Mokinius pasieks specialūs nemokamo maisto paketai


651 – tiek specialių maisto paketų viduryje savaitės pasieks Alytaus rajono bendrojo lavinimo mokyklas, jais bus aprūpinami nemokamą maitinimą gaunantys mokiniai. Informuojama po Alytaus rajono savivaldybės vadovų pasitarimo.
Planuojama, kad tiems, kuriems priklauso nemokamas maitinimas, tokie specialūs maisto paketai bus perduodami kas dvi savaites. Šiuose bus – mėsos ir pieno produktai, vaisiai, kruopos, aliejus.
„Mokyklų vadovai atsakingi už maisto paketų perdavimą mokiniams, bus susisiekiama su tėvais ir informuojama apie galimybes bei būdus šiuos atsiimti. Sieksime, jog jokio tiesioginio kontakto nebūtų, žmonės vienu metu nesueitų ir nesibūriuotų, perdavimas vyktų saugiai“, – komentavo Alytaus rajono savivaldybės mero pavaduotoja Dalia Kitavičienė, atsakinga už informacijos gyventojams teikimą dėl COVID-19 ligos.

Alytaus rajono savivaldybės administracija užsakė ir dar daugiau papildomų apsaugos priemonių – vienkartinių pirštinių, chalatų, apsauginių kaukių, respiratorių, dezinfekcinio skysčio – šiais papildomai dar šią savaitę bus aprūpintos ne tik medicininės priežiūros įstaigos, bet ir mokyklos, seniūnijos, socialiniai darbuotojai.
Taip pat atkreiptas dėmesys dėl parduotuvėse besilankančių asmenų srauto ribojimo, apsauginių pirštinių ir dezinfekcinio skysčio jose naudojimo. Būkime budrūs – saugokime save ir aplinkinius!


Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą