Pasirodys, kad viskas geriau, nei manėte

Permainos tęsiasi. Savo ar ne savo noru tenka įvertinti nueitą kelią, buvusius pasiekimus, padarytas klaidas. Su kai kuo teks atsisveikinti. Uždaryti duris į praeitį žinant, kad ten jau nebegrįšime. Ateis suvokimas, ko jau nebeįmanoma išsaugoti. Tačiau šiomis dienomis formuosis ir būsimi įvykiai. Aiškės, kuo teks intensyviai užsiimti iki kitų metų rudens.

Netikėtumų, ypač ketvirtadienį, pakaks. Diena privers išsijudinti ir suteiks jėgų persilaužti, kitaip pažvelgti į situaciją... Ir pasirodys, kad viskas geriau, nei manėte!

Diena palanki permainoms, seksis avantiūros, tinka pradėti tinkamai parengtus naujus darbus, ypač jei tai pamiršta sena. Tinka kirptis plaukus, nagus, maudytis pirtyse. Tik nepalanku vykti į tolimas keliones. Atidėkite jas penktadieniui. Romantiškiems pasimatymams (meilės prisipažinimui, piršlyboms) palankesnis ketvirtadienis.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai susiję su meile, šeimos reikalais, taip pat atspindėjo jūsų dvasingumą. Buvo palanku sapnuoti žaliuojančius augalus, medžius pievas. Puiku, jei viskas žydėjo, matėte vaisius – sėkmė, turtas, meilė, tačiau blogai buvo sapnuoti žiemą, gyvūnus – apgaulė, nesantaika, vienatvė.

Blogas ženklas: užkliūti einant, parkristi – galite praleisti gerą progą, jei kas nors ant jūsų užgriūtų, užbyrėtų, užkristų – nuostoliai, jei nagas nulūžtų – liga.

Geras ženklas: išvysti žaibą, žiežirbą, jei virš jūsų netikėtai įsižiebtų šviesa.

Avinas (03 21–04 20). Teks labai organizuotai veikti, kad spėtumėte viską, kas priklauso, ir labai nepavargtumėte. Deja, reikalų daugiau nei norų, jėgų bei galimybių. Būkite atidesni savo nuotaikai bei sveikatai – nuo to nemažai priklausys jūsų santykiai šeimoje, o šiandien jie gali pakrypti geresne linkme.

Jautis (04 21–05 20). Pagaliau viskas ims keistis jums palankia linkme. Jūsų planeta šeimininkė ketvirtadienį ims judėti tiesiai, tad ir jūsų pačių reikalai pagaliau išjudės iš mirties taško. Tai bus puikios dienos, nors jūs tuo ir nelinkę tikėti... Laukia džiugios permainos, sėkmė ir reikaluose, ir meilėje, malonios staigmenos iš vaikų.

Dvyniai (05 21–06 21). Įsitikinsite – geri darbai sugrįžta... Ims grįžti ir sėkmė. Palengva atgausite prarastas pozicijas, pajudėsite į priekį. Tiesa, pirmiausia pasistenkite būti geri saviems, o ne svetimiems. Nors artimieji atims ganėtinai jėgų bei laiko, nesigailėkite – tegu tai bus jūsų meilės šeimai įrodymas.

Vėžys (06 22–07 22). Netikėtos, nelauktos sėkmės dienos – emocijų antplūdis garantuotas. Ketvirtadienis – puiki proga pokalbiams su mylimu žmogumi apie meilę, būsimą šeimą.

Liūtas (07 23–08 22). Geros manieros bei ramus pasitikėjimas savimi daug ką reikš: lengvai ir nepastebimai priversite kitus suklusti ir sukrusti, kad jie padėtų tvarkyti jūsų reikalą. Šių dienų susitikimai, pokalbiai bei veiksmai naudingi, o įgyta patirtis ilgai bus vertinga.

Mergelė (08 23–09 22). Jumyse slypi įvairiausi gabumai, bet trukdo laiko stoka juos atrasti, pasitikėjimo stygius tai įvertinti, panaudoti. Būkite atidesni savo vidui bei aplinkinių patarimams, komplimentams – galite pajusti, išvysti neatrastąją, išskirtinę savo asmenybės dalį. Tik nepiktnaudžiaukite jums rodomu pasitikėjimu – vėliau tai grįš. Beje, ketvirtadienį nevenkite atviresnio pokalbio su sutuoktiniu bei santykių aiškinimosi su antrąja puse.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jėgos tvirtėja, intuicija tobulėja. Tačiau veikite atsargiai, švelniai, nepastebimai ir mokėkite saugoti paslaptis. Tai itin romantiškų susitikimų bei subtilių pokalbių, nepaprastų pojūčių dienos.

Skorpionas (10 24–11 22). Atgaunate pusiausvyrą. Grįžta darna santykiuose su antrąja puse. Jums seksis viskas, kuo užsiimsite, gerai jausitės visur, kur atsidursite, ir tai patiks žmonėms, su kuriais bendrausite. Beje, tai metas, kai netikėtai gali pasikeisti ir jūsų jausmai, – draugystė gali virsti meile, o buvę romantiški santykiai tapti bičiuliški.

Šaulys (11 23–12 21). Mokėkite naudotis palankiomis veiklai aplinkybėmis. Nors pakaks šeimos rūpesčių, norėsis ramybės, naudinga užsiimti dalykinių reikalų tvarkymu. Kita vertus, neturite leistis, kad aplinkiniai, ypač kolektyvas, jums primestų bendrą valią, – savo interesus mokėkite atskirti nuo kolektyvinių (šiandien nereikia už visus dirbti ir mokėti – niekas ačiū nepasakys).

Ožiaragis (12 22–01 19). Skubėsite kuo daugiau nuveikti darbe bei meilės fronte. Vis dėlto nepraraskite saiko – kas per daug, tas nesveika. O sveikata (ypač virškinimu) šiuo metu reikėtų labiau pasirūpinti. Beje, jūsų įtaka aplinkiniams sparčiai augs, jus pastebės svarbūs, įtakingi asmenys – galite tikėtis ne tik dosnių komplimentų, šaunių įvertinimų, bet ir naudingų partnerystės (ne tik dalykinės) pasiūlymų.

Vandenis (01 20–02 18). Dažniausiai jaudinsitės be reikalo, tačiau neverta imtis pavojingų, rizikingų darbų. Nepasitikėjimas savo likimu, įtarumas pakenks ne tik jūsų santykiams su artimaisiais, draugais, bet pirmiausia jums patiems. Iš tiesų tai palaimingos dienos: pamirškite nerimą, negeras nuojautas bei kasdienius rūpesčius.

Žuvys (02 19–03 20). Nepraleiskite progos ketvirtadienį sustiprinti santuokinių ryšių. Na, o sutuoktinio nuoširdumas ir padidėjęs aplinkinių dėmesys suteiks jėgų bei optimizmo. Priimkite gautus pasiūlymus bendradarbiauti ar tiesiog paviešėti.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą