Palmira: stojo mėnulio jaunatis, tai nelengvas metas

Naktį, 4 val. 17 min., stojo mėnulio jaunatis, prasidėjo naujas mėnulio mėnuo. Tai nebus lengvas metas – pakaks painiavos, nesusipratimų. Netiks nieko svarbaus imtis, nepalanku pradėti ir naujų darbų. Tiesa, svajoti, puoselėti geras viltis galima. Galvokite apie ateitį, tik labai griežtai nieko neplanuokite – tai labai nestabilus laikas, kai viskas gali pakrypti nenumatyta linkme ir nėra prasmės fiksuoti kokios nors idėjos. Tai neturi virsti „idee fixe“.

Šiandien nepatartina užsiimti kuo nors atsakingu, dirbti sunkius darbus – labiau save pasaugokite, taupykite jėgas. Tai jaunatis, tad stigs jėgų. Būkite atidesni dirbdami su informacija, pinigais – didesnė klaidų tikimybė.

Tai ir ne pats geriausias laikas pirkti vertingų daiktų – apsigausite. Nepalanku pirkti transporto priemones, telefonus, brangius žiedus, apyrankes, rankines, rašiklius. Nepalanki diena transporto, žiniasklaidos tarnyboms. Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai sapnuoti šventes, puotas, pramogas. Kuo sapnas buvo džiugesnis, tuo geriau. 

Blogas ženklas: rasti pinigų ar metalinių daiktų (geriau jų neimti), savaiminis užsidegimas, jei raktas sulūžtų ar jį pamesti, jei namuose plyštų užuolaidos, staltiesės, jei skėtis sulūžtų, jei juodas katinas kelią pereitų.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus tvarkyti svarbius reikalus, pasirašyti reikšmingus dokumentus, kelionėms nuo 11 val. 40 min.; patartina nešioti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Nors jūsų nuojautos bus aiškiaregiškos, galite suklysti vertindami ateities perspektyvas. Atidėkite rytdienos popietei svarbų sprendimą, o šiandien nedarykite to, ko nesinorės, dėl ko abejosite, nes tai neduos norimų rezultatų (to galima lengva širdimi atsisakyti).

Jautis (04 21–05 20). Neblogas metas apmąstyti, kurti, aptarinėti ilgalaikius veiklos planus, tačiau galutinį sprendimą dėl ateities verta priimti rytoj antrą dienos pusę. O šiandien niekam neatskleiskite savo tikrųjų tikslų, siekių.

Dvyniai (05 21–06 21). Nors jus gerbia ir palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys, nereikėtų tikėtis naudos iš visų gautų pritarimų ar pasiūlymų. Geriausia rytdienai (antrai dienos pusei) atidėti susitikimus darbo reikalais su užsieniečiais bei įtakingais žmonėmis.

Vėžys (06 22–07 22). Labiau save pasaugokite ir neleiskite sau nervintis. Su niekuo nesiaiškinkite santykių. Nepervertinkite savo galimybių, jei teks skolintis ar sugalvosite imti kreditą.

Liūtas (07 23–08 22). Būsite linkę klausytis kitų nuomonės, pasiduoti aplinkinių įtakai. Vis dėlto laikykitės savo ankstesnių nuostatų ir neleiskite niekam kištis į jūsų reikalus. Šiandien geriau nesivelti į ginčus, venkite ir rizikingo vairavimo.

Mergelė (08 23–09 22). Tikėtini nesklandumai tvarkant reikalus, bendraujant su kolegomis, šefu ar važiuojant automobiliu. Nieko atsakinga nesiimkite, tvarkykite smulkius reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nebloga diena – reikalai pajudės sparčiau, ims spręstis jums svarbus klausimas (bet norimo rezultato reikėtų siekti rytoj, ne šiandien). Labiau pasaugokite vaikus – nereikėtų jų šiandien barti ar bausti (nebūkite smulkmeniški).

Skorpionas (10 24–11 22). Kurkite ateities planus, svajokite apie geras permainas, tačiau su niekuo tuo nesidalinkite (nužiūrės). Būkite atsargesni bendraudami, neužmegzkite naujų pažinčių. Likite nuoširdūs bendraudami su mama, vaikais, mylimu asmeniu.

Šaulys (11 23–12 21). Būkite atsargesni ką nors teigdami, vertindami, atidesni su dokumentais, apdairesni ką nors pirkdami, vairuodami automobilį. Tikrinkite gaunamą informaciją, neskubėkite ja tikėti, jos skleisti. Gali išryškėti nepatikimi žmonės jūsų aplinkoje – tai pajusite beveik intuityviai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nebūkite išsiblaškę, tačiau ir nesistenkite elgtis labai racionaliai – ir vienu, ir kitu atveju galite suklysti. Labiau pasaugokite sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Niekur neskubėkite, nesiveržkite, nereaguokite į provokacijas – šefo, sutuoktinio, vaikų, o gal ir mylimo asmens. Neleiskite sau būti nepatenkintiems, kategoriškiems – būtent šiandien nesąmoningai žmonės ilgam apie jus susidarys vienokią ar kitokią nuomonę ir ją pakeisti bus labai sunku.

Žuvys (02 19–03 20). Dažniau ilsėkitės, nevarginkite savęs neprivalomais darbais, nereikalingu bendravimu. Daugiau miegokite, ilgiau pasivaikščiokite gryname ore. Neskubėkite žadėti, įsipareigoti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą