Ne laikas savo tiesas įrodinėti

Pirmadienis šiek tiek emociškai įtemptas, kai greitai mezgasi ginčai, tad nuo ryto bus svarbu nusiteikti ramiam, pagarbiam bendravimui – ne laikas savo tiesas įrodinėti, pykti, juolab keršyti. Likite geranoriški, ir diena praeis puikiai, bus produktyvi, spėsite daug nuveikti.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo svarbūs tik realistiški, spalvoti sapnai. Gerai matyti pasagas, arklius, šunis – aukštesnių jėgų apsauga, pagalba. Būti nuogam – jūsų apgaulė gali išaiškėti; paukščius regėti – laukia atpildas už nuodėmes arba žinia apie pažįstamo, artimo asmens mirtį.

Blogas ženklas: dažnai išsitepti, ne vietoje išberti kruopas, grūdus ar išpilti miltus, taip pat šiukšles – gresia liga; jei viskas kristų iš rankų, ypač raktai, – nelaimė, liga, jei paukštis jus išteptų – nuostoliai, gėda; apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna, rasti metalinių, ypač vienodų daiktų, – netikėta sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; palankūs pilkų atspalvių drabužiai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis tinkamas skubiems reikalams tvarkyti, nedidelėms kelionėms.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis palankus spręsti finansines problemas, pirkti techniką veiklai arba buičiai.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis palankus svarbiems reikalams tvarkyti, tik neleiskite sau elgtis karštakošiškai – impulsyvumas gali pridaryti bėdų.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadieniui neplanuokite nieko sunkaus ir sudėtingo, geriau atsakingus reikalus atidėti antradienio popietei.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis palankus susikaupusiems reikalams tvarkyti. Verta kreiptis pagalbos į draugus. Diena bus palanki bičiuliškiems susibūrimams.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis geras svarbiems darbo reikalams tvarkyti. Gautus naujus pasiūlymus svarstykite – ateityje jie bus naudingi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis tinkamas kelionėms, susitikimams su žmonėmis, galinčiais turėti įtakos jūsų karjerai.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis emociškai sudėtingas. Diena tinkama tvarkyti draudimo, mokesčių ir skolų reikalus.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis tinkamas deryboms. Tai metas, kai pavyks rasti tinkamą kompromisą darbo klausimais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis palankus teisiniams reikalams tvarkyti. Ir dažniau žvilgtelėkite į save svetimomis akimis arba pamąstykite, kaip elgtumėtės savo sutuoktinio, vaikų vietoje.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis bus daug kuo sėkmingas bei palankus ir vaikų problemoms spręsti. Jei gausite darbo pasiūlymą užsienyje, verta priimti, jis bus naudingas.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis nebus palankus aktyviai veiklai, tiks nebent tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, kraustymusi į naują gyvenamąją vietą. Ir labiau branginkite gražius santykius su artimaisiais, nors kartais bus sunku suprasti jų elgesio motyvus, juolab kompromisą rasti (ypač su sutuoktiniu).

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą