Palmiros horoskopas pirmadieniui, vasario 28 d.

Pirmadienį palanku užbaigti, apibendrinti didelį darbų ciklą. Bus gerai ieškoti senų klaidų, sisteminti atliktus darbus, informaciją.

Tinkamas laikas imtis sudėtingų, atsakingų užduočių. Naudinga sisteminti darbus, ieškoti senų klaidų, jas taisyti. Aiškinkitės jums svarbius klausimus tiek su kolegomis, tiek su šefu. Sulauksite pagalbos, pritarimo – verta kreiptis su prašymais bei pasiūlymais į vadovybę.

Diena itin palanki moterims, tad joms verta spręsti svarbius klausimus – tiek susijusius su veikla, tiek su asmeniniais santykiais.

Palanki proga taikymuisi su mylimu žmogumi.

Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, kad nieko sudėtingo nereikėtų atidėti rytdienai.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį nėra labai svarbūs, nebent jie buvo aiškūs, realistiški. Puiku buvo sapnuoti besiganančias žalioje pievoje karves, jaučius, gerti pieną ar jį matyti – tai sėkmė, pinigai, skalsa namuose. Blogai regėti žiemą – liga. Tuštintis – vagystės, nuostoliai. Išsitepti purvu, nuogam būti – neturtas. Vanduo – apkalbos. Kraują matyti ar pačiam susižeisti – gresia katastrofa, liga.

Blogas ženklas: jei ugnis užgestų be aiškios priežasties – artimo žmogaus liga, mirtis, jei ant jūsų drabužis užsidegtų – apsaugos praradimas, ilgai žagsėti ar apsinuodyti – visą mėnesį galimi rimti nemalonumai, jei vandenį atjungtų – nuostoliai, vienatvė, pamesti grandinėlę, sagą, sagtį, auskarą – išsiskyrimas su artimaisiais, skyrybos su mylimu asmeniu, vyrui moterį įžeisti.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę – pagalba iš aukščiau, vandenį ant kelių išlieti ar į balą nukristi – susitaikymas su artimaisiais, draugais.

Žvilgsnis į priekį: antradienis įtemptas, konfliktinis, tačiau tinkamas aktyviai veiklai, sudėtingų problemų sprendimui, nemalonioms, priverstinėms permainoms įgyvendinti; palankūs tamsiai mėlyni tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis žada netikėtumus – būkite pasiruošę naujoms idėjoms, atviri naujiems pasiūlymams. Palanki proga kreiptis pagalbos, patarimo į draugus.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis tinkamas susitikimams su žmonėmis, svarbiais jūsų karjerai.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis palankus kelionėms, susitikimams su užsieniečiais. Tai naudingų pokyčių laikas, tad nepraleiskite tądien atsiveriančių gerų progų.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis nervingas – ne laikas panikuoti paaiškėjus, kad ne viskas bus taip, kaip norėjote. Kita vertus, būtent tądien galite sulaukti pagalbos iš žmonių, kuriems esate kažkada padėję – gera praeitis jums dar kartą pasitarnaus...

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis palankus susitaikymui, deryboms.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis tinkamas imtis užvilkintų, atidėtų darbų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis sėkmingas įvairių reikalų tvarkymui, kelionėms.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis tinkamas ieškoti dingusių dokumentų, daiktų, šeimos relikvijų.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis tinkamas užvilkintų biurokratinių reikalų tvarkymui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis – nelauktų likimo dovanų metas... Palanki diena piniginių, turto reikalų tvarkymui.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis žada geras naujienas, naudingus susitikimus. Diena palanki aktyviam reikalų tvarkymui.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis netinkamas niekuo svarbiu užsiimti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą