Horoskopas trečiadieniui, lapkričio 29 d.

Avinas Aplinkiniai vargu ar norės jus išgirsti, suprasti, tad venkite kristi į akis, nesivelkite į ginčus, būkite pagarbūs aplinkiniams. Venkite įsipareigoti prieš savo valią. Geriau nepasirašinėti atsakingų dokumentų.

Jautis Įtempta diena, kai nervinsitės dėl visko – to, ką turite ar neturite, pasiekėte ar pralaimėjote. Tiesa, jums pakaks originalių idėjų, kaip surasti išeitį iš aklavietės. Svarbius reikalus atidėkite kitoms dienoms.

Dvyniai Tinka tvarkyti svarbius reikalus, ypač susijusius su kelionėmis, užsieniečiais. Vakaro susitikimai, kelionė gali suirti, būti nukelta kitam laikui.

Vėžys Mokėkite save laiku sustabdyti, nebūkite užsispyrę, ypač kai kalbėsitės su tėvais, viršininku. Būkite atidesni artimųjų sveikatai.

Liūtas Patirsite draugystės svarbą ir jėgą. Tiesa, nesipykite ne tik su draugais, bet ir mylimaisiais. Veikloje bus svarbu sąjunga. Blogas laikas azartiniams žaidimams (sunkiai suvaldysite azartą).

Mergelė Nepalanki diena: bendraudami su kolegomis ar klientais atidžiai apgalvokite savo veiksmus ir žodžius. Svarbu taupyti jėgas ir laiką.

Svarstyklės Gera diena, tiesa, labiau remkitės į save – partneriai, sutuoktinis šiuo metu Achilo kulnas. Mažiau klausykitės svetimų patarimų: pasikliaukite pirma mintimi, pirmu įspūdžiu.

Skorpionas Lengvai nieko negausite: teks ką nors aukoti, kai ko atsisakyti, save apribojant. Neblogas metas ilgalaikiams sandoriams, iš kurių nesitikite greitos naudos. Venkite bet kokių ginčų su sutuoktiniu – tai bus pernelyg skausminga ir per mažai teisinga.

Šaulys Nesiblaškykite, neskubinkite įvykių, daug nesitikėkite iš šiandien gautų pasiūlymų – tai neperspektyvus metas. Svarbu išvengti ginčų, sudominti reikalingus asmenis savo reikalais ir net rūpesčiais.

Ožiaragis Venkite bendravimo su aukštais, įtakingais asmenimis, įvairiais pareigūnais, nesiaiškinkite santykių su vadovybe, tėvais, apdairiau vairuokite automobilį (ypač valdišką). Verta pasiguosti geram draugui, reikalus ir keliones atidedant kitoms dienoms.

Vandenis Reikalai pajudės geresne linkme, bet jei sieksite iškart norimo rezultato – viską sugadinsite. Reikėtų labiau vengti ginčų su vaikais.

Žuvys Pasirenkite būti kantrūs ir diplomatiški – tai padės įveikti vadovo, dalykinių partnerių, sutuoktinio ar tėvų pasipriešinimą, skeptiškumą.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą