Jei šiandien būsite taikūs, visą mėnesį neprarasite vidinės giedros

Gana aktyvi diena, tačiau reikėtų labiau atsiriboti nuo išorinio pasaulio įtakos ir vengti persidirbti. Bus svarbu dažniau ilsėtis, atsipalaiduoti ir nepykti – jei šiandien būsite taikūs, geranoriški, nebus sunku ir vėliau (visą mėnesį) neprarasti vidinės giedros. Priešingu atveju jūsų laukia gana nesmagus mėnuo, kupinas nepasitenkinimo, įtampos. Nepalankus metas naujų darbų pradžiai. Galimos netikėtos kliūtys, nesklandumai. Gali tekti imtis seniai pamiršto darbo, atidedant tai, kas dabar aktualu. Būkite atsargesni tvarkydami piniginius ir turto reikalus. Išryškės finansinės problemos, teisinės kliūtys, dėl kurių gali tekti atsisakyti svarbaus reikalo ar einamų pareigų.

Gana nepalankus metas įsimylėjusiems, taip pat nestabilioms poroms – nederėtų reikalauti meilės įrodymų ar mėginti bausti už prasižengimus, susijusius tiek su namų darbais, tiek su užklasine veikla (šiuo metu gali paaiškėti slepiami partnerio nuotykiai), jei jūsų tikslas nėra galutinai nutraukti santykius. Vakaras neblogas pramogauti, švęsti. Tiesa, tai visiškai nepalankus metas naujiems romantiškiems santykiams užmegzti. Pasistenkite likti ištikimi savo porai. Išlieka vagysčių, apgaulių, finansinių nuostolių, nelaimingų atsitikimų, traumų ir autoavarijų tikimybė.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai matyti ryškius, spalvotus, džiaugsmingus sapnus. Ugnis –priešus nugalėsite, žaibas – geros permainos. Blogai vandenį regėti, liūdėti – apkalbos, neturtas.

Blogas ženklas: sutikti juodą katiną, rasti pamestus pinigus, raktus, lazdą sulaužyti, savaiminis užsidegimas.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kelis kartus pašauktų, sulaukti netikėtų svečių.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis įtemptas, tad derėtų rinktis saugų, ramų šeiminį poilsį.

Avinas (03 21–04 20). Būsite linkę į kraštutinumus – pasistenkite nieko neteisti, nesmerkti, venkite kategoriškai palaikyti kurią nors vieną konfliktuojančią pusę. Netinka priimti atsakingų sprendimų (tiek dalykinių, tiek asmeninių) – būsite gana šališki, be to, stigs teisingos, geranoriškos informacijos iš aplinkinių. Venkite ginčų su sutuoktiniu.

Jautis (04 21–05 20). Nelemtų klaidų, kurios gali nubraukti jūsų veiklos pasiekimus, metas. Būkite atidūs skaičiuodami, rašydami, ką nors veikdami rankomis, vairuodami automobilį – ne tik klaidos, bet ir traumos, avarijos dabar labiau tikėtinos. Su kolegomis ir klientais nesiginčykite, verčiau padėkokite už jų nuomonę ir pastabas.

Dvyniai (05 21–06 21). Nors būsite atkaklūs ir nusiteikę optimistiškai, aktyviai reikštis dar ne laikas: ne viskas bus taip gerai, kaip tikėsitės, tiesa, ne taip blogai, kaip jums bus grasinama. Tad išgirdę gerą pasiūlymą, nepaprastą pažadą (tiek dalykinį, tiek asmeninį) nepasiduokite euforijai ir nekreipkite dėmesio į jums svarbaus, brangaus žmogaus piktus žodžius.

Vėžys (06 22–07 22). Verta mažinti apetitą: negausite to, ko norėsite, ne viskas klostysis taip, kaip planuosite. Ne laikas reikšti ir iniciatyvą, vis vien ji kaip nors bus apribota. Tad niekur nesiveržkite: atsimušite kaktomuša į neaišku iš kur atsiradusias kliūtis. Neskubėkite, nesiblaškykite, ypač dirbdami su pinigais. Bus didesnė traumų, konfliktų tikimybė. Gali tekti užsiimti giminaičių ar vaikų problemomis.

Liūtas (07 23–08 22). Neskubėkite sakyti nei „taip“, nei „ne“: nuo kitos savaitės vidurio aplinkybės keisis jūsų naudai ir dabartinės problemos taps kur kas lengviau sprendžiamos. Kritiškiau vertinkite išgirstas naujienas – net draugai be piktos valios gali suklaidinti. Šiandien itin venkite ginčų, nerizikuokite prie vairo. Pasisaugokite vagių.

Mergelė (08 23–09 22). Mokėkite pasitenkinti tuo, ką turite, nesivelkite į avantiūras dėl pinigų. Nekurkite finansinių planų, nesiskolinkite ir neskolinkite pinigų. Blogas laikas ir investuoti. Likite budrūs: dabar bus lengva suklaidinti tvarkant piniginius ir turto reikalus. Visiškai netinka aiškintis santykių su antrąja puse ar mylimu žmogumi – išprovokuosite pasipiktinimą, skyrybas. Daugiau dėmesio skirkite ramybės atgavimui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepasiduokite provokacijoms, venkite žmonių, kurie reikalaus greitai apsispręsti ar pinigų, meilės įrodymų. Nebūkite tikri, jog viską žinote ir suprantate, – šios dienos problemos dėl teisingos informacijos stokos. Nuojauta pasikliaukite, tačiau tvarkydami reikalus stenkitės minimaliai rizikuoti. Būkite atidūs kelyje. Labiau pasaugokite vaikus, būkite jiems atidesni – jie gali patirti stresą.

Skorpionas (10 24–11 22). Pats laikas nuo visų atsiriboti ir susitelkti tik į save. Tai problemiškas laikas – gresia kliūtys, apribojimai, nuostoliai. Gali apimti nusivylimas dėl pasiekimų veikloje ar mylimo žmogaus neatidumo (iš tiesų atsitiktinio, nieko nereiškiančio). Būkite itin atidūs ir susikaupę, tikrinkite jums reikalingą informaciją, ypač susijusią su pinigais ar veikla. Pasistenkite niekam nieko nežadėti ir neskolinti.

Šaulys (11 23–12 21). Nieko neplanuokite, būkite pasiruošę netikėtumams, netikėtoms problemoms (ko gero, per partnerius ar konkurentus, slaptus priešus, pavyduolius) – vargu ar pavyks įgyvendinti dabartinius sumanymus: viskas dar gali apvirsti aukštyn kojomis... Nerizikuokite pinigais ir einamomis pareigomis. Tačiau rasite žmonių, galinčių ir pagelbėti, ir patarpininkauti. Beje, galite nukentėti per draugus, tad neskubėkite keisti savo nuomonės, net jei visi aplink jus vienu balsu tvirtins tą patį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Įtemptas laikas – aplinkiniai iš jūsų daug reikalaus: turėsite būti geriausi, kitaip laukia pralaimėjimas (jei dabar situacija kritinė ir nesijaučiate stiprūs, verčiau atsitraukite į šalį ir palaukite, kol audra praūš). Šiandien patartina tvarkyti įstrigusius dalykinius reikalus – tam pakaks energijos, ryžto. Tik nesiimkite spręsti šeimos problemų, nes dar labiau apsunkinsite situaciją – nederėtų tikėtis iš artimųjų reikiamo supratimo.

Vandenis (01 20–02 18). Apgaulinga diena. Geriau svarbius reikalus, atsakingą kelionę ar susitikimą su svarbiais asmenimis, užsieniečiais atidėti kitai savaitei. Venkite kištis į svetimus reikalus (net jei prašytų), aiškintis santykius su įtakingais asmenimis, pareigūnais ar mylimu žmogumi – rizikuojate savo karjeros stabilumu bei sielos (sąžinės) ramybe. Nesižavėkite naujais dalykais, neskubėkite. Būkite tolerantiškesni vadovybės, savo vaikų, mylimo žmogaus nuomonei.

Žuvys (02 19–03 20). Sunkoka diena, būtų naudinga atidėti visus svarbius reikalus (ypač finansinius) kitai savaitei, o šiandien mažiau iš savęs reikalaukite ir mažiau save kritikuokite – geriau raskite progų save pamaloninti, pagirti: vargu ar aplinkiniai bus dosnūs komplimentų. Mažiau laukite pagalbos, supratimo iš šalies. Su mylimu žmogumi nesiaiškinkite santykių (kartais reikia ir atleisti), ypač jei turite pretenzijų dėl jausmų, dėmesio ar pinigų stokos.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą