Kur sunaudoti po Velykų likusius kiaušinius: šią užtepėlę su krabų lazdelėmis tiesiog įsimylėsite
Velykų rytą TV3 laidos „La maistas. Iššūkis“ vedėjai Elena Karalienė ir Gian Luca Demarco ne tik pasidalino savo šventinėmis tradicijomis, bet ir atsakė į daugeliui rūpimą klausimą – ką daryti su kiaušiniais, kurių nuolat lieka po Velykų?
Kaip juos panaudoti gudriai ir naujai, kad nereikėtų nieko išmesti, o taip pat džiugintų ir skonis? Dvi laidos viešnios parodė, kaip panaudoti po Velykų likusius kiaušinius. Nudžiugo ir tie, kurie mėgsta įdarytus kiaušinius, ir tie, kurie negali atsispirti užtepėlėms – „Barška puodai“ autorė Viktorija ir „Sugar free cooking“ įkūrėja Justina pasidalinso net keliais naudingais receptais, kurie pravers ne tik per Velykas, rašoma pranešime spaudai.
Kiaušinių užtepėlė su krabų lazdelėmis
Ingredientai:
krabų lazdelės; šaltai rūkyta lašišos filė; virti kiaušiniai; svogūnas; krapai; vyšniniai pomidorai; ikrai; majonezas; druska; pipirai; duoniukai.
Gaminimo eiga
Susmulkiname svogūną ir krabų lazdeles, vyšninius pomidorus, krapus ir viską sudedame į dubenį. Supjaustome lašišą, sukapojame virtus kiaušinius, dedame ikrus ir viską sumaišome su majonezu. Masę dedame ant duoniukų ir papuošiame daigais.
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra