Būsite veiklūs ir sumanūs

Puikus laikas imtis sunkių, atsakingų, nepabaigtų, kadaise nepavykusių darbų – būsite veiklūs, sumanūs. Ši diena taps sėkminga racionalizuojant atsibodusius, varginančius, nenašius darbus, gera sprendžiant sudėtingas, painias problemas, reikalaujančias nestandartinio mąstymo. Įvairiems darbo susitikimams, susitarimams tinkamas laikas.  Šiandien bus palanku pradėti remontą, sudėtingus restauracijos darbus, ką nors iš esmės pertvarkyti savo darbo vietoje, sisteminti informaciją (darbui su informacija, ypač profesine, ši diena išskirtinai gera), įsigyti darbo techniką. Palankus metas ir mėgstantiems rankdarbius – bus palanku ką nors pradėti megzti, nerti, austi, siuvinėti. Taip pat šiandien tiktų iki pavakarės pasitikrinti sveikatą, pradėti gydytis ar stiprinti organizmą.

Iš antradienio į trečiadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, esate teisingame kelyje. Daugybė sapnų bylotų, jog šiuo metu klystate. Tiesa, jei šiąnakt išgirdote kokį nors pamokymą (ar tiesiog vieną aiškiai ištartą žodį), ką nors perskaitėte – tai pranašiška žinia, svarbus nurodymas. Jei save matėte nuogą ar draugus, giminaičius nuogus regėjote – tai sėkmės, teisumo, pagalbos, draugystės ženklas. Balta spalva arba voras – esate saugomi aukštesnių jėgų. Itin nepalanku buvo sapnuoti daug drabužių, kailinius. 

Blogas ženklas: jei drabužis prairtų ar įplyštų, kas nors namuose sugestų, sulūžtų, karoliai sutrūktų, pabirtų, grandinėlė nutrūktų, akmuo iš žiedo ar auskaro iškristų, auskarą pamesti, jei žiedas kur nors nusiristų, rakštį įsivaryti, greitai išsitepti.

Geras ženklas: netyčia apsilieti, sušlapti.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis gana įtemptas ir netinkamas naujų darbų pradžiai; palankios spalvos – alyvinė, balta, rožinė.

 

Avinas (03 21–04 20). Stenkitės viską įvertinti ramiai, blaiviai. Jei matysite, kad prarandate savitvardą, – suskubkite laiku pasitraukti iš žaidimo. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, įvairių traumų, automobilių avarijų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Netikėtos sėkmės metas. Tik pasistenkite labiau prie kitų prisiderinti ir dažniau išklausykite oponentų nuomonę. Kad ir kaip kas nors nepatiktų, neteiskite, nesmerkite – piktuoju nieko neįrodysite. Nesivelkite į ginčus, mokėkite nereaguoti į provokacijas.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepraraskite savitvardos, mokėkite laukti ir nuosekliai siekti rezultato. Neskubėkite neišsiaiškinę visų aplinkybių pyktis su kolegomis, šefu ar savo pavaldiniais. Kita vertus, nepasikliaukite tais, per kuriuos anksčiau nukentėjote, kurie buvo jus apgavę, suklaidinę.

Vėžys (06 22–07 22). Netikėtai aplinkybės susiklostys jūsų naudai – galimos geros permainos jūsų veikloje (ypač jei ji kūrybinė). Laimingas atsitiktinumas padės naudingai išspręsti jums svarbų klausimą. Venkite ginčų su mylimu žmogumi antrą dienos pusę. Gera proga ką nors reikšminga nuveikti namuose kartu su vaikais.

Liūtas (07 23–08 22). Nebus lengva viską suspėti, tad imkitės tik pačių svarbiausių reikalų, kad daugiau laiko galėtumėte skirti šeimai. Tinkamas metas ką nors taisyti, remontuoti namuose.

Mergelė (08 23–09 22). Pavyks pagreitinti įvykių eigą. Patariama tvarkyti skubius reikalus (ypač susijusius su užsieniečiais, kelionėmis, veiklos plėtra). Venkite nereikalingų ginčų, neprovokuokite skandalų, ypač vakare. Kad išvengtumėte galimos įtampos bendraudami su namiškiais bei kolegomis, vertėtų šiek tiek pakoreguoti jūsų požiūrį į artimuosius, pareigas sau, šeimai bei darbui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite pakantesni konkurentams, mokėkite pasidžiaugti jų sėkme. Tinkama diena materialinėms problemoms spręsti.

Skorpionas (10 24–11 22). Geras laikas, itin palankus išradingiems organizatoriams. Jūsų nuotaika bus smagesnė, jums labiau seksis, jei pripažinsite partnerių, taip pat sutuoktinio nuomonę. Šiuo metu daug ką pavyks sutvarkyti diplomatiškiems

Liūtams – juos rems įtakingi žmonės, kolektyvas, jais žavėsis visuomenė.

Šaulys (11 23–12 21). Elkitės šiandien taip, kaip jaučiate, – vadovaukitės savo vidiniu balsu. O sėkmė ateis netikėtai, nelauktai, tačiau ji bus pelnyta, tad svarbus reikalas gali susitvarkyti savaime, be ypatingų pastangų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sėkminga diena: laimingas atsitiktinumas padės rasti patį geriausią sprendimą. Apgalvotos avantiūros veikloje pirmą dienos pusę atneš norimą rezultatą, tad nebijokite eksperimentuoti.

Vandenis (01 20–02 18). Parodykite, ko esate verti. Nesibaiminkite sunkumų – nieko lengvai šiandien nepasieksite, tačiau laimėta pergalė bus ilgai naudinga.

Žuvys (02 19–03 20). Imkitės spręsti aktualias problemas. Elkitės energingai, drąsiai, tačiau jūsų pasirinkta pozicija turi būti lanksti. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su darbu užsienyje ar bendradarbiavimu su užsieniečiais. Tinkamas laikas tikrintis sveikatą kitame mieste, užsienyje ar kreipusis į mediką užsienietį.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą