Derėtų imtis seniau nepavykusių reikalų

Aplinkybės keičiasi į gera, atsiranda proga ramiai viską išsiaiškinti. Per pastarąsias sunkias savaites patyrėte, kas ko vertas, dabar teks įvertinti, kas jūsų gyvenime atgyvenę, o kas perspektyvu, apsispręsti, su kuo toliau pakeliui, o su kuo laikas atsisveikinti. Savaime aptiksite anksčiau nepastebėtų dalykų, reikšmingų jūsų santykiams su svarbiais žmonėmis, taip pat veiklai, karjerai.

Šiandien, kaip ir vakar, iš esmės netiktų imtis nieko naujo, net jei apims entuziazmas ir jausitės kupini įkvėpimo! Kol kas derėtų imtis užvilkintų arba kadaise nepavykusių reikalų, užbaigti senus darbus – atkaklumo ir sugebėjimo energingai veikti pakaks. Be to, sulauksite ir aplinkinių pagalbos – diena palanki kolektyvinei veiklai. Ir tai gera proga ieškoti sąjungininkų bei talkininkų, tinka užmegzti bendradarbiavimo ryšius. Beje, derėtų vengti finansinių avantiūrų. Nepalankus metas investuoti pinigus, tiesa, geras išlaidauti.

Kad ir kuo užsiimsite, būkite lankstūs – nedera užsispirti, prasminga pasiduoti srautui ir laukti ženklo. Labai nereikėtų reikšti ir asmeninės iniciatyvos. Patartina labiau įsiklausyti į aplinkinių nuomonę, atidžiau pasigilinti į užuominas, konfidencialią informaciją, dažniau pasikliauti savo intuicija. Siekite susitaikyti su aplinkiniais, artimaisiais, draugais, mylimu žmogumi – tai gera diena atsiprašyti. Puikus metas bendrauti – priimkite svečius, būkite jiems dosnūs.

Šiandien palankios kelionės, išskyrus vandens transportą. Daugiau vaikščiokite pėsčiomis, ilgiau būkite ir mankštinkitės gryname ore. Tiesa, venkite daug į žemę žiūrėti, atvirkščiai – dažniau užverskite galvą ir pažvelkite į dangų!

Iš antradienio į trečiadienį sapnai buvo susiję su turtu. Gerai, jei kopėte į kalną ar matėte brangenybes, tauriuosius metalus, monetas, tačiau banknotai, plaukų kirpimas – nuostoliai, gyvūnai – jėgų, sveikatos praradimas.

Blogas ženklas: pamesti raktus – nemalonumai šeimoje, savaiminis užsidegimas namuose; jei ant jūsų drabužis užsidegtų – apsaugos praradimas; nukristi (ypač iš didesnio aukščio) – vidinės nešvaros požymis; nugriūti ant dešinės kojos – blogos permainos; einant už ko nors užkliūti, jei batų raištelis susimazgytų ir nebūtų galima jo atrišti – nužiūrėjimo požymis; jei nagas nulūžtų – liga.

Geras ženklas: krituliai saulei šviečiant – pasisekimas tvarkant reikalus; išvysti krintančią žvaigždę vyrams iš dešinės pusės, o moterims iš kairės (kairiarankiams atvirkščiai).

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas užsiimti nemaloniais, sunkiais ir svarbiais darbais; palankios spalvos – juoda, ruda, tamsiai mėlyna, vengtinos – geltona, oranžinė, raudona.

Avinas (03 21–04 20). Neskubinkite įvykių, leiskite subręsti situacijai. Prieš apsispręsdami dar kartą viską apgalvokite, atidžiai pasverkite. Dalykinis reikalas išsispręs jūsų naudai, jei būsite diplomatiškesni su šefu ir paklausysite draugų patarimo. Ieškokite ankstesnių klaidų darbe ir jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti anksčiau užmestus darbus.

Jautis (04 21–05 20). Nurimkite – neverta erzintis dėl keliamų reikalavimų ar griežtesnio vertinimo. Vargu ar vadovybė ir artimieji bus objektyvūs jūsų atžvilgiu, tačiau jau artimiausiomis dienomis paaiškės, kad viskas gerai ir jumis visi patenkinti! Tad be reikalo nesusipykite, siekite santarvės su vadovybe ir tėvais – tai metas, kai jie ateis į pagalbą. Verta baigti pradėtus darbus, grąžinti skolą. Prisiminkite savo pažadus artimiesiems.

Dvyniai (05 21–06 21). Nuotaika giedrėja, jaučiatės tvirčiau. Tinkamas metas tvarkyti reikalus, vykti į dalykines keliones, rengti susitikimus su draugais ar giminaičiais. Raskite daugiau laiko pasidžiaugti bičiulių draugija. Palanki proga atnaujinti seną pažintį – tiek draugišką, tiek dalykinę. O romantiškoms pažintims ne pats geriausias metas, nors šiuo metu ir gali megztis tarnybinis romanas.

Vėžys (06 22–07 22). Pasistenkite kuo ramiau ir paprasčiau praleisti šią dieną. Tai gana įtemptas metas – būsite linkę veltis į diskusijas, kritikuoti, pykti. Venkite ginčų su pareigūnais, klientais ar viršininkais. Ne laikas aiškintis santykius ir su artimaisiais, ypač motina. Verta aplankyti gerą draugą. Gerai tvarkyti dokumentus, rankraščius, knygas – galite rasti ką nors itin vertingo.

Liūtas (07 23–08 22). Sėkmingas laikas, tiesa, būsite linkę į avantiūras. Vis dėlto nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis – gali taip atsitikti, kad bus žingsnis į priekį, o du atgal. Nesiimkite vieni spręsti sudėtingos problemos. Jei galite, pasidalinkite savo darbais su porininku, sutuoktiniu. Tai neblogas laikas ilgalaikiams susitarimams, gerai parengtiems dokumentams tvirtinti. Daugiau dėmesio skirkite pokalbiams su vaikais. Pasivaikščiojimai gryname ore puikiai nuteiks.

Mergelė (08 23–09 22). Tam tikras persilaužimas įvyks, bet būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių. Gali atsirasti neatliktų (atidėtų, pamirštų) darbų, kurie neleis judėti pirmyn ir vers skubėti, nervintis. Kad ir kas nutiktų, nepraraskite kantrybės ir būkite atidesni detalėms. Stenkitės ko nors išmokti iš savo kolegų, partnerių – verta dažniau tartis, ieškoti įvairesnių sprendimų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būsite kūrybingi, žavūs, įdomūs, ir tai gera proga pasigirti, pasireklamuoti. Diena palanki laisvųjų, kūrybinių profesijų atstovams – gali pavykti rasti naujų galimybių pasireikšti. Tinkamas laikas siūlyti vadovybei savo seną sumanymą, pristatyti savo nuopelnus visuomenei. Palanku tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus, spręsti su vaikais susijusias problemas.

Skorpionas (10 24–11 22). Savaime reikalai tvarkysis geriau, nei jums stengiantis. Nerimas gali būti perdėtas. Svarbu vadovautis intuicija, daugiau ilsėtis ir nedaryti nieko, ko nesinori. Apsišarvuokite kantrybe, jei tektų tvarkyti biurokratinius reikalus, – vargu ar pavyks ką nors paskubinti. Aiškinkitės nesėkmių priežastis, painiokite senų intrigų kamuolį (tik patys į jas nesivelkite.) Venkite kerštingų asmenų.

Šaulys (11 23–12 21). Jums daug kas matyti – nujaučiate, kas buvo slėpta, meluota, kur buvo jūsų asmeninės klaidos, o kur svetimas žioplumas kaltas. Bent jau pirmas įspūdis neapgaus, tad suvoksite, kas buvo melas, o kas tiesa. Geras laikas dirbti su sena informacija, konsultuotis su profesionalu, susitikti su įtakingais, svarbiais asmenimis, taip pat pažintims atnaujinti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Apmąstykite, kaip labiau racionalizuoti darbą, kad mažiau pavargtumėte, kad liktų laiko poilsiui ir bendravimui su šeima. Bus svarbu neprarasti saiko vertinant savo ir partnerių finansines galimybes. Paklausykite savo poros patarimo. Palanku užsiimti buitinių problemų sprendimu. Galimas ir netikėtas pamirštos skolos grąžinimas. Vakaras palankus susitikti su senais draugais.

Vandenis (01 20–02 18). Nebloga diena, tik labiau pasaugokite sveikatą. Tvarkykite svarbius reikalus, jei mokate neskubėti, nesinervinti. Daug kas priklausys nuo asmeninės įtaigos bei partnerių, sutuoktinio palaikymo. Spręskite susikaupusias problemas. Tik būkite atidesni ką nors veikdami, bendraudami, priimdami sprendimus – dėl informacijos trūkumo galite padaryti neteisingas išvadas. Neskubėkite ir patarinėti – pamąstykite apie atsakomybę, kurią prisiimate.

Žuvys (02 19–03 20). Pasyvus metas – nieko naujo nesiimkite, baikite senus darbus. Nebendraukite su tais, kurie ko nors iš jūsų nori, juolab reikalauja. Būsite linkę labiau pasiduoti įtaigai, tad negadinkite sau nuotaikos klausydamiesi įvairių paskalų. Nedirbkite sunkių darbų. Gauti pasiūlymai gali būti naudingi, bet dar ne laikas į juos atsakyti. Sunkius, atsakingus darbus, svarbius reikalus ir dalykinius susitikimus vertėtų atidėti rytdienai.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą