Palmiros horoskopas trečiadieniui, liepos 13 d.

Trečiadienis – gražių svajonių laikas, ir jos gali virsti net realybe. Tik būkite labiau užsispyrę, atkaklesni!

Ypač moterims ši savybė pravers: ne laikas dvejonėms, drąsiai siūlykite savas idėjas, galimybes, ryžkitės pagaliau pašnekėti ir apie savo jausmus, savo norus, apie būsimus vaikus – spręskite visas jums aktualias problemas. Puiki proga ir pristatyti savo darbus, kūrybą visuomenei. Itin geras laikas kuriantiems asmenims. Tik piniginiuose, turtiniuose reikaluose reikėtų neskubėti – galimos apgaulės, vagystės. Diena puikiai tinkama energingam reikalų tvarkymui, naujų darbų pradžiai, svarbiems susitarimams. Būsite darbingi, tinka imtis svarbių užduočių. Tiesa, dažniau tikrinkite atliktus darbus. Gera diena taikymuisi su mylimu žmogumi. Jei jūsų santykiai senai nutrūkę ir ilgesys jus spiria atnaujinti buvusį romaną ar susigrąžinti išėjusį sutuoktinį – dabar tinkama proga (ypač, jie iniciatyvos imsis moteris). Tai subtilios meilės laikas, kai gerėja santykiai šeimoje, ir ne tik tarp sutuoktinių, bet ir tarp tėvų ir vaikų. Beje, ši diena laikoma karminių tėvų skolų gražinimo vaikams metu – pasistenkite išpildyti bent vieną savo vaikų svajonę. Trečiadienis siejamas su dovanojimo magija, kai derėtų aukoti, teikti dovanas, gėles. Deja, vakaras sudėtingas, įtemptas, tad nesivelkite vėlyvu metu į diskusijas, santykių aiškinimąsi. Pasistenkite anksčiau eiti anksčiau ilsėtis. Šis laikas jau nebus palankus šventimams, pramogavimui. Iš antradienio į trečiadienį sapnai reiškė įspėjimą, net geri bylojo apie gresiančias apgaules. Palankiausia buvo nieko nesapnuoti. Blogas ženklas: jei namie gėlė nuvystų, pasisavinti pamestą daiktą (prisiimsite svetimas problemas), sugrįžti išėjus. Geras ženklas: jei namie gėlė išsiskleistų ar gautumėte dovanų gėlės žiedą – džiaugsmas, sėkmė meilėje; ką nors pamesti ar tapti vagies auka – išvengsite bausmės; jei paukščio plunksna užkristų – netikėtas turtas. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas svarbių (ypač piniginių, turtinių) reikalų tvarkymui; patartina nešioti gelsvų, baltų, raudonų tonų drabužius, vengtinos tamsios, niūrios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Labiau pasidomėkite savo pavaldinių, kolegų (ypač moterų) nuomone – ir viskas kuo puikiausiai susiklostys. Palanki proga svarbiam apsisprendimui dalykinėje veikloje. Neblogas laikas atviram pokalbiui su antrąja puse apie nesklandumus meilės santykiuose.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį sėkmingas laikas tęsis, tik mokėkite tinkamai pasinaudoti palankiomis aplinkybėmis. Tinkamas metas kelionėms, bendradarbiavimo (arba meilės ryšio) užmezgimui. Puiku priiminėti svečius, vaikščioti į svečius bei meilės pasimatymus.

Dvyniai (05 21–06 21). Palanku spręsti senų skolų, mokesčių problemas. Tinka tvarkyti paveldėjimo reikalus arba aptarti su tėvais palikimo klausimą. Tai pat šiandien nebloga proga nutraukti šalutinį meilės ryšį šeimos labui.

Vėžys (06 22–07 22). Bus svarbu mokėti palaukti ir labiau pasikliauti partneriais. Tai susitaikymo su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu metas. Palanku tvirtinti svarbius dokumentus, užmegzti bendradarbiavimą. Tik nesiimkite tvarkyti skubių finansinių reikalų – jie įstrigs dėl nepaaiškinamų priežasčių.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį moterims verta aiškintis teisybę, pakovoti už savo teises (taip pat ir jums priklausančius pinigus) darbe. Beje, gali paaiškėti, kas jums seniai puoselėja simpatiją kažkas iš bendradarbių, tik pasisaugokite, kad suinteresuotas asmuo nepasinaudotų jūsų jausmais ir nepriverstų pasielgti nusikalstamai.

Mergelė (08 23–09 22). Šiandien – meilės, džiaugsmo diena. Kad ir ko imsitės, pasiseks – pasikliaukite savo įkvėpimu ir imkitės svarbių dalykų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Net jei lydi sėkmė, mokėkite laiku sustoti. Šiandien nepatartina daug norėti, daug siekti – tas, kas jūsų, niekur nepabėgs, tai gausite dovanai. Palanki proga taikiai susitarti su sutuoktiniu dėl brangaus daikto įsigijimo. Puiku, jei pavyktų suorganizuoti artimiesiems mažą šventę.

Skorpionas (10 24–11 22). Galima pabūti kiek lengvabūdiškais, nerūpestingais – reikalai pajudės reikiama linkme, kai per daug nesistengsite. Gresia netikėtas meilės nuotykis ar bent jau nelauktas prisipažinimas jausmuose iš žmogaus, kurį laikėte draugu.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį per vyresnę draugę gali išsipildyti sena svajonė, įvykti laimingas pokytis gyvenime. Puikus laikas su vadovybe, su įtakingais žmonėmis aptarti jūsų veiklos perspektyvas bei galimybes užsidirbti. Šiandien gautus pasiūlymus reikėtų priimti. Gali įsižiebti rimtas jausmas asmeniui, kuris tebuvo tik jūsų draugu ar drauge.

Ožiaragis (12 22–01 19). Seni geri norai pildysis. Galite rizikuoti tvarkydami svarbų reikalą. Ši diena itin reikšminga moterims. Tiesa, būkite atidesni piniginiuose, turtiniuose reikaluose – jie turi būti realistiški. Galimas meilės nuotykis svečiuojantis, keliaujant.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis svajingas – niekur neskubėkite, nieko jėga nesiekite. Savaime viskas susitvarkys. Puikus metas slaptam meilės pasimatymui. Tiesa, gali užsimegzti ir naujas slaptas romanas.

Žuvys (02 19–03 20). Šiandien svarbu mokėti atsirinkti, kas jūsų, o kas svetima. Na, ir pasidžiaugti sutuoktinio gerosiomis savybėmis – negali būti, kad jų nėra! Galite sulaukti netikėtos pagalbos iš draugų. Mažiau planuokite – įvykiai gali pakrypti ypatinga linkme.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą