Palmiros horoskopas sekmadieniui, lapkričio 14 d.

Sekmadienis iki 15 val. 14 min. – karminio atpildo metas, kai nutinka tai, užsitarnavome per mėnesį. Tai puiki diena bendravimui, ypač su bendraminčiais, pažinčių užmezgimui. Tiesa, būkite labiau pakantūs svetimai nuomonei – ne laikas ginčams.

Tądien palanku linksmintis, pramogauti – nedera liūdėti, užsisklęsti vienatvėje. Patartina šmaikštauti, ugdyti humoro jausmą, Geras laikas meilės pasimatymams bei pažintims.

Tinka pirkti drabužius, rankines, rinkti vardus, spėti ateitį iš tekstų, mesti burtus. Venkite naudotis transportu – stenkitės daugiau vaikščioti pėsčiomis. Kelyje būkite atsargesni. Nepalankios ir tolimos kelionės. Galimi rūpesčiai per žmones, atvykusius iš toli.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo svarbūs tik sapnai, regėti per saulėtekį. Puiku, jei skraidėte, jei girdėjote savo vardą. Blogai kristi, plaukyti valtimi, medžius kirsti.

Blogas ženklas: sutikti juodą katiną, jei drabužis praplyštų, daug plaukų išsipeštų, vandenį ant kelių užsipilti.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį gali nutikti kai kas mielo, džiugaus. Susitikimams su bičiuliais labiau palankus vakaras.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį suprasite, kad artimieji, bičiuliai irgi jus myli, jumis rūpinasi. Susitikite su tais, kuriuos iš tiesų mylite, kurie yra jūsų geriausi draugai!

Dvyniai (05 21–06 21). Tai malonių susitikimų metas (tiesa, jei nebūsite itin užsispyrę ginčuose).

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienio susitikimai, gauti pasiūlymai bus naudingi veiklai.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienio pavakare jums pavyks atgauti pusiausvyrą. Šis laikas bus geras aplankyti seniai matytus žmones. Beje, šios dienos žada netikėtus susitikimus, nelauktus svečius.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis geras pabendrauti su seniai nematytais šeimos draugais. Būkite atidesni sutuoktinio poreikiams, nuomonei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienis palankus sveikatingumo procedūroms.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį pavyks nusipurtyti „įtartinų“ minčių ir imti visus mylėti, su visais draugauti.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį daugiau laiko praleiskite namie. Na, o viešnagėms bus palankesnis jau vakaras. Galima ir romantiška pažintis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienis šaunus, tiesa, jei be reikalo nerizikuosite ir labai nepasikliausite draugais bei sėkme...

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienis intriguos – netikėti susitikimai, išgirstos naujienos gali priversti pakeisti savo požiūrį į jums svarbų reikalą.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienis puikus šventiniams, šeimos pietums ar viešnagei. Tiesa, svetur saugokite reputaciją bei sveikatą prie vaišių stalo.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą