Geriausių Kaimo plėtros programos projektų atranka – dalyvaukite!

Lietuvos nacionalinė vartotojų federacija, vykdydama projektą „Lietuvos kaime gera gyventi – 2021“ organizuoja gerųjų projektų atranką, kurie buvo gavę paramą iš 2014 – 2020 m. m. Kaimo plėtros programos (KPP).

Rugsėjo 17 d. vyksiančiame renginyje bus pagerbti atrinktų projektų vykdytojai, renginio filmuota medžiaga viešinama. Atrinktų projektų vykdytojai taip pat turės galimybę nemokamai dalyvauti bei pristatyti savo projektą Tarptautinėje žemės ūkio parodoje - "Ką pasėsi", kuri vyks Kaune 2021 m. rugsėjo 23-25 d.

Projektai turi būti susiję su viešųjų paslaugų teikimu bei jau įvykdyti. Jie turi būti susiję su tokiomis viešosiomis paslaugomis, kaip švietimo, vaikų darželių-lopšelių organizavimo, dienos centrų, specialaus lavinimo, gyventojų užimtumo, kultūrines, bendruomenių plėtros, socialinės ir sveikatos saugos organizavimo, gamtos, kultūros, istorijos paveldo globos ir tausojimo, aplinkosaugos, nekomercinės paskirties laisvalaikio organizavimo, viešosios tvarkos palaikymo, turizmo organizavimo ir kitomis viešosiomis paslaugomis.

Projektai bus vertinami pagal šiuos kriterijus: kultūros ir vietinių tradicijų puoselėjimas, inovatyvumas, aplinkosauga, projekto rezultatų pritaikomumas ir tvarumas.

Šiuo metu pradedame vykdyti projektų atranką ir prašome siūlyti savo projektus, nurodant vykdytojų kontaktus. Taip pat prašome pasidalinti šia informacija su galimais pretendentais ir paskatinti juos dalyvauti atrankoje. Tokiu būdu Jūs prisidėsite prie jūsų rajone gyvenančių kūrybingų, aktyviai puoselėjančių vietines tradicijas žmonių veiklos garsinimo.

Lauksime Jūsų pristatymo iki rugpjūčio 20 d. adresu: federacija@vartotojai.eu.

Daugiau informacijos telefonu 868625661.

Alvita Armanavičienė

Lietuvos nacionalinės vartotojų federacijos prezidentė
Nacionalinės vartotojų konfederacijos viceprezidentė

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą