Nuotraukos autorius: Galimai dėl medikų klaidos nukentėjusio J. Stanevičiaus žmona Lina sutrikusi ir išgyvena dėl sutuoktinio sveikatos

Neįtikėtina : 45-erių vyrą ištiko infarktas, tačiau medikai nustatė skrandžio plyšimą


Alytaus apskrities Stasio Kudirkos ligoninės vadovai, medikai susiėmę už galvų dėl įvykusios klaidos – atvežtam negaluojančiam vyrui chirurgas nustatė opą ir skrandžio trūkimą, atliko 3 valandas trukusią operaciją ir tik tada suprato, kad pacientą kamavo ne pilvo skausmai, o ištikęs infarktas.
Per stebuklą atsirado specialus transportas, 45-erių Alytaus rajono gyventojas nugabentas į Kauno klinikas. „Šiuo metu mano vyro būklė sunki. Jam teko ištverti 3 valandas trukusią bereikalingą operaciją. Juk iš tiesų jau skambindamas greitajai jis sakė, kad negaluoja širdis, aš tą patį sakiau. Jam skrandis netrūkęs, jį ištiko infarktas. Kauno medikai jį išgelbėjo, tačiau dėl šios absurdiškos situacijos, gali būti, mano vyras liks mažai darbingas. O juk esame ūkininkai. Ir pikta, ir skaudu“, - kalbėjo nukentėjusio Jono Stanevičiaus žmona Lina.
Paklaustas, ar ligoninė pripažįsta padariusi klaidą, gydymo įstaigos direktoriaus pavaduotojas Arvydas Baublys atsakė teigiamai. „Bus vykdomas auditas, išsiaiškinsime. Tačiau pagal pirminę informaciją, mes nieko neneigiame. Be abejo, labai blogai“, - sakė A. Baublys.
Išsamiai apie šią situaciją žiūrėkite Dzūkijos TV žiniose 19 val. ir 20 val.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą