Horoskopas sekmadieniui, kovo 10 d.

Avinas Jei aplinkybės reikalus stabdys, vertinkite tai kaip jūsų kantrybės išmėginimą ir ramiai atidėkite darbus. Tai gera diena grąžinti skolas artimiesiems – ar visus pažadus jiems ištesėjote?

Jautis Palanki diena svarbiam apsisprendimui, tačiau venkite avantiūrų, joms dar neatėjo laikas. Galimi nesusipratimai šeimoje dėl jūsų darbo, nepakankamo dėmesio vaikams, sutuoktinio pavyduliavimo, tačiau jei viską nuleisite juokais, artimieji nurims, susitaikys.

Dvyniai Gerų permainų diena: staiga patiriate, kad jūsų įtemptos pastangos nebuvo veltui: reikalai ima spręstis, vėl atgaunate viltį. Atsiras galinčių ne tik užjausti, suprasti, įvertinti, bet ir rimtai patalkininkauti, paremti.

Vėžys Stiprinkite partneriškus santykius. Tai gera diena ne tik spręsti santuokinio bendravimo problemas, bet ir pasidžiaugti meile.

Liūtas Keistas laikas: puikus filosofiškai nusiteikusiems ir komplikuotas tiems, kurie gyvena buitiniais siekiais. Nebūkite kurti draugų patarimams, vyresnių asmenų pamokymams.

Mergelė Galite drąsiai imtis svarbių sumanymų – jums atsivers naujų puikių galimybių. Nepraleiskite savo sėkmės. Diena palanki susitikimams su įtakingais asmenimis. Pobūviuose, svečiuose žavėsite aplinkinius, seksis užmegzti pažintis.

Svarstyklės Jausitės pakiliai, nors esamas problemas nebus lengva išspręsti. Gali tekti darbe (jei šiandien reikia dirbti) įrodinėti savo kompetenciją, o namuose pakovoti už savo teises. Neatsisakykite naujų dalykinių pasiūlymų, tiesa, jie duos naudos ne iškart.

Skorpionas Svarbi diena. Tvarkykite neatidėliodami reikalus, nuo kurių priklauso jūsų ateitis. Tiesa, dabar nesate labai stiprūs – būtina rasti, kas gali palaikyti. Daugiau bendraukite, ieškokite sąjungininkų. Būkite tikri, kad jūsų sumanymai pelnys aplinkinių simpatijas.

Šaulys Nors atgaunate viltį, sugrįžta optimizmas, dar nesiimkite jokių konkrečių veiksmų, nebent siektumėte susitaikyti su artimu žmogumi, pradžiuginti vaikus ar mylimą asmenį. Galimos malonios staigmenos.

Ožiaragis Puiki diena: tinkama proga pareikšti savo nuomonę draugams, kolegoms. Ieškokite naujų pelno šaltinių, bent jau šiandien gali kilti puikių idėjų. Jei reikia, pakovokite už savo meilę, šeimą.

Vandenis Tinka įsigyti reprezentacinį daiktą namams, teikti dovanas artimiesiems. Tai meilės metas, kai suvokiama, su kuo norėtumėte susieti savo likimą.

Žuvys Nėra to blogo, kuris neišeitų į gera. Galima rizikuoti bet kokiu jums svarbiu reiklu. Tai geras metas ir nuoširdžiam pokalbiui su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu, tik žinokite, kad būti nuoširdžiam nereiškia viską pasakyti: yra dalykų, apie kuriuos geriausia niekada neprasitarti.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą