Alytaus rajono kultūros namuose – nauja aparatūra


Alytaus rajono kultūros centro Miroslavo skyrių pasiekė nauja garso ir apšvietimo aparatūra, kurios dėka renginiai bus kokybiškesni. Įrangą iš biudžeto lėšų nupirkusi savivaldybė atnaujinimą numačiusi ir dar viename skyriuje.
Miroslavo kultūros namuose pernai vyko netoli 30 renginių, beveik visi – nemokami. Alytaus rajono kultūros centro duomenimis, juose apsilankė 4800 žiūrovų.
„Į skyriaus organizuojamus renginius atvyksta Miroslavo ir seniūnijos gyventojai, taip pat žmonės ir iš kitų seniūnijų ir savivaldybių. Kasmet pasiūloma naujų renginių. Laukiami tradiciniai. Skyriaus darbuotojai kūrybingi, įdeda daug darbo, kad renginys būtų įdomus“ , – pažymi Alytaus rajono kultūros centro direktorė Eglė Sereičikienė. Tačiau, pasak jos, renginio kokybė priklauso ne tik nuo darbuotojų kūrybingumo, bet ir nuo apšvietimo bei įgarsinimo aparatūros. Miroslavo kultūros namuose įranga tarnavo jau daugiau kaip 15 metų, tad kartais sutrikdavo garsas, o apšvietimas, pasak direktorės, buvo ne šiuolaikinis.
Savivaldybė, įvertinusi situaciją, nusprendė skirti lėšų garso ir apšvietimo aparatūrai keliems Kultūros centro skyriams. Pirmiausia nupirkta garso ir apšvietimo įranga Miroslavo skyriui už 12086 Eur. Jį jau pasiekė naujos kolonėlės, garso reguliavimo pultas, mikrofonai, prožektoriai, šviestuvai ir jų valdymo pultas bei kita įranga.
Alytaus rajono savivaldybės tarybai pritarus, nauja garso ir apšvietimo aparatūra bus nupirkta Krokialaukio kultūros namams. Kituose skyriuose renginių organizavimo įranga buvo atnaujinta prieš kelis metus.


Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą