Palmiros horoskopas sekmadieniui, birželio 18 d.

Sekmadienio ryte 7 val. 37 min. stos Mėnulio jaunatis – prasidės planų, svajonių metas, kai verta pamąstyti apie savo ateitį. Sekmadienis bus kiek malonesnis, tačiau nuo 9 val. 20 min. sudėtingas, kai gali padaugėti nelaimingų atsitikimų, avarijų kelyje, didesnė transporto bei ryšio priemonių gedimo tikimybė. Tikėtinos apgaulės, apkalbos – nebūkite labai patiklūs, netikėkite niekuo, kol patys visko nepatikrinsite.

Netinkama diena pažinčių užmezgimui, bendravimui, kelionėms, vertingų daiktų (ypač ryšio, transporto priemonių) pirkimui, pramogoms bei ateities spėjimui. Saugokitės vagių, apgavikų. Venkite įžūlių ar, atvirkščiai, labai lipšnių, saldžių asmenų. Diena netinkama šventimams. Venkite svaigalų, būkite atidesni maisto kokybei – labiau tikėtini apsinuodijimai. Likite atsargesni vandenyje. Iš šeštadienio į sekmadienį buvo puiku susapnuoti knygas, laiškus, ką nors skaityti, rašyti, taip pat išgirsti – žodžius, muziką. Blogai, jei regėjote ugnį. Blogas ženklas: pieną išlieti, jei be aiškios priežasties gestų ugnis, šviesa išsijungtų, jei perdegtų elektros lemputė, jei laikrodis ar veidrodis sudužtų. Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negerumų jūsų gyvenime pabaiga, rasti laikrodį ar gauti jį dovanų.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį patartina praleisti namuose su artimaisiais, atidedant visų ginčytinų klausimų sprendimą kelioms dienoms. Tądien pasisaugokite ir gražbyliautųjų. Ne laikas ir vertingiems pirkiniams.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį būkite išrankesni bendraudami – siutins žmonės, negalintys jūsų suprasti, įvertinti.

Dvyniai (05 21–06 21). Nors sekmadienis smagesnis, tačiau džiugią nuotaiką lengvai sugadinsite, jei pristigs kantrumo bei pakantumo bendraujant su artimaisiais. Likite dosnesni bei kilnesni sutuoktiniui, mylimam žmogui ir mažiau priekaištaukite dėl išlaidų, skirtingų įsitikinimų. Sekmadienį gali tekti užsiimti namuose tuo, ko visai nesinori, tačiau yra jūsų pareiga, yra pažadai.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienis džiugesnis, tik atsargiau važinėkite bei nesikabinėkite prie tų, kuriuos mylite. Ir mokėkite nereaguoti į provokacijas, ypač viešumoje. Vertėtų atsisakyti rizikingų kelionių, taip pat neprivalomo bendravimo.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį nebūkite patiklūs – ne viskas, ką išgirsite, ką išvysite (savo akimis irgi nereikėtų labai pasitikėti), bus tiesa.

Mergelė (08 23–09 22). Ypač sekmadienį nepalanku pirkti vertingus daiktus bei aiškintis santykius su sutuoktiniu. Venkite ginčų su tėvais, draugais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Stenkitės sekmadienį susitelkti tik ties džiugiais, maloniais dalykais, nieko blogo negalvoti apie artimuosius – tai padės ne tik jums, bet ir artimiesiems, draugams nusiraminti, gerą nuotaiką atgauti. Ir būkite atlaidesni artimiesiems. Venkite maksimalistinių pozicijų – tai labai apsunkins bendravimą, ypač su artimaisiais, sutuoktiniu ar mylimu asmeniu.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienio antra pusė smagesnė, jausitės pakylėti, tačiau bet koks ginčas gali išvesti iš pusiausvyros. Pasisaugokite liežuvautojų, vagių, apgavikų. Didesnė rankų traumų tikimybė. Nevažinėkite savaitgalį rizikingai.

Šaulys (11 23–12 21). Gana įtemptas sekmadienis, ypač nuo 14 val. Atsiribokite tądien nuo bendravimo su tais, kurie jums nemalonūs, bei neklausykite apkalbų apie jums brangius žmones. Ir neskubėkite nusivilti savo pora. Gal yra ir jūsų kaltės? Bet kokiu atveju, būsite linkę savo problemas įžvelgti kitame. Stenkitės labiau klausyti nei teigti, tartis, suprasti kito poziciją. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Mažiau planuokite sekmadieniui – tądien mažai kas nuo jūsų valios priklausys. Ir nesikabinėkite prie mylimo žmogaus ar sutuoktinio – jus apkaltins neobjektyvumu. 

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį gali kilti problemų dėl lengvabūdiškumo susipažįstant, flirtuojant. Nieko gero nereikėtų tikėtis ir iš šios dienos įsimylėjimų. Labiau pasirūpinkite sveikata. 

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį bus svarbus santūrumas bendraujant su artimaisiais, mylimu asmeniu – greitai gali įsiplieksti ginčas dėl nesusišnekėjimo, dėl neesminių nuomonių skirtumų – iš tiesų bus daugiau bendrų taškų, nei jums atrodys. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą