Tai paskutinė palanki diena aktyviai veiklai

Iš esmės geras laikas, kai pavyksta įžvelgti ilgalaikių perspektyvų, teisingai suvokti bendras tendencijas. Tai puikus laikas strategams, na, o taktikams pasireikšti nebus tinkamų galimybių. Mokėkite atskirti esminius dalykus nuo atsitiktinių, nesureikšminkite smulkmenų – per jas vien nesusipratimai. Beje, šią savaitę tai paskutinė palanki diena aktyviai veiklai, reikalams tvarkyti, tad suskubkite kuo daugiau nuveikti, kad nieko atsakinga nereikėtų atidėti rytdienai. Nors diena ir daug kuo sėkminga, bus tikslinga abejoti, neskubėti, viską tikrinti (iki 16 val. ypač piniginiuose ir turto reikaluose taps svarbi atida). Ko nors naujo imtis verta tuo atveju, jei viskas deramai apgalvota, pasverta. Atsigręžkite į praeitį – pamirštuose dalykuose rasite vertingų idėjų. Ir nenustebkite, jei situacija taip klostysis, kad teks grįžti prie praeities, prie senų, neišspręstų problemų. Kita vertus, tai bus proga pasinaudoti geru praeities į įdirbiu, sėkmingai atlikti tai, kas anksčiau nepavyko. Diena tinkama keistis informacija, aiškintis teisybę, pradėti bylinėjimąsi, tvirtinti svarbius susitarimus, tiesa, seniai apgalvotus, deramai parengtus. Tai bus meilės, laimės metas, kai viską reikia daryti džiugiai, per daug neįsitempiant. Nesiimkite to, kas nemalonu, sunku. Daugiau bendraukite su vaikais ir bičiuliais, dėkokite, teikite dovanas, linksminkitės. Antroji dienos pusė po 16 val. palankesnė romantiškoms avantiūroms – mėginkite laimę. Bus naudinga daugiau bendrauti – neatsisakykite susitikimų, kvietimų į vakarėlius. Na, o jausmai šiandien gali įsižiebti spontaniškai dėl nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių. Tai bus smagus nuotykis, bet neilgalaikis – netikėtai maloniai atsiradęs, taip pat nelauktai, savaime ir neskausmingai užsimirš. Šiandien patartina daugiau laiko praleisti su šeima, tėvais, seneliais. Tinkamas laikas prisiminti mirusius protėvius, aplankyti kapus. Palanku sudarinėti genealoginį šeimos medį. Gerai užsiimti labdara. Bet kokie – geri ir blogi sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo susiję su įspėjimais.

Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti, apsiplikyti, jei namuose kas nors sulūžtų, nuo lubų imtų tinkas byrėti, jei automobilis sugestų, į transportą vėluoti.

Geras ženklas: rasti aštrių metalinių daikčiukų, monetų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis netinkamas naujiems darbams pradėti, svarbiems susitarimams; palankūs žali tonai.

Avinas (03 21–04 20). Nors ši diena ir visapusiškai šauni, sėkmė lydės tik tuo atveju, jei paisysite šeimos, sutuoktinio nuomonės bei interesų. Laimė ateis per partnerius, sutuoktinį. Tad būkite kuklesni, kantresni, siekite prisiderinti, pirmi nusileisti. Gerai tvarkyti reikalus, susijusius su tarnyba, taip pat nekilnojamuoju turtu, žeme, investicijomis. Na, o svarbiausia šiandien neskubėti, tiksliau, skubėti reikėtų lėtai.

Jautis (04 21–05 20). Galite apie save sužinoti itin svarbių, reikalingų dalykų. Geras metas dalykiniams susitikimams bei susitarimams, veiklai, dokumentams tvarkyti, darbams sisteminti – bus šviesi galva, džiugi nuotaika. Na, o aplinkiniai noriai su jumis bendraus, sieks padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų, padėjėjų. Gauti pasiūlymai bus naudingi ilgam laikui.

Dvyniai (05 21–06 21). Būsite kupini įkvėpimo, gerų nuojautų, meilės. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, nekilnojamojo turto reikalus. Galimi netikėti sėkmingi radiniai. Bus svarbi kokybė, tad nesiimkite jokių atsakingų darbų supykę ar pavargę. Ypač vertėtų niekur neskubėti ir taupyti jėgas tiems, kurių gimtadienis dar neatėjo.

Vėžys (06 22–07 22). Pergalės metas – sulauksite pripažinimo kaip geriausi. Galima priimti svarbius sprendimus, susijusius su veikla bei šeima, taip pat gyvenamąja vieta. (Galbūt suvoksite, kad reikia viską keisti, kraustytis kitur.) Vis dėlto būkite apdairesni, žiūrėkite, ką šnekate, žadate, – galite pervertinti savo jėgas ar sugebėjimus, žinias. Tai juk mėnuo iki gimtadienio, kai verta atsipalaiduoti, ilsėtis, kai svarbu taupyti jėgas ir rūpintis sveikata.

Liūtas (07 23–08 22). Lemtingi susitikimai, lemtingi išgirsti žodžiai, gauti pasiūlymai, patarimai. Imsite daug ką kitaip suprasti, matyti. Tik iniciatyvos nerodykite, niekur nesiveržkite, pajuskite, ką jums diktuoja gyvenimas. Veikti irgi neskubėkite – neišgyvenkite, jei šiandien ko nors nesuspėsite. Tai bus svajingas metas – šią dieną verta praleisti taip, kaip širdis geidžia. Tinka tvarkyti konfidencialius reikalus.

Mergelė (08 23–09 22). Žavus laikas – galite patirti didelę, nepaprastą sėkmę. Atsiverkite meilei, džiaugsmui, gyvenimui ir būkite dosnūs – jūsų laukia geros permainos. Pasiruoškite greitai persiorientuoti tvarkydami reikalus – sėkmė ateis netikėtai. Ir neieškokite standartinių sprendimų, ypač veikloje. Dažniau tarkitės su šeimos draugais. Svečiuose, kelyje gali megztis naujos džiugios pažintys – tiek draugiškos, tiek romantiškos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gali įvykti kažkas nepaprasto, reikšmingo. Laukia naudingi pokyčiai karjeroje. Padaugės aiškumo ir meilės klausimu. Tiesa, neskubėkite apsispręsdami, net jei gausite labai gražų pasiūlymą – tiek dalykinį, tiek asmeninį, nes dabar toks laikas, kai svarbu būti tikromis Svarstyklėmis ir atidžiai viską pasverti, – profilaktiškai prisiminkite praeities (nebūtinai savo) pamokas.

Skorpionas (10 24–11 22). Sėkminga diena: gali išsipildyti sena svajonė ar ateiti nuoširdi pagalba, patarimas. Šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai itin vertingi. Palanki diena bendradarbiavimo ryšiams užmegzti, susitikimams su svarbiais žmonėmis, galinčiais turėti įtakos jūsų karjerai, asmeninei sėkmei. Palankios viešnagės – neatsisakykite kvietimo į svečius, ypač jei esate vieniši. Galimos perspektyvios romantiškos pažintys.

Šaulys (11 23–12 21). Jei šiandien netyčia su kuo nors susipažinsite, tai gali virsti tikra bičiulyste. Pasireikš tikrieji draugai – jie padės teisingai apsispręsti svarbiu klausimu. Diena padės įveikti ir vidinę krizę, rasti išeitį dalykiniuose, finansiniuose reikaluose. Šiandien imkitės tik privalomų darbų ir stenkitės juos atlikti kuo geriau. Palanku tvarkyti skolų, mokesčių, draudimo reikalus. Būkite atlaidesni sutuoktiniui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tampate objektyvūs ir teisingi. Tinkama diena susitikti su dalykiniais partneriais (ar juos rinktis), aptarti būsimus darbus, veiklos plėtros perspektyvas. Palankus metas tvarkyti juridinius reikalus, tiesa, turite būti apdairūs ką nors pasirašydami. Būkite pakantesni sutuoktinio kritikai – pats laikas rasti ir įvertinti gerąsias sutuoktinio savybes.

Vandenis (01 20–02 18). Verta tvarkyti tarnybos reikalus. Laimė gali nusišypsoti ir neturintiems darbo. Tinka pasirašyti ilgalaikes darbo sutartis. Palanku ieškoti ir tinkamų darbuotojų (veiklai, taip pat namams, aplinkai tvarkyti, auklės darbui). Būkite atidesni dirbdami su dokumentais, pasirašydami svarbų dokumentą, skaičiuodami pinigus. Palanku tikrintis sveikatą.

Žuvys (02 19–03 20). Džiaugsmo, kūrybinės sėkmės, taip pat meilės diena. Kad ir ko imsitės, tai teiks pasitenkinimą, naudą. Daugiau bendraukite su vaikais. Bus palanku užsiimti savo vaikų problemomis, tvarkyti šeimos reikalus. Tai įsimylėjimo metas, kai galite apimti įkvėpimo labai daug pažadėti jums patinkančiam žmogui – deja, jei toks pokalbis įvyks iki 16 val., gali tekti brangokai sumokėti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą