmail.com)
  • Helen
    prieš 51 minučių
    Sveiki, visi čia, norėdami paliudyti, kaip mano vyras paliko mane savo buvusiai žmonai. Tai buvo tik 3 metai mūsų santuokos. Skaudžiausia buvo tai, kad aš buvau nėščia su pirmuoju mūsų vaiku. Aš padariau viską, kas man buvo įmanoma, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, aš taip norėjau, kad jis sugrįžtų dėl meilės jam, visko maldavau, pažadėjau, bet jis atsisakė, paaiškinau savo problemą mano draugei ir ji pasiūlė man kreiptis į burtų ratuką, kuris man galėtų padėti užburti, kad jį sugrąžintų, neturėjau kito pasirinkimo, kaip išbandyti. Aš išsiunčiau burtų ratuką, vadinamą dr. Fayosa, ir jis patikino, kad nėra problema ir kad viskas bus gerai po 48 val., Jis užkeikė burtą ir stebėtinai po 48 valandų mano vyras man paskambino ir atsiprašė už viską, ką jis padarė, buvau labai nustebęs, kad jis man paskambino, ir jis pasakė, kad jam taip gaila dėl visko tai įvyko ir jis norėjo, kad grįžčiau pas jį, aš kaip toks laimingas ir nuėjau pas jį, tai mes vėl pradėjome gyventi laimingai, dėka dr. Fayosa patariu visiems dėl tos pačios problemos. Susisiekite su dr. Fayosa. El. pašto adresas yra (Fayosasolusionhome@gmail.com) arba tiesiogiai „whats-app +2348151918774
  • LINDA
    prieš 17 minučių
    How I Got My Ex Husband Back...........


    Greetings to every one that is reading this testimony. I have been rejected by my husband after three(3) years of marriage just because another woman had a spell on him and he left me and the kid to suffer. one day when i was reading through the web, i saw a post on how this spell caster on this address voodoospelltemple66@gmail.com , have help a woman to get back her husband and i gave him a reply to his address and he told me that a woman had a spell on my husband and he told me that he will help me and after 2 days that i will have my husband back. i believed him and today i am glad to let you all know that this spell caster have the power to bring lovers back. because i am now happy with my husband. Thanks Dr.voodoo. His email: voodoospelltemple66@gmail.com you can also add Dr.voodoo on whatsApp +2348140120719
  • TAMARA BARROW
    prieš 2 minučių
    I want to share this great testimony to the world on how Dr VOODOO cure me from HSV1&2 with his herbs, I was nervous when i first contact him about the cure for HSV but i decided to give him a try because i was desperate to get cured and be free from HSV. Dr VOODOO prepared the remedy and sent it to me through UPS,which I use just the way Dr VOODOO instructed me and thank God today I am a beneficiary to this cure and I went back to the hospital after 7 days of taking the herbs and I tested HSV1&2 Negative. So I will tell you all who are looking for a cure to his/her HSV1&2 that Dr VOODOO took research before he could finally get the solution to it and a lot of people are benefiting from him right now. He also cured my friend from HPV. Dr VOODOO heals with natural herbs. Please I urge you to contact him now through his email address: voodoospelltemple66@gmail.com or call and WhatsApp him on +2348140120719. He is capable of curing HIV/AIDS, HERPES, HPV, HSV1&2, CANCER of all kinds, DIABETES and so many other infections.
  • FAITH
    prieš 42 minučių
    I contacted herpes' I was told there is no herpes cure except treatment to
    control it. I totally lost hope. All I could think was losing my life it
    was so embarrassing to have this virus, few weeks ago I ready about a
    possible natural herbs cure which was guaranteed. And I ordered the natural
    herbs treatment from Dr voodoo after some weeks I got 100? cure. Now I'm so
    excited to share this testimony contact Dr voodoo WhatsApp number
    +2348140120719 also e-mail him at: voodoospelltemple66@gmail.com

Parašykite komentarą