Palmiros horoskopas antradieniui, balandžio 5 d.

Optimizmo daugės. Antradienį aplinkybės keisis reikiama linkme, atsiras laukta išeitis. Pavyks rasti alternatyvą, leidžiančią išspręsti ankstesnius keblumus, nesusipratimus. Tad pasistenkite šiandien atsipalaiduoti ir nusiteikti laimingai pabaigai.

Tai bus puikus laikas bendravimui, senų santykių ar susitarimų atnaujinimui, darbui su pinigais, finansinių projektų kūrimui, siūlymui. Na, o pats geriausias metas svarbiems susitikimams, susitarimams, teisinių reikalų tvarkymui, teisingumo aiškinimuisi, taip pat įvairiems įsipareigojimams, pažadams – iki 10 val. 20 min. Piniginių-turtinių reikalų tvarkymui, vertingų daiktų įsigijimui, investavimui sėkmingas laikas tęsis iki vakaro 18 val. 19 min. Diena bus tinkama spręsti ir atlyginimo ar veiklos finansavimo klausimą.

Šiandien itin svarbu laikytis susitarimų, įstatymų, ritualų, nemeluoti. Palanku pereiti į naują darbovietę. Dera vykdyti pareigas, tesėti duotus pažadus.

Tinka statyti namo pamatus, tvoras tverti, užraktus, duris įstatyti, įrenginėti signalizaciją, taip pat tvarkytis namuose.

Nepalankus metas meilei, šventimams, pramogoms.

Patartina daugiau dėmesio skirti draugiškai pagalbai.

Diena itin palanki moterims.

Antradienį 18 val. 19 min. Venera įeis į Žuvų ženklą, kuriuo judės iki gegužės 2 d. Kai Venera juda Žuvų ženklu, stiprėja sentimentalios, romantiškos nuotaikos, poreikis aukotis, globoti silpnesnius, mylėti visą pasaulį. Atsiranda proga pažadinti gailestingąjį samarietį, poetą, kažkur besislepianti jūsų viduje.

Tai puikus metas įsimylėjusiems, vienuoliams, misionieriams bei menininkams, svajotojams, mistikams – jiems pavyks geriau suvokti savo jausmus, pašaukimą, didžiąsias sielos paslaptis, išreikšti save, plačiau atskleisti gautus talentus.

Kita vertus, ši išskirtinai palanki Veneros padėtis įspėtų būti apdairesniems piniginiuose, turtiniuose reikaluose – nepervertinkite esamų galimybių. Reikalas tas, kad Žuvys ne tik pagalbos ženklas – blogiausiu atveju Žuvys stimuliuoja apgaules, iliuzijas. Tad verta pasisaugoti daug žadančių, meiliai kalbančių apie idealus bei jūsų gerovę. Turėtumėte būti atidesni ir suteikdami labdarą – galite nė nepastebėti, kaip paremsite sukčius, apgavikus.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį – pranašiški. Gerai buvo regėti vandenį – sėkmė, pinigai, turtas, aukšti įvertinimai; skraidyti – sveikatos atgavimas; valgyti – gera žinia; matuotis drabužius – kelionė. Tačiau blogai buvo sapnuoti paukščius, gyvūnus. Katė – apgaulė, vagystė; šunį glostyti – draugo išdavystė; paukštį liesti, pagauti – bloga žinia, artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei sudužtų stiklas, veidrodis, ant jūsų stiklas nukristų; jei laikrodis sustotų; jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis.

Geras ženklas: rasti pasagą, virvutę, ypač su mazgeliu, kilpa, žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – balta, raudona, oranžinė, geltona.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį nesinorės niekuo užsiimti, tačiau būsite spaudžiami ir darbe, ir namie atlikti tai, ką senai žadėjote. Darbų krūvis gali išaugti, tad teks paaukoti nemažai jėgų, kad viską atliktumėte laiku. Tinkamas laikas įsigyti daiktą, apie kurį senai galvojote, kuriam ilgai buvo taupomi pinigai.

Jautis (04 21–05 20). Diena puikiai tinkama svarbiems darbo susitikimams bei susitarimams. Geras laikas svarstyti apie netinkamo darbo pakeitimą, ieškoti naujos darbo vietos, keisti darbovietę. Tinka su vadovybe aptarti jūsų karjeros bei atlyginimo perspektyvas. Gautus veiklos pasiūlymus verta priimti. Taip pat tinka įsigyti veiklai reikalingus instrumentus.

Dvyniai (05 21–06 21). Puiki diena – bus jūsų viršus. Galima žengti svarbų žingsnį – palankus momentas apsisprendimui dėl karjeros, dėl gyvenamosios vietos. Palankus metas pokalbiui apie jūsų uždarbio bei norimų pokyčių veikloje perspektyvas, taip pat geras laikas parengtam sandoriui tvirtinti.

Vėžys (06 22–07 22). Jūsų nuojautos stiprės ir tai padės užbėgi nepageidautiniems įvykiams už akių. Būkite atidūs bei susikaupę. Tikrinkite jums reikalingą informaciją, savo atliktus darbus – galite nukentėti dėl profesionalumo stokos. Ir venkite prieštarauti vadovybei ar už save viršesniems. Palankus metas skolų, mokesčių, investicijų reikalams tvarkyti.

Liūtas (07 23–08 22). Jūs sėkmingai valdote situaciją ir žinote, kuria linkme pakreipti įvykius. Tiesa, nemažai kas priklausys nuo jūsų valios bei apsisprendimo. Diena palanki plėsti savo veiklą, užmegzti naujus dalykinius ryšius. Puikus laikas svarbiems partneriškiems susitarimams, įsipareigojimams.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis tinkamas svarbių dalykinių reikalų tvarkymui, bendradarbiavimo ryšių užmezgimui, plėtojimui ar rimtam pokalbiui su šefu – priminkite jam, kas jums priklauso. Tinka aiškintis darbo susitarimų pažeidimus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis sėkmingas – ypač rytmetį bus gera proga susitarti dėl jums svarbaus reikalo. Verta aiškintis teisybę. Ryte galite laimėti užsitęsusį kivirčą. Gauti pasiūlymai iš užsieniečių, įtakingų asmenų, tolimų giminaičių bus naudingi. Vyrams patartina vengti avantiūrų.

Skorpionas (10 24–11 22). Šiandien net nemalonumai bus naudingi – kad ir kas nutiks, neskubėkite nusiminti. Mėginkite pakeisti nepalankius įvykius savo naudai. Verta tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus, ieškoti rėmėjų, pinigų skolintis ar imti kreditą. Tinka prašyti finansinės pagalbos.

Šaulys (11 23–12 21). Gali užsimegzti tvirta dalykinė sąjunga – jums su malonumu pasiruošę padėti įtakingi asmenys, svarbūs žmonės. Drąsiai imkitės svarbaus reikalo, nebijokite rizikuoti, jei jus remia partneriai. Palanku skolintis pinigų iš draugų, giminaičių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jūsų aplinkoje vyksta pasikeitimai, apie kuriuos nežinote, bet nutuokiate. Būkite atidesni bendraudami su kolegomis, šefu – galite pro ausis praleisti gerą patarimą, pasiūlymą. Palanku spręsti darbo problemas. Neatsisakykite jums siūlomos pagalbos ar naujų pareigų. Gauti pasiūlymai veiklai bus naudingi, tiesa, ne iš karto.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienio nuotaikos pakilios, jausite įkvėpimą – netikėtai ir laimė nusišypsos, tad gali pavykti rasti išeitį iš varginančios situacijos. Beje, viskas klostysis sklandžiau, jei nepervertinsite savo sėkmės bei nesiveršite į pirmas eiles. Palanku spręsti finansines problemas, sudarinėti ilgalaikius sandorius. Siekite įgyti patikimų sąjungininkų bei tikrų draugų.

Žuvys (02 19–03 20). Šiandien reikėtų save labiau pasaugoti nuo įtampos, nesiimti varginančių darbų. Atsisakykite dalykų, trukdančių jums ramiai jaustis darbo vietoje, savo namuose bei džiaugtis atliktais darbais, pasiektais laimėjimais. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamu turtu, žeme, namo apstatymu ir pan.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą