Skiepijimo centras Alytuje dirbs ir šeštadienį

Alytaus sporto ir rekreacijos centre Naujojoje gatvėje 52 įsikūręs Skiepijimo centras kviečia visus dar nepasiskiepijusius alytiškius šeštadienį, liepos 10 dieną, pasinaudoti galimybe be išankstinės registracijos pasirinkti vieną iš trijų vakcinų – „Pfizer“, „Moderna“ ar „Astra Zeneca“. 

Skiepijimo centras dirbs nuo 8 valandos ryto iki 12 valandos.

„Įvertindami, kad galbūt kituose miestuose dirbantys žmonės darbo dienomis neturi galimybių atvykti skiepytis, gal ir dėl kitų priežasčių yra užimti, nutarėme sudaryti galimybę tai padaryti šeštadienį. Ar centras dirbs kiekvieną šeštadienį, kol kas sunku pasakyti – priklausys nuo gyventojų aktyvumo ir noro skiepytis. Jeigu ateis tik keletas žmonių, suprantama, kad grįšime prie ankstesnio Skiepijimo centro darbo tik darbo dienomis“, - sakė Alytaus miesto savivaldybės vyriausiasis specialistas (savivaldybės gydytojas) Povilas Jagelavičius. 

Kaip jau įprasta, revakcinacija vyksta iš anksto numatytu laiku ir vakcinomis, o šeštadienį kiekvienas alytiškis galės pasirinkti ir pasiskiepyti norima vakcina be jokios išankstinės registracijos. Atvykstant į Skiepijimo centrą, pakanka turėti asmens dokumentą.

Kitą savaitę alytiškiai liepos 13 ir 14 dienomis bus skiepijami „Pfizer“, liepos 15 dieną – „Moderna“, liepos 16 dieną – „Pfizer“ vakcinomis.

Remiantis Statistikos departamento skelbiama informacija, Alytuje jau paskiepyti beveik 25 tūkstančiai arba 49,9 procentai visų miesto gyventojų. Atskirose amžiaus grupėse pasiskiepiję sudaro nuo 44 iki 75 procentų šios grupės asmenų. 

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą