Palmiros horoskopas antradieniui, rugpjūčio 30 d.

Antradienį viskas keičiasi į gera, dėliojasi taip, kai reikia, sprendžiasi ankstesnės problemos. Likimas suteikia progą pasinaudoti praleistomis galimybėmis. Ir jums tai pavyks – vėl būsite drąsūs bei energingi, sumanūs, praktiški. Tiesiog mieli, nuoširdūs... Tai gerojo virsmo metas.

Diena palanki kelionėms, bendravimui, pažinčių užmezgimui, darbui su sudėtinga informacija, teisinių reikalų tvarkymui, naudinga kontaktams su įtakingais asmenimis, užsieniečiais. Tinka labiau užsiimti vaikų auklėjimu, jų fiziniu ugdymu. Gera proga pradėti juos mokyti kovų meno, jodinėjimo. Šiandien verta su vaikais aptarti jų pomėgius, pasikalbėti, ką jie papildomai norėtų mokytis, kokius būrelius lankyti ir pan. Diena nepalanki meilės pasimatymams. Blogas laikas ir romantiškų santykių užmezgimui. Iš pirmadienio į antradienį sapnai pranašiški. Buvo gerai regėti gyvūnus, paukščius, drabužius, puiku skraidyti – sėkmė. Blogai būti nuogam, ugnį matyti. Jei katė užpultų sapne – ateina išsilaisvinimo etapas jūsų gyvenime. Nuvytusi, sudžiūvusi gėlė – žinia apie artimo draugo ar giminaičio mirtį. Juodos dėmės, išlietas aliejus – gresia konfliktai, kai reikia patylėti, nusileisti, arba pasyvumas tuomet, kai būtina veikti. Blogas ženklas: jei kūną niežėtų, indą sudaužyti, netyčia sulyti ar vandeniu apsipilti, jei laikrodis sustotų, druską išberti. Geras ženklas: rasti blizgantį metalinį daiktą, peilį – sėkmė, apsauga, jei peilis iškristų iš rankų – jūsų priešai bus nubausti. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankūs ramūs žali tonai.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį tapsite vėl saikingi, kupini išmintingo supratingumo, ir tai bus ne tik puikus laikas spręsti kilusias bendravimo klaidas su antrąja puse (mylimu asmeniu, vaikais), bet ir susitikti derybų klausimais. Rinkitės dalykinius partnerius, aptarinėkite su dabartiniais veiklos plėtimo perspektyvas. Geras laikas ieškoti paramos, užmegzti bendradarbiavimą.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį verta tvarkyti tarnybos reikalus. Beje, laimė gali nusišypsoti ir neturintiems darbo, ypač per užsieniečius. Dirbkite negailėdami jėgų, ir tai atneš geras permainas. Galite gauti puikių dalykinių pasiūlymų, tik neskubėkite jų priimti, kol nesužinosite visų jums keliamų sąlygų.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis – džiaugsmo, kūrybinės sėkmės metas. Kad ir ko imsitės – tai atneš pasitenkinimą, naudą. Laukia geros žinios apie jūsų šeimos reikalus bei pinigus. Verta imtis sunkiai įveikiamų darbų ar susitikti su asmenimis, galinčiais padėti išspręsti darbo problemas. Ir daugiau bendraukite su vaikais.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį tinkamas metas tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme, investicijomis. Imkitės tik pačių svarbiausių, būtiniausių darbų – taupykite jėgas. Palanku užsiimti nekilnojamojo turto reikalais, spręsti skolų, investicijų problemas. Ir būkite kuklesni, kantresni, siekite prisiderinti, pirmi nusileisti.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį geras metas dalykiniams susitikimams bei susitarimams, veiklai, dokumentų tvarkymui, darbų sisteminimui – šviesi galva, džiugi nuotaika. Na, o aplinkiniai noriai su jumis bendraus, sieks padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų, padėjėjų. Ir paklausykite gautų patarimų, ypač dėl sveikatos, išvaizdos.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį būsite kupini įkvėpimo, geriausių nuojautų. Puikus metas spręsti finansines problemas, pasirašinėti sandorius, tvarkyti turtinius reikalus. Tačiau tai ir jėgų bei sveikatos atgavimo metas – labiau susirūpinkite savimi. Ir nešykštėkite laiko bei pinigų vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui. Galimi netikėti sėkmingi radiniai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį sulauksite pripažinimo kaip geriausi. Tad sutelkite jėgas, kad sutvarkytumėte jums svarbų reikalą, kad priverstumėte partnerius bei sutuoktinį įvykdyti duotus įsipareigojimus. Gerai priimti svarbius sprendimus, susijusius su karjera. Puiki proga susitikimams su naujais žmonėmis, svarbiais jūsų veiklai, profesiniam pripažinimui.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį stabtelkite, pajuskite, ką diktuoja gyvenimas. Veikti neskubėkite – nesikrimskite, jei kažko nesuspėsite. Nepersistenkite, taupykite jėgas. Patartina daryti tik tai, kas malonu, kas patinka. Kita vertus, kuo ramiau, tyliau elgsitės, tuo daugiau laimėsite. Būtent tuomet, kai numosite ranka į svarbų reikalą, palikdami jį likimo valiai, aplinkiniai, šefas, jūsų partneriai ims ir padarys tai, ko jums reikia.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienis sėkmingas: jūsų laukia užtarnauta sėkmė. Galimi netikėti ir ypatingi susitikimai. Pats laikas paprašyti įtakingų asmenų pagalbos, taip pat užmegzti reikalingas ar labai norimas pažintis. Geras metas ir įvairių darbo, karjeros reikalų tvarkymui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį gali įvykti kažkas nepaprasto, labai reikšmingo. Būsite išties aukštai vertinami, gerbiami ir, beje, mylimi. Laukia naudingi pokyčiai karjeroje. Diena tinkama pasišnekėti su viršininku, pareikalauti to, kas buvo žadėta, taip pat pasiūlyti kažką naujo. Palanki proga susitikti su užsienio partneriais, kolegomis, vykti į komandiruotę.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį gali išsipildyti sena svajonė. Sulauksite nuoširdžios pagalbos, išgirsite išmintingą patarimą. Šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai itin vertingi. Svarbūs bus ir susitikimai, pokalbiai su užsieniečiais, taip pat su dvasininkais.

Žuvys (02 19–03 20). Šiuo metu daug ką lems sutuoktinis, partneriai darbe – jie padės įveikti vidinę krizę, rasti išeitį dalykiniuose, finansiniuose reikaluose. Jei su kuo susipažinsite – tai gali virsti tikra bičiulyste. Daugiau bendraukite – draugai padės teisingai apsispręsti jus svarbiu klausimu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą