Mokėkite tylėti ir klausytis, priimti gerus patarimus

Atsiskleidžia naujos paslaptys, jos vers priimti griežtus, kategoriškus sprendimus. Ar jie bus teisingi, priklausys nuo laiko, kada tai svarstysite: jei tai bus vakaras po 19 val., tikėtina, kad situaciją įvertinsite teisingai ir rasite optimalų sprendimą. Iki 19 val. – sudėtingas laikas, kai norisi visko, tačiau nepaisoma realių galimybių. Nepersistenkite siekdami savo tikslų – galite susidurti su slaptomis kliūtimis, užmaskuotu, tačiau agresyviu pasipriešinimu. Nesiimkite skubotai ko nors spręsti ar veikti – bus sunku likti objektyviems. Trūks teisingos informacijos ir įžvalgumo. Mokėkite tylėti ir klausytis, priimti gerus patarimus. Būkite atidesni bendraudami, pasirašydami dokumentus ir vairuodami – ne viskas bus sklandu, sąžininga ir pagaliau naudinga. Deja, finansiniuose dalykuose tikėtinos ne tik apgaulės – patiems bus galima stipriai apsirikti norimus dalykus vertinant kaip tikrovę. Venkite didelių išlaidų, ne laikas ir investuoti, skolinti pinigus. Bus didelė dezinformacijos, vagysčių, autoavarijų tikimybė. Tai blogas laikas besimokantiems, dirbantiems su informacija, ypač jos perdavimu, taip pat vairuotojams, pardavėjams, buhalteriams, finansininkams. Labiau tikėtinos vandentiekio, kanalizacijos avarijos. Nemenkų nemalonumų gali kilti per svaigalus, narkotikus. Būkite atsargesni ir su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Kelionėms irgi ne pats geriausias metas. Labiau derėtų pasaugoti asmeninius daiktus, pinigus ir, žinoma, paslaptis – nevertėtų šiandien labai atvirauti. Pagrindinį dėmesį šiandien derėtų skirti šeimai, o ne darbui. Nors tai konfliktiškas metas ir gali kilti žiežirbų, taikytis seksis, tad aktyviau ieškokite bendrų sąlyčio taškų. Beje, jei esamas problemas imtumėte aptarinėti po 19 val., greičiausiai pavyktų be vaidų išsiaiškinti jums svarbius klausimus.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį svarbūs tik tuo atveju, jei regėjote gausų žmonių susibūrimą. Tačiau toks sapnas bus labiau susijęs ne su jumis, o su aplinkiniais, valstybe.

Blogas ženklas: jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis; jei daug plaukų išsipeštų – nuostoliai, apgaulės; jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – draugo priešiškumas, artimo žmogaus išdavystė, žalinga priklausomybė nuo artimųjų; netyčia sušlapti, vandenį išlieti – jūsų paslaptis gali išaiškėti.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – pinigai, turtas; jei paukščiukas pažymėtų jus ar jūsų daiktą – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus seniems, įstrigusiems reikalams tvarkyti; palankūs ryškūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Tikrinkite jus pasiekiančią informaciją. Tai apgaulinga diena, nepalanki nei kelionėms, nei svarbiems susitikimams, nei reikšmingiems apsisprendimams – būsite linkę į iliuzijas, tad galite netyčia apsigauti ar ką nors apgauti. Šiandien derėtų vengti karštakošiškų sprendimų – būkite kantresni ir nepasiduokite kitų raginimui. Tiesa, vakaras kitoks: paklausykite po 19 val. išgirsto patarimo, ypač jei tai sakys artimieji, tėvai.

Jautis (04 21–05 20). Pasyvus metas – likite nuošalyje, venkite nereikalingo bendravimo, daugiau laiko praleiskite namuose. Ne laikas ir svarbiems įsipareigojimams – vargu ar ištesėsite žodį. Bet kokioje situacijoje labiau pasikliaukite savieiga. Vakaro susitikimai, gautos naujienos gali atverti akis. Pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis. Beje, būkite atidesni sapnams iš trečiadienio į ketvirtadienį.

Dvyniai (05 21–06 21). Nenuliūskite gavę netikusią žinią – gana greitai viskas pasikeis (gal net šį vakarą?). Tai netikusi diena dalykiniams susitikimams, ką nors planuoti – nesusikalbėsite, apsiriksite. Verčiau visus svarbius susitikimus, pokalbius atidėkite rytdienai. Vis dėlto vakaro naujienos svarbios, reikšmingos – galite gauti vertingą patarimą, įspėjimą, kuris jus ilgai saugos.

Vėžys (06 22–07 22). Nerizikuokite nei važinėdami, nei dirbdami, nei įsipareigodami, ypač šefui. Jei jums trūks pasitikėjimo savimi, prašykite draugo, kad patarpininkautų. Darbe bus itin svarbi atida – išaugs klaidų, nesėkmių tikimybė. Deja, brokas gali būti greitai pastebėtas, ir tai pakenks jūsų karjerai. Tad geriau šiandien nesiimti nieko sudėtingo, atsakingo – ką galite, atidėkite rytdienai.

Liūtas (07 23–08 22). Tuščia mėginti ką nors suprasti ir paaiškinti, ypač vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui. Nederėtų priimti sprendimų, susijusių su kelione, užsieniečiais. Šiandien tikroji įvykių prasmė gali atsiverti bendraujant, ką nors skaitant, žiūrint televizorių, klausantis radijo ir tai padės atsikratyti iliuzijų tvarkant piniginius reikalus, jausmų srityje. Jei toks nušvitimas įvyktų po 19 val., galite juo pasikliauti.

Mergelė (08 23–09 22). Sudėtinga, įtempta diena, kai lengva apsirikti, ko nors netekti, kai itin svarbi atida, – išaugs nesėkmių dirbant, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Kad ir kuo užsiimsite, kad ir su kuo bendrausite, nepasiduokite emocijoms. Svarbius, ypač ginčytinus, pokalbius (tiek asmeninius, tiek dalykinius) atidėkite vakarui po 19 val., o dar geriau rytdienai. Patartina gerti raminamąją arbatą, ilgiau žiūrėti į tekantį vandenį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nederėtų demonstruoti savarankiškumo, galios, įtakos – viskas gali išeiti atvirkščiai. Stiprinkite bendradarbiavimo ryšius ir atidžiau, nuoširdžiau reaguokite į sutuoktinio skundus, prašymus, net jei jie pasirodys perdėti. Tiesa, dabar būsime linkę sutirštinti spalvas. Kita vertus, tai proga suprasti, ką sutuoktinis slepia, ko nedrįsta mums pasakyti. Beje, yla gali išlįsti ir iš jūsų maišo. Vakaras tinkamas atviriems pokalbiams.

Skorpionas (10 24–11 22). Dirbkite neskubėdami, susikaupę – galite padaryti apmaudžių klaidų. Neskubėkite vairuodami, nesiblaškykite eidami gatve. Labiau pasaugokite sveikatą. Bus didesnė rankų, kojų traumų tikimybė. Labiau tikėtini ir apsinuodijimai, tad būkite atidesni maisto, svaigalų, vaistų kokybei. Svarbius dalykinius klausimus geriau spręsti arba visai vakare, po 19 val., arba atidėti rytdienai.

Šaulys (11 23–12 21). Diena žada ne visai malonių netikėtumų – galite sužinoti tai, ką nuo jūsų slėpė vaikai, sutuoktinis ar mylimas žmogus. Jei viskas bus gerai, nepasiduokite kitam kraštutinumui – nerizikuokite ne tik partnerio pasitikėjimu, bet ir pinigais, karjera. Dalykiniams susitikimams, deryboms itin palanki rytdiena, tad geriau atidėti svarbius pokalbius. Šį vakarą skirkite nuoširdiems pašnekesiams su tais, kuriuos mylite, kurie jums brangūs.

Ožiaragis (12 22–01 19). Diena netinkama aktyviai veiklai: užsiimkite namais, šeima – dalykinių reikalų tvarkymą verta atidėti penktadieniui. Jei teks dirbti, būkite itin atidūs rašydami, skaičiuodami, atidžiau klausykite šefo nurodymų – galite ką nors supainioti. Būkite pasiruošę, kad ilgai slėpta jūsų paslaptis gali išplaukti į viešumą. Jei norite dėl ko nors prisipažinti mylimam asmeniui, artimiesiems, tam tinkamas arba šis vakaras po 19 val., arba rytdiena.

Vandenis (01 20–02 18). Labiau apgalvokite savo žodžius – ne metas ilgalaikiams įsipareigojimams nei tvarkant reikalus, nei jausmų srityje – vėliau gailėsitės (nebent toks pokalbis bus vėlai). Venkite ginčų su kolegomis, vadovybe – galite nė nepastebėti, kad patys klystate. Saugokitės vagių ir melagių. Vis dėlto laikas po 19 val. ypatingas – galimi nepaprasti susitikimai, galite sužinoti reikšmingų naujienų. Šis laikas tinkamas atsakingam pokalbiui su savo vaikais.

Žuvys (02 19–03 20). Netikėtumų ir klastos metas, ypač jei gimėte pirmomis ženklo dienomis. Reikalus tvarkykite neskubėdami, automobilį vairuokite nesinervindami, kitaip patirsite nenumatytų išlaidų. Būkite apdairesni ir tvarkydami piniginius, turto reikalus. Būkite taupūs, ieškokite papildomų uždarbio šaltinių, tiesa, skolintis venkite. Atidžiai skaičiuokite pinigus – savo bei valdiškus. Finansiniams susitarimams palankesnė rytdiena.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą