Sprendimai, kuriuos priimsite, ilgam paveiks jūsų ateitį

Nušvitimų, naudingų tiesų suvokimo metas, džiugiai keičiantis požiūrį į gyvenimą, į save, savo ateitį. Kadangi tai fatališkas laikas tarp dviejų užtemimų (Mėnulio sausio 31 d. ir Saulės vasario 15 d.), sprendimai, kuriuos dabar priimsite, ilgam paveiks jūsų ateitį. Pokyčiai, beje, bus netikėti ir lydimi naujų pojūčių bei naujų planų.  Šiandien gali aplankyti nepaprastos mintys, šauti į galvą išradingi, originalūs sumanymai – gana lengvai ir be įtampos rasite išeitį iš, atrodo, beviltiškos situacijos! Dabar pavyks senuose, įprastuose dalykuose išvysti naują žavesį, naujų idėjų. O tai jau savo ruožtu skatins optimizmą, įkvėpimą, nestandartinį apsisprendimą. Tad šiandien tiks imtis painių problemų sprendimo, taip pat darbų, kuriems reikia sumanumo ir gerų draugiškų ryšių – bičiuliai padės rasti geriausią išeitį, išsikapstyti iš beviltiškos situacijos ar gauti tai, ko labai reikia. Sėkmingas metas ir pažintims megzti – sutiksite tikrų bendraminčių, būsite suprasti, įvertinti. Tinka pradėti mokytis naujo amato. Gera proga tvarkyti teisinius reikalus. Palanku atskleisti neteisybę, klastą, apgaulę. Palankus metas ir romantiškiems pasimatymams. Palankios sužadėtuvės. Beje, negalima skirtis su sutuoktiniu. Kad ir kuo užsiimsite, mažiau planuokite: daugiau ekspromto!  Tinka išlaidauti, pirkti naujus daiktus, drabužius, spėti ateitį.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, pildysis greitai. Puiku, jei sapnavote paeiliui kelis sapnus – naudingos permainos. Buvo gerai regėti ugnį danguje, dangaus šviesulius, vaivorykštę, debesis, danguje skraidyti, vėją jausti – sėkmė, pagalba, apsauga; medžius – naujos pažintys; draugus – sulauksite pagalbos. Blogai maudytis – liga; plaukti valtimi – pavojus gyvybei, tačiau sulyti – sveikata, apsauga. Jei buvote baltai apsirengę ar daug baltos spalvos matėte – nuostoliai, neturtas, gėda.

Blogas ženklas: jei tektų daug dulkių įkvėpti ar į akis kas nors įkristų – saugokitės apgaulės, galite būti lemtingai suklaidinti; vandentiekio gedimai – nesklandumai meilės reikaluose.

Geras ženklas: rasti geltono metalo daikčiukų ar žaislą, kaukę – išsiaiškinsite painiavą; pamesti sagą – išsiskirsite su jums trukdančiu, kenkiančiu žmogumi; išvysti šviesius dūmus – apsaugos įgijimas.

Žvilgsnis priekį: trečiadienis tinkamas imtis sudėtingų, sunkių darbų; palankios spalvos – juoda, raudona, balta.

 Avinas (03 21–04 20). Jei jūsų intuicija išlavinta, rizikuoti verta – nuojautos pasiteisins ir jums pavyks teisingai numatyti dabartinių veiksmų pasekmes. Gera diena konfidencialiems susitikimams ar susitarimams. Galite sužinoti svarbią paslaptį.

Jautis (04 21–05 20). Į šalį ambicijas, jei jos trukdo susitarti, bendradarbiauti. Nusileiskite pirmi, būkite draugiški – ir įgysite puikių sąjungininkų. Puikus laikas dalykiniams susitikimams, susitarimams, svarbiems dokumentams tvirtinti.

 

Dvyniai (05 21–06 21). Reikšmingas metas darbo problemoms spręsti, karjeros reikalams tvarkyti. Nesikuklinkite, būkite aktyvūs – dabar turite labiau sudominti vadovybę, potencialius darbdavius ar partnerius. Palanku tikrintis sveikatą ar pradėti gydymo kursą.

Vėžys (06 22–07 22). Galimos įdomios (tiek romantiškos, tiek draugiškos) pažintys ar susitikimai – jie bus laimingi. Jei jums reikia pasikalbėti su savo viršininku ar būsimu darbdaviu, šiandien tam tinkamas metas. Diena labai tinkama ir meilės pasimatymui, kaip ir prisipažinti meilę, pasipiršti.

Liūtas (07 23–08 22). Puiki diena, tačiau jos jėgą ne iškart pajusite, juolab ne iškart susiorientuosite, kaip ja pasinaudoti. Neskubinkite įvykių, būkite pasaloje ir stebėkite – gera proga tikrai pasitaikys, tiesa, ja pasinaudoti reikės žaibiškai. Palanku spręsti tas problemas, kurias norite nuslėpti nuo aplinkinių. Geras laikas tvarkyti namus iš esmės ar imtis remonto, pirkti vertingą buitinę techniką.

Mergelė (08 23–09 22). Bendraukite, kalbėkite, bet ir klausykitės – tai puikus laikas svarbiems dalykiniams bei draugiškiems susitikimams, jie gali nulemti jūsų ateitį. Šaunus laikas užmegzti partneriškus santykius, pasirašyti bendradarbiavimo susitarimus. Jei jus su sutuoktiniu vargina kokio nors pasirinkimo ar asmeninės laisvės problemos, jei norite išspręsti seną ginčą, reikėtų šiandien pasikalbėti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Didelių darbų diena. Prasminga pasirašyti sandorius, darbo sutartis. Nauji dalykiniai pasiūlymai irgi bus naudingi – patartina juos priimti. Bus tinkama proga pirkti brangius daiktus, nekilnojamąjį turtą. Gera diena atlikti svarbius sveikatos tyrimus.

Skorpionas (10 24–11 22). Pripažinimo, pergalės metas – puiku susitikti su viršininku, aukštais, įtakingais asmenimis. Šiandien viskas priklauso nuo jūsų valios – tad imkitės tų dalykų, kurie lems jūsų ateitį.

Šaulys (11 23–12 21). Nesiblaškykite ir tuščiai neišgyvenkite – savaime (ko gero, jums nežinant) jūsų naudai spręsis rimtos problemos. Dienos griežtai neplanuokite – šiandien reikia pasiduoti srautui. Vadovaukitės nuojautomis – jos bus teisingos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gali pavykti jums nepalankią situaciją palenkti į savo pusę. Ieškokite jus suprantančių asmenų, bendraminčių – šiandien tikrai rasite. Tai puiki proga užmegzti ir draugiškus, ir dalykinius ryšius.

Vandenis (01 20–02 18). Diena puiki karjeros klausimams spręsti – norėkite daug, tiesa, būkite ir sau griežtesni, reiklesni. Na, o šios dienos laimėjimai veikloje gali tapti išskirtiniai – ir šefas tai įvertins. Gautus naujos veiklos, naujų pareigų pasiūlymus priimkite, jie lems sėkmę.

Žuvys (02 19–03 20). Nesnauskite – pasinaudokite likimo suteikta proga kai ką sau naudingai pakeisti. Būsite išradingi ir kūrybingi – galite sugalvoti naudingų puikių dalykų, sudominti rėmėjus, rasti investuotojų. Palanku susitikti su užsienio partneriais, pasirašyti su jais sandorius.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą