Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugpjūčio 13 d.

Pavojingas laikas, kupinas įtampos, provokacijų, nenumatytų kliūčių, tęsiasi: išlieka didelė konfliktų, išpuolių, nelaimingų atsitikimų, avarijų keliuose ir gamyboje tikimybė.

Itin sudėtingi ketvirtadienis, penktadienis. Kad ir kur būtumėte, dirbtumėte ar pramogautumėte, ilsėtumėtės, atsargiau elkitės su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Patartina vengti ir gausių žmonių susibūrimų, minios, spūsties.

Pasistenkite nepuoselėti didelių lūkesčių, būkite pasiruošę taikiai, geranoriškai išgirsti ir nepalankią savo atžvilgiu naujieną ar jums svarbaus asmens sprendimą. Nesiduokite užvaldomi emocijų, nepulkite visko aiškintis, nukirsti, nutraukti santykius. Susilaikykite nuo pykčio, kerštavimo – dabar ką nors nemalonaus išgirdus reikia stabtelėti, palaukti, jokiu būdu iš karto nereaguoti. Nepalankiausias metas ketvirtadienį nuo 16 val. 20 min. iki 18 val.15 min.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo susiję su turtu ir jūsų veikla. Lipti į kalną, matyti tauriuosius metalus, brangakmenius, monetas – sėkmė, turtas. Blogai matyti banknotus, peles, žiurkes, tarakonus, muses – tai nuostoliai, vagystės.

Blogas ženklas: jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar namie kas nors savaime suliepsnotų, be paliovos į žemę žiūrėti, raktus pamesti, parkristi, jei nagas nulūžtų.

Geras ženklas: išvysti krintančią žvaigždę (moterims iš kairės, vyrams iš dešinės pusės, o kairiarankiams – atvirkščiai), vaivorykštę, lietų saulei šviečiant.

Avinas (03 21–04 20). Jokių skubotų išvadų ir žaibiškų veiksmų. Nors išties seksis tvarkyti skubius reikalus, venkite skubinti situaciją.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis itin konfliktinis: nė nepastebėsite, kaip susinervinę įžeisite antrąją pusę. Tikėtinos ir išlaidos (ar bent skandalai) dėl netikusio vaikų elgesio.

Dvyniai (05 21–06 21). Jausitės geriau nei kiti, tačiau rizikuoti nepatartina. Nesiveržkite imtis ko nors naujo veikloje, venkite pateikti reikalavimus vadovybei.

Vėžys (06 22–07 22). Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, niūrokoms mintims ir nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių, nesivelkite į ginčus, nepatikėkite svetimiems savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų ketvirtadienį, penktadienį.

Liūtas (07 23–08 22). Galite sulaukti priešingų rezultatų, nei tikėjotės. Galimas dalykas, kad neteisingai įvertinsite jėgų santykį ar blogai sudėliosite akcentus.

Mergelė (08 23–09 22). Ne laikas ketvirtadienį, penktadienį imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą. Tai netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjimo metas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jūsų galimybės ketvirtadienį, penktadienį gali būti apribotos. Tai blogas laikas plėsti savo įtaką, naudotis ryšiais su įtakingais asmenimis tvarkant tarnybinius reikalus.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį, penktadienį galite susidurti su įvairiausiais nesmagumais, savotiška moraline prievarta, kai tenka pakeisti planus. Nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju.

Šaulys (11 23–12 21). Jūs kupini vilčių ir geriausių ketinimų, tačiau ketvirtadienį, penktadienį kantrybė greitai seks, ir sutuoktinis ar mylimas asmuo gali tapti jūsų nepasitenkinimo auka.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šiomis dienomis kas nors vis primins jūsų klaidas, bet labai nepykite – dabar jūsų trūkumai bus labiau matomi.

Vandenis (01 20–02 18). Neskubinkite situacijos, į viską reaguokite ramiai. Ne laikas avantiūroms ketvirtadienį, penktadienį – nežaiskite su likimu, nepasitikėkite sėkme paskutinę akimirką.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį, penktadienį imkitės tik einamųjų reikalų. Ne laikas naujovėms – problemų kils, net jei viską apgalvosite, apskaičiuosite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą