Sudėtinga diena – pilnatis, nepalanki planetų padėtis

Sudėtinga diena: pilnatis, nepalanki planetų padėtis provokuos įtampą, agresiją. Deja, emocijas nebus paprasta kontroliuoti. Sunkus laikas tiems, kurie įpratę visada viską žinoti, kontroliuoti, turėti, gauti, kuriems stinga lankstumo, mokėjimo patylėti, ko nors atsisakyti, kai ką paaukoti.

Kad ir kuo užsiimsite, būtina atida, susikaupimas – viską tikrinkite: kaip išgirdote, kaip perskaitėte, kaip supratote, kaip patys perteikėte, paaiškinote. Asmenims, dirbantiems vadovaujamą darbą, derėtų labiau įsiklausyti į kolektyvo nuotaikas, vengti nepopuliarių sprendimų, saugotis intrigų, nesivelti į jokius neaiškius konfidencialius susitarimus, ypač jei jie nukreipti savo įtakai išlaikyti ar į dar didesnius dalykus. Ir nesistebėkite netikėtomis kliūtimis, saugokitės povandeninių srovių – nesklandumų, trukdymų pakaks.


Venkite skubotų, neapgalvotų, kategoriškų veiksmų, nepriimkite atsakingų sprendimų. Netiks santykių aiškintis, ko nors reikalauti, reikšti pretenzijas, kaip ir pradėti naujų darbų, kurti planų, žadėti ir įsipareigoti.

Diena netinkama naujų darbų pradžiai, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Ypač antroji dienos pusė po 14 val. bus itin nepalanki finansiniams reikalams neverta tada pirkti vertingų daiktų, investuoti, skolinti arba skolintis pinigų. Šis laikas bus visiškai netinkamas santykiams aiškintis, romantiškiems pasimatymams arba pažintims, įvairiems šventimams, pramogoms. Tai ir itin sudėtingas laikas moterims. Joms itin reikėtų pasaugoti savo ramybę.

Vakare įtampa kiek atslūgs. Nepraleiskite progos suprasti ir atleisti, atsiprašyti, taikytis.


Šiąnakt 1 val. 5 min. Saulė įėjo į Žuvų ženklą. Tai paskutinė Saulės buveinė Zodiako rate. Ji siejama su pabaiga, perėjimu į kitus pasaulius ar pasiruošimu vėl viską pradėti iš naujo. Čia tvyro mistika ir poezija, muzika ir aromatai, meilė ir apsvaigimas, juslių subtilumas, leidžiantis pasinerti į pasaulio vienybę. Žuvų ženkle kuriamos pasakos, mitai, legendos, blogiausiu atveju – gandai. Žuvys ne tik užbaigia Zodiako ratą, bet ir jį apibendrina. Kol Saulė Žuvyse, vertėtų daugiau laiko skirti savo tikėjimo pasauliui, nueito kelio apmąstymams, reikalams užbaigti, jiems apibendrinti.

Iš pirmadienio į antradienį ryškūs sapnai reikšmingi. Gerai, jei regėjote žemę, gyvulius, duoną, sūrį, varškę valgėte, pieną gėrėte – turtas, skalsa namuose. Blogai, jei sapnavote žaibą, – negeros permainos, neturtas, jei keliavote, – kliūtys.

Blogas ženklas: indus sudaužyti – neturtas, liga, sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė, dabartinis jūsų noras neišsipildys, iki kraujo susižeisti – nužiūrėjimo požymis, jei netikėtai šaltas vanduo būtų išjungtas, ypač jums maudantis – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: netyčia šaltu vandeniu apsipilti ar sulyti – sveikata, kojas sušlapti – kažkas perims atsakomybę už jūsų nuodėmes, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų arba paukštis suklyktų jums virš galvos, – sėkmė, apsaugos įgijimas, sutikti žmogų, nešantį kibirus, sklidinus vandens, – norų išsipildymas, šeiminių santykių pagerėjimas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis po 11 val. tinkamas užsiimti svarbesniais reikalais; palankios spalvos – balta, gelsva, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Neskubėkite žadėti ir įsipareigoti (ypač vaikams ar mylimam asmeniui) – būsite gana azartiški ir galite pervertinti savo galimybes. Gali tekti užsiimti savo vaikų problemomis, tvarkyti šeimos reikalus. Jei turite finansinių reikalų su užsieniečiais, būkite apdairesni. Galimi nemalonumai per užsienio partnerius.

Jautis (04 21–05 20). Dalykinėje veikloje nieko rimta nesiimkite – patirsite nesklandumų, nelogiškų kliūčių, gauti rezultatai irgi netenkins. Būkite atidesni savo vaikų sveikatai, elgesiui ir atkeipkite didesnį dėmesį į jų sąžiningumą. Nederėtų rizikuoti pinigais, nepalanku pasirašinėti draudimų sutartis.

Dvyniai (05 21–06 21). Skubėjimu nieko nelaimėsite. Būkite atidesni dirbdami su dokumentais, pasirašydami svarbų dokumentą, skaičiuodami pinigus ir, žinoma, vairuodami automobilį. Venkite ginčų, bet ir neskubėkite pasiduoti jums peršamiems dalykams – verta laikytis savo nuomonės. Ir nevaržykite savęs jokiais pažadais – vėliau patirsite negeistinų dalykų.

Vėžys (06 22–07 22). Siekite kokybės – nesiimkite jokių atsakingų darbų supykę ar pavargę, nes būsite linkę daryti smulkių, tačiau apmaudžių klaidų. Būkite pakantesni kolegų, viršininkų kritikai – šiuo metu su jais ginčytis tuščia.

Liūtas (07 23–08 22). Būkite apdairūs, galvokite, ką šnekate, ką žadate, – galite aiškiai pervertinti savo sugebėjimus, žinias, rimtai suklysti. Aplinkiniai, ypač mylimas žmogus, taip pat vaikai ryškiai matys jūsų klaidas, trūkumus – net menkiausias netikslumas sulauks kritikos: jie mielai prisimins (ir primins) senas jūsų klaidas.


Mergelė (08 23–09 22). Netinka tvarkyti svarbių reikalų, ypač piniginių – dėl neapdairumo, per didelio patiklumo galite patirti nuostolių. Deja, būsite linkę pasiduoti negerai įtakai. Būkite dėmesingesni artimiesiems, ypač motinai. Namie tikėtinos traumos ar buitinės avarijos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepalankus metas. Pasiruoškite greitai persiorientuoti, kai tvarkysite reikalus. Ir pagalvokite, ką darytumėte blogiausiu atveju. Labai nepasikliaukite įtakingo asmens ar draugo pažadais – kuo savarankiškiau šios dienos reikalus tvarkysite, tuo mažiau netikėtumų sulauksite. Tik neskubėkite ginčytis, juolab pasirašinėti dokumentų. Nerizikuokite vairuodami ir pasisaugokite vagių.

Skorpionas (10 24–11 22). Kas blogai, ne iškart suprasite ir, ko gero, aplinkiniai, o ne jūs patys bakstelės pirštu į jūsų klaidas, trūkumus. Kad jumis kiti nenusiviltų, o ir patys nepatirtumėte nereikalingų stresų, atidėkite kitoms dienoms savo rūpesčius, svarbių reikalų tvarkymą ir niekam nieko nežadėkite. Ne laikas aptarinėti šeimos biudžetą su sutuoktiniu – susipyksite.

Šaulys (11 23–12 21). Jei esate impulsyvūs, jei pirma sureaguojate, o paskui pagalvojate, įvertinate, rūpesčiai bei įvairios komplikacijos neišvengiami. Iš pirmo žvilgsnio viskas gali pasirodyti gerai , tačiau lemtingą akimirką, kai bus vėlu sustoti, ką nors pakeisti, netikėtai kas nors gali koją pakišti ar paaiškėti naujų, nepalankių aplinkybių. Bus svarbu pasirūpinti tolesne savo interesų apsauga.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ne viskas pavyks, ką planuosite: trukdys neaiškios, nesuprantamos kliūtys. Būsite pernelyg įtarūs, tačiau nereikėtų leistis užvaldomiems nepasitikėjimo tais, kuriuos mylite, kurie šalia jūsų. Nugalėkite save ir nepavyduliaukite, neįtarinėkite, nesiaiškinkite santykių – būtent tai padės neprarasti jėgų, orumo ir pasitikėjimo savimi. Imkitės tik privalomų darbų ir stenkitės juos atlikti kuo geriau.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmoji dienos pusė tinkama juridiniams reikalams tvarkyti, tiesa, turite būti apdairesni ką nors pasirašydami, skaičiuodami pinigus (antrąją dienos pusę ypač). Draugais itin nepasikliaukite, jais labai nesiremkite – nebloga valia jie gali sugadinti gerą reikalą ar paprasčiausiai suardyti dienos planus. O planuoti reikėtų išties mažiau – nerealu tai, apie ką dabar galvojate.

Žuvys (02 19–03 20). Šiuo metu stigs įžvalgos, apdairumo, teisingos, kompetentingos informacijos. Būkite atidesni išgirstoms išmanančių asmenų pastaboms, įspėjimams – tai gali padėti užbėgti už akių naujoms problemoms. Galite nukentėti patikrinimo metu, būti priversti atsakyti už įstatymų ar kokių nors taisyklių pažeidimą. Gresia traumos, avarijos kelyje, buityje.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą