Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, birželio 11 d.

Kupinas iliuzijų, nesusipratimų ketvirtadienis, ypač iki 15 val., kai nepastebimai imame save apgaudinėti (pateisinti) ir painioti kitus savo „teisybe“, veltis į avantiūras, neatsakingai elgtis. Nenoras matyti realybę, prisiimti atsakomybę tvarkant reikalus ir asmeniniuose santykiuose, ypač meilėje, vers išsisukinėti, meluoti, apgaudinėti. Beje, problemų dėl neteisingos informacijos bus itin daug, tad viską tikrinkite. Ir niekam nieko nežadėkite, neįsipareigokite, nepasirašykite atsakingų dokumentų.

Nuo 15 val. kiek palankesnis metas, ypač moterims. Patartina tuomet imtis sunkiai įveikiamų darbų – entuziazmo nestigs.

Vis dėlto ketvirtadienį netinka pradėti naujų darbų, priimti atsakingų sprendimų net ir po 15 val. Netinkamas laikas ir svarbiems susitikimams. Nepalankus metas meilės pasimatymams. Nereikėtų daug tikėtis ir iš šiandien užmegztų romantiškų santykių. Diena nepalanki ir švęsti, pramogauti.

Ketvirtadienį didelė apgaulių, vagysčių tikimybė. Galimi nemalonumai dėl vandens, dujų, naftos nutekėjimo.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Gausybė sapnų reikštų klaidingą dabartinį pasirinkimą. Gerai buvo sapne save matyti nuogą – vadinasi, einate teisingu keliu, blogai apsirengusį – esate užvaldyti iliuzijų. Balta spalva – apsauga, tačiau rūkas, pelkės – liga, kliūtys.

Blogas ženklas: jei karoliai sutrūktų, žiedelis nusiristų į sunkiai pasiekiamą vietą, auskarą pamesti, jei monetos iš piniginių byrėtų, siūlės irtų, saga ištrūktų, jei rankos tirptų (labiau pasaugokite sveikatą), jei namuose kas nors sulūžtų, įsipjauti, rakštį įsivaryti, išsitepti, jei kūną niežėtų.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsipilti ar būti apipiltam, sulyti – išsivalymas.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį jausitės gana nesmagiai. Tik nemanykite, kad prarandate savo jėgą, įtaką. Tiesiog tai laikas, skirtas jums ilsėtis, kaupti jėgas, stiprinti sveikatą. Daug dirbdami, aktyviai bendraudami tik save nualinsite ir naujų problemų susikursite.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį nepasikliaukite laime, atsitiktinumu (nors po 15 val. Fortūna taps palankesnė jūsų atžvilgiu). Imkitės tik to, dėl ko galite būti tikri. Galimas netikėtas planų suirimas, tad būtų geriau šiandien mažiau planuoti ir viltis.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį nepasiduokite svetimai įtakai, nekeiskite savo apsisprendimo ir nuomonės apie jums artimus žmones, draugus, šefą – jus bus lengva suorientuoti ne ta linkme. Dalykiniuose reikaluose būkite atidesni, stropesni, venkite konfliktuoti su vadovybe.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį venkite intrigų darbe, saugokitės pataikūnų, nesivelkite į slaptus meilės nuotykius. Beje, aplinkiniams gali paaiškėti sena jūsų meilės paslaptis. Būtų gerai prisiminti senąsias gyvenimo pamokas ir nepasikliauti tais, kurie kartą jau išdavė. Pasistenkite už nieką nelaiduoti, niekam netarpininkauti – vėliau visa kaltė gali būti suversta jums.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį gali pristigti šaltakraujiškumo bendraujant, vairuojant automobilį. Būkite atsargesni, apdairesni ne tik dirbdami, važiuodami, sportuodami, bet ir ilsėdamiesi. Pasistenkite niekam nesudrumsti ramybės, tylėkite, nes vėliau gailėsitės dėl ištarto žodžio.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį būsite linkę itin kritiškai reaguoti į savo partnerius (ir sutuoktinį), vadovus, kai kuriuos draugus. Nusivylimui nereikės rimto pagrindo – dabar esate linkę viską perdėti. Beje, galite susidurti su išdavyste – tiek tvarkydami reikalus, tiek asmeniniame gyvenime.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienis iki 15 val. itin sudėtingas, kai geriausia taktika – tiesiog patylėti. Kad ir kas įvyktų, nepraraskite santūrumo bei sveikos nuovokos susidūrę su netenkinančiais dalykais, ypač darbe. Tiesa, būkite atidūs, kad jūsų pačių darbo kokybė būtų nepriekaištinga.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį augs meilės, džiaugsmo poreikis, tačiau tai toks sudėtingas, konfliktinis laikas, kad tikėtis stebuklų iš aplinkinio pasaulio tuščia. Ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite. Verčiau pasistenkite, kad jūsų pačių meilė, šiluma apsaugotų artimuosius bei aplinkinius nuo konfliktų, kitokio streso.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis gana nesėkmingas. Jei kas nors iškart nepavyks, ramiai atidėkite. Neišgyvenkite, jei jums svarbus reikalas bus atidėtas, ir nieko nesiimkite keisti. Verta atidžiau įsiklausyti į artimųjų poreikius, atsisakyti savų ambicijų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį neskubėkite ginčytis, ką nors teigti ar įrodinėti – pirmas įspūdis ne visada teisingas. Netinkamas laikas žadėti, įsipareigoti ir pirkti vertingų daiktų, ypač modernios technikos. Itin apdairiai vairuokite automobilį, nerizikuokite važinėti techniškai netvarkinga mašina.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį laukia tikras jūsų kilnumo (ir kantrybės) išbandymas. Nebūkite dėl nieko tikri – gali neišeiti tai, kas visada pavyksta. Ir nesiveržkite neprašomi į pagalbą, nors norėsis tiek gero duoti, padaryti. Deja, gali paaiškėti, kad to nelabai kam reikia. Tai kritinis metas nestabilioms sutuoktinių poroms – menkiausias barnis gali išskirti.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį nieko svarbaus nesiimkite – nė nepajusite, kaip imsite mąstyti ir elgtis ekstremistiškai. Nepiktnaudžiaukite savo bei savo šeimos, partnerių jėga, valdžia, įtaka. Išaugs konfliktų, traumų, avarijų tikimybė.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą