Nuotraukos autorius: 123rf

Rūpesčių gali kilti ir meilės fronte

Pirma dienos pusė – apgaulingas metas, kai atrodys, kad viskas galima ir įveikiama, tačiau tai – spąstai. Situacija dažnai atrodys geresnė nei iš tiesų, tad nesivelkite į jokius neva daug žadančius, perspektyvius reikalus – polinkis į avantiūras bus itin stiprus. Nerizikuokite imtis naujų reikalų, darykite tai, kas įprasta, ką seniai esate sumanę. Diena bus itin sudėtinga asmenims, dirbantiems vadovaujamą darbą, taip pat kariškiams, sportininkams, vyrams apskritai. Bus svarbi savitvarda – įniršiu, piktumu nieko nelaimėsite, tik dar labiau sau pakenksite. Iki 14 val. 55 min. netinka pradėti nieko naujo, dėl ko nors kovoti, su kuo nors konkuruoti. Jei reikia su kuo nors susiremti, sudėtingą reikalą sutvarkyti, priimti atsakingą sprendimą, tuomet tam turite neblogą progą tarp 14 val. 55 min. ir 19 val. 33 min. Tai bus gerojo karminio atpildo laikas, kai ima ir pasiseka net ir ten, kur neturėtų. Rūpesčių šiuo metu gali kilti ir meilės fronte – karštos aistros, pavyduliavimas, išdavystės. Nepatartina užmegzti naujo meilės ryšio. Netiks ir aiškintis meilės santykių tiek su sutuoktiniu, tiek su mylimu asmeniu. Išlieka didelė konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų, gaisrų, sprogimų tikimybė. Labiau pažeidžiama bus galva. Būkite atsargesni su degiosiomis ir sprogiosiomis medžiagomis. Atsargiau elkitės su aštriais instrumentais (ypač peiliais, skustuvais), ginklais, degiosiomis ir sprogiosiomis medžiagomis. Būkite atsargesni spūstyje, minioje.

Iš pirmadienio į antradienį sapnai susiję su namais, šeima, gimine, jūsų praeitimi. Buvo galima išvysti net kai ką iš kitų gyvenimų. Palanku buvo sapnuoti mirusius protėvius – apsauga; būti miške – dabartinis jūsų sprendimas teisingas; matyti žvaigždes – sėkmė, skalsa; žaliuojantys augalai, gėlės – laimė šeimoje, meilė. Blogai, jei gėrėte svaigalus, – apgaulės, buvote nuogi – apsaugos netekimas.

Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato arba batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krintantis peilis įsmigtų.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – sėkmingai išspręsite painią situaciją; susižeisti iki kraujo – laukia skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas susikaupusiems (atidėtiems, užmirštiems ir pan.) reikalams tvarkyti; palankios spalvos – tamsiai raudona, tamsiai ruda, vengtina – žydra.

Avinas (03 21–04 20). Pasistenkite atsiriboti nuo įkyrių žmonių, bandančių jums ką nors įpiršti, įkalbėti. Rytmetys keblokas, bet po pietų reikalai pajudės į priekį. Darbe būkite principingi, sąžiningi ir atlaidūs, o šeimoje – geranoriški. Tai gero persilaužimo reikaluose ar santykiuose su draugais, mylimu žmogumi metas – nepamirškite tarp 14 val. 55 min. ir 19 val. 33 min. mylimam žmogui ar sutuoktiniui pasakyti to, kas jums abiem svarbu. Tai susitaikymo metas.

Jautis (04 21–05 20). Nors jūsų nuotaikos gana dalykiškos, nepatartina labai koncentruotis į veiklą – reikėtų daugiau dėmesio rasti namams, šeimai. Pirmą dienos pusę reikėtų vengti atsakingų darbų, nereikalingos rizikos – tai pakenks jūsų karjerai. Saugokite sveikatą. Antros dienos pusės pasiūlymai naudingi ir jei jie gauti tarp 14 val. 55 min. ir 19 val. 33 min., verta juos priimti.

Dvyniai (05 21–06 21). Gali išryškėti slapti nesklandumai, paaiškėti užslėptos problemos jūsų veikloje, bendraujant su partneriais. Tvarkydami reikalus siekite konkretumo, aiškumo. Rytmetys sudėtingesnis, tad geriau imtis reikalų tik antrą dienos pusę. Ypač tarp 14 val. 55 min. ir 19 val. 33 min. bus tinkamas metas susitikti su įtakingais asmenimis, taip pat su užsieniečiais. Vakaras palankus pramogauti, romantiškiems pasimatymams.

Vėžys (06 22–07 22). Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, nesusipratimų su artimaisiais tikimybė. Tad daug neužsimokite, tuomet nesugaišite tuščiai laiko, neturėsite pagrindo nusivilti savimi, šefu ir artimaisiais. Stenkitės, kad jūsų namuose įsivyrautų taiki, rami nuotaika. Pirma dienos pusė nervinga, nors ir vėliau įtampa bus juntama. Elkitės taip, kaip sako jūsų vidus, – neapsiriksite (atsakymų ieškokite nematomuose dalykuose – nuojautose, sapnuose).

Liūtas (07 23–08 22). Pasistenkite labiau atsiriboti nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų, tuomet rasite atsakymus į svarbius klausimus. Pirmą dienos pusę venkite ginčų (ypač su antrąja puse), įsipareigojimų (tiek asmeninių, tiek dalykinių). Nepraleiskite geros progos antrą dienos pusę surengti svarbų susitikimą ar tiesiog pasikalbėti – draugų, partnerių dėka pavyks pakreipti įvykius jums svarbia linkme. Per juos įgysite didesnę manevravimo laisvę. Galimos malonios staigmenos iš sutuoktinio.

Mergelė (08 23–09 22). Kuo mažiau – tuo geriau. Niekur neskubėkite, labiau susitelkite į artimųjų skundus, mėginkite suprasti jų nepasitenkinimo priežastis. Labiau pasaugokite sveikatą – galimos traumos, lėtinių ligų paūmėjimas. Reikalams tvarkyti tinkama antra dienos pusė – galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos, gauti puikių pasiūlymų – juos verta priimti. Beje, raskite laiko dažniau atsipalaiduoti, kitaip dėl įtampos galite sunegaluoti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dvilypis metas, kai sunku įvertinti, kada reikalas baigsis sėkme, o kada pralaimėjimu. Bent jau pirmą dienos pusę neskubėkite žadėti, juolab ko nors pasirašyti – turite būti tikri, kad tai ne avantiūra. Šiandien labiau tinka tvarkyti šeimos, vaikų reikalus, nei spręsti svarbias dalykines problemas. Antrą dienos pusę galite sulaukti pelnyto įvertinimo, pripažinimo. Būkite dėmesingesni mylimam žmogui, o jei esate susipykę, mėginkite pasikalbėti tarp 14 val. 55 min. ir 19 val. 33 min.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesiimkite atsakingų darbų, nevarginkite savęs bendravimu su nemaloniais žmonėmis. Tai sunkokas laikas, kupinas provokacijų, tad pasistenkite į jas nesureaguoti – galite sugriauti tai, ką ilgai statėte, kūrėte. Darbe itin atidžiai atlikite savo užduotis, nesivelkite į konfliktus su kolegomis ir vadovybe – tai gali pakenkti jūsų karjerai (tad nepraleiskite pro ausis šefo grasinimų). Venkite prieštarauti tėvams, ginčytis su artimaisiais – tai jus labai įskaudins. Gana svarbus laikas, kai galima ką nors pakeisti naudingai, – tarp 14 val. 55 min. ir 19 val. 33 min.

Šaulys (11 23–12 21). Neskubėkite džiaugtis naujienomis ar gautais pasiūlymais. Pirmą dienos pusę nepatartina žadėti, įsipareigoti – vargu ar pavyks tesėti duotą žodį (tam tinkamas laikas nebent tarp 14 val. 55 min. ir 19 val. 33 min.). Susitelkite ir padarykite tai, kas jums svarbu, antrą dienos pusę – tai padės užtikrinti tolesnę sėkmę. Tai bus geras laikas kreiptis pagalbos, susitikti su svarbiais žmonėmis. Beje, tarp 14 val. 55 min. ir 19 val. 33 min. nebloga proga nuoširdžiai pasikalbėti su mylimu asmeniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nors jums maga kalnus darbe nuversti, nepersistenkite – kokybė neturi nukentėti, o ir pats darbas neturi atimti jėgų ir entuziazmo, kurio jums prireiks bendraujant su artimaisiais, ypač sutuoktiniu ar mylimu žmogumi. Venkite didelių išlaidų, nepatartina ir pinigų skolintis pirmą dienos pusę. Tik vakarop pradės spręstis nesklandumai, ypač kilę dėl pinigų ar meilės nesusipratimų. Tinka ieškoti geresnės darbo vietos (po pietų). Geriausias laikas dalykiniams susitikimams ir taikytis su antrąja puse tarp 14 val. 55 min. ir 19 val. 33 min.

Vandenis (01 20–02 18). Neverta rizikuoti ar ko nors siekti piktuoju. Būkite kantresni bendraudami su aplinkiniais, ypač su antrąja puse. Nesiimkite naujų sumanymų, nepriimkite jokių staigių sprendimų, nes rytmetys problemiškas – palaukite iki pavakarės (tarp 14 val. 55 min. ir 19 val. 33 min. tam sėkmingas laikas). Problemas derėtų spręsti energingai, nors į avantiūras leistis nepatartina – galite neteisingai įvertinti savo perspektyvas. Beje, nesidalinkite ateities planais – nei dalykiniais, nei meilės. Siekite taikytis su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu.

Žuvys (02 19–03 20). Tai pasyvus metas, jėga nieko nesiekite, labiau įsiklausykite į nuojautas. Nepervarkite, dažniau ilsėkitės, imkitės nedidelių darbų, kuriuos galima greitai baigti, kurie teikia nusiraminimą. Ir neskubėkite nuliūsti – vakarop kai kas malonaus dar laukia iš jus mylinčių žmonių. Gautų pasiūlymų antrą dienos pusę tarp 14 val. 55 min. ir 19 val. 33 min. nederėtų atsisakyti – beje, iš karto nė nesuvoksite, kuo tai bus jums naudinga ir kaip reikalinga.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą