Papildomos saugumo priemonės Alytaus miesto transporte

Nuo šios savaitės visuose Alytaus miesto autobusuose sumontuoti rankų dezinfekavimo skysčiu užpildyti dozatoriai. Tad kiekvienas keleivis vykstantis miesto autobusu gali jais naudotis.

“Imamės visų rekomenduojamų ir papildomų priemonių saugiam keliavimui užtikrinti. Vairuotojai aprūpinti dezinfekatoriais. Autobusų salonai dezinfekuojami reiso pradžioje ir pabaigoje. Vairuotojai taip pat aprūpinti rankų dezinfekavimo priemonėmis, kad galėtų jas valytis ir reiso metu. Dabar ir kiekvienas keleivis gali dezinfekuoti rankas. Tikimės, kad visi kartu sustabdysime viruso plitimą ir galėsime grįžti į įprastas gyvenimo vėžias”, - kalbėjo “Kautros” Alytaus filialo vadovė Gražina Čepukaitienė.

Anot vežėjų atstovės buvo pertvarkytas ir darbas dispečerinėje, kad vairuotojai turėtų kuo mažiau kontakto su dispečeriu bei tarpusavyje.

“Džiugu, kad keleiviai reaguoja į rekomendacijas labai supratingai - palaiko tinkamą atstumą, rečiau atsiskaito grynaisiais, o dažniau e.bilieto kortele. Jaučiasi susikaupimas ir solidarumas”, - pasakojo G. Čepukaitienė.

Vežėjai primena kelionės autobuse metu reikia palaikyti minimalų vieno metro atstumą nuo kitų keleivių, bent kartą per valandą plautis rankas, čiaudint ar kosėjant veidą prisidengti sulenkta ranka per alkūnę.


UAB “Kautra” informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą