Palmiros horoskopas antradieniui, spalio 10 d.

Antradienį gali stigti jėgų, pasitikėjimo savimi, net prislėgti sielos tuštuma, ypač jei bendrausite su žmonėmis, nusivylusiais gyvenimu. Venkite pesimistų, būkite apdairūs rinkdamiesi gydytojus (ypač reikėtų vengti nežinomų ekstrasensų).

Diena žada nusivylimus, naujas kliūtis, su kuriomis aktyviai galynėtis neverta, – tai apribojimų kupinas laikas prieš Saulės užtemimą (stos spalio 14 d.), kai svarbu ne tiek stengtis jėga kažko siekti, keisti, kiek mokėti išlaukti. Neverta tvarkyti finansinių reikalų, ginčytis dėl pinigų. Sunkus metas bus ne tik reikalus tvarkyti, bet ir jausmus reikšti, – nepatartina skirti meilės pasimatymų. Šiandien dėl įvairių priežasčių (o dažniausia dėl paiko ginčo) gali atšalti santykiai su mylimu žmogumi. Jei nemokėsite atleisti, vis pyksite, priekabiausite bei rodysite savo principus, ko gero, neišvengsite ginčo su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu. Tai dar labiau atitolins. Beje, būkite pagarbesni, nuoširdesni tėvams, seneliams ar tiesiog vyresnio amžiaus žmonėms – jiems gali stigti jūsų meilės, nuoširdumo, atvirumo. Netinka nieko nauja pradėti bei rizikuoti. Dažniau tikrinkite atliekamus darbus. Venkite ginčų – pirmiausia stenkitės suprasti, ko galite iš kitų pasimokyti, o ne kaip kritikuoti. Ne laikas kreiptis į vadovybę su prašymais. Antradienį 23 val. 47 min. Plutonas ims judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis tiesusis arba direktinis judėjimas tęsis iki 2024 m. gegužės 2 d. Per šį laiką, kai Plutonas direktinis, lengviau pakeliama priklausomybė nuo visumos, atsiranda ir būtinybė sugriauti atgyvenusius dalykus. Stiprėja kolektyviškumo jausmas, poreikis atiduoti, aukoti savo energiją, save patį dėl kitų, kolektyvinės laimės. Iš pirmadienio į antradienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Sapnų gausybė reikštų klaidingą dabartinį pasirinkimą. Gerai buvo save matyti nuogą – einate teisingu keliu, blogai apsirengusį – esate užvaldyti iliuzijos. Balta spalva – apsauga, tačiau rūkas, pelkės – liga, kliūtys. Blogas ženklas: jei karoliai sutrūktų, žiedelis nusiristų į sunkiai pasiekiamą vietą, auskarą pamesti, monetos iš piniginės byrėtų, siūlės irtų, saga ištrūktų, jei rankos tirptų (labiau pasaugokite sveikatą), jei namuose kas sulūžtų, įsipjauti, rakštį įsivaryti, išsitepti, jei kūną niežėtų. Geras ženklas: netyčia vandeniu apsipilti ar būti apipiltam, sulyti – išsivalymas. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį vengtinos spalvos – žalia, ruda, mėlyna, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį aplinkybės gali susiklostyti visai kitaip nei jūs manėte. Tikėtinos priverstinės išlaidos, nuostoliai. Ir mažiau vilkitės gauti, taip pat ir patys venkite žadėti, įsipareigoti. Taupykite pinigus. Nesiaiškinkite santykių su kerštingais asmenimis, nepasiduokite suinteresuotų asmenų spaudimui, įkalbinėjimams, tiesa, paisykite šefo nuomonės, reikalavimų (kitaip galite patekti jo nemalonėn). Būkite dėmesingesni, pagarbesni tėvams bei savo šeimai.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį negaiškite laiko iš kažko tikėdamiesi malonių. Jei patys nepasistengsite – nebus jokių rezultatų. Deja, aplinkybės gali susiklostyti visai kitaip nei jūs manėte. Tikėtinos priverstinės išlaidos, nuostoliai – tad pasistenkite nepažeidinėti įstatymų bei taisyklių. Ir mažiau vilkitės gauti, taip pat ir patys venkite žadėti, įsipareigoti. Taupykite pinigus. Na, ir saugokite darnius santykius su pora – ne laikas priekaištams, reikalavimams.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį būsite įsitempę, sunerimę, tačiau ne laikas impulsyviems sprendimams, ginčams, konfliktams – tad mokėkite susitvardyti, kai ko užsinorėsite, nesupykti, kai teks netikėtai viską mesti ir pakeisti planus. Nerizikuokite kelyje. Ir likite pakantesni artimiesiems vakare – venkite piktintis, priekaištauti dėl smulkmenų: „nesimėtykite akmenimis, jei gyvenate stikliniuose namuose“.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį aplinkiniai nebus atviri – kažką mėgins slėpti, galbūt net apgauti. Nesėkminga diena – nieko rimto neplanuokite, labiau pasirūpinkite dvasios ramybe. Ypač antrą dienos pusę būkite atsargesni kelyje. Ne laikas ir „rimtiems“ pokalbiams su antrąja puse, mylimu žmogumi – vargu ar jus išgirs, o jei ir išgirs – tai dar nereiškia, kad teisingai supras.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį venkite impulsyvių sprendimų, neskubinkite įvykių. Aplinkiniai nebus atviri – kažką mėgins slėpti, galbūt net apgauti. Ne laikas priimti svarbius finansinius sprendimus – tai apribojimų, nuostolių metas. Visiškai netinkama proga aiškintis santykius su sutuoktiniu ar aptarinėti šeimos biudžetą.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį ypač moterims sunki diena. Galite kaktomuša atsitrenkti į netikėtas kliūtis – nenusiminkite: šiandien vargu ar jums pavyks įgyvendinti savo planus. Ir nesistenkite išsiaiškinti santykių su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu – ne laikas ultimatumams (jei liepsite rinktis, labai tikėtina, kad pasirinks ne jus).

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį neleiskite sau nuotaikos gadinti bei laiko gaišinti. Būtina atsiriboti nuo tų, kas trukdo laimingai gyventi bei efektyviai dirbti. Būkite labiau kategoriški atsisakydami jums nenaudingo reikalo, tuščio pirkinio, deja, antrą dienos pusę labiau pasiduosite įtaigai ir bus lengva jums įsiūlyti ką nors visiškai nenaudingo. Beje, netikėtas įvykis, naujiena gali pakeisti jūsų nuomonę apie seną draugą ar sutuoktinį. Atsargiau su užsieniečiais, jei teks tvarkyti verslo bei piniginius, turto reikalus.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį saugokitės provokacijų, neįsivelkite į intrigas. Nemenka traumų, avarijų bei nuostolių tikimybė – nerizikuokite pinigais bei savo pareigomis darbe. Ne laikas prašyti finansinės pagalbos. Būkite atidesni tėvų skundams.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį saugokitės provokacijų, neįsivelkite į intrigas. Nemenka traumų, avarijų bei nuostolių tikimybė – nerizikuokite pinigais bei savo pareigomis darbe. Ne laikas prašyti finansinės pagalbos iš vadovybės ar tėvų. Būkite atidesni tėvų skundams. Ir, beje, pasisaugokite skundikų darbe. Ir būkite šiltesni su sutuoktiniu – netikęs sumanymas komplikuoti santykius įtarinėjimais, jėgos, autoriteto demonstravimu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį būsite labiau nepatiklūs, įtarūs, ypač darbo reikaluose bei santykiuose su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Neskubėkite pyktis su kolegomis, savo viršininku ar pavaldiniais ir nekelkite scenų mylimam asmeniui, sutuoktiniui. Nepalankesnė bus pirma dienos pusė iki 14 val., tad svarbesniems reikalams rinkitės kuo vėlesnį metą. 

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį būsite labiau nepatiklūs, įtarūs, ypač darbo reikaluose bei santykiuose su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Neskubėkite pyktis su kolegomis, savo viršininku ar pavaldiniais ir nekelkite scenų mylimam asmeniui, sutuoktiniui. 

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį nesiaiškinkite santykių su kerštingais asmenimis, nepasiduokite suinteresuotų asmenų spaudimui, įkalbinėjimams, tiesa, paisykite šefo nuomonės, reikalavimų (kitaip galite patekti jo nemalonėn). Būkite dėmesingesni, pagarbesni tėvams bei savo šeimai. Tai išbandymų metas sutuoktiniams – venkite kritikuoti, priekaištauti. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą