Psichologinė palaikymo ir mokymo grupė psichikos ligomis sergančiųjų artimiesiems

VšĮ Alytaus poliklinikos Psichikos sveikatos centras kviečia psichikos ligomis sergančiųjų artimuosius į psichologinę palaikymo ir mokymo grupę

Psichikos liga paliečia ne tik sergančiojo, bet ir jo artimųjų gyvenimą. Sergantysis nėra pajėgus nuveikti tiek, kiek galėjo anksčiau. Šalia esančius užgriūva buitinių rūpesčių lavina, o kur dar emocinių išgyvenimų našta. Dauguma žmonių neturi pakankamai žinių apie psichikos ligas. Kyla daug klausimų: kaip bendrauti? kaip padėti, kad nepakenktų ir t. t.? Nesunku paskęsti sergančiojo problemose ir pamiršti save.

Jeigu:

esate šalia sergančiojo psichikos liga,
kyla įvairiausių klausimų, susijusių su artimojo liga,
slegia atsakomybė už sergantįjį, jaučiate nerimą, gėdą,
rūpestis sergančiuoju kelia nuovargį, bejėgiškumą,
kviečiame į grupę, kurioje dėmesys ir palaikymas bus tik Jums!

 

Ko tikėtis grupėje: išklausymo, palaikymo, informacijos. Viskas, kas bus kalbama grupėje – konfidencialu. Grupę veda medicinos psichologė-psichoterapeutė Asta Mastauskienė.

Susitikimai vyksta kiekvieno mėnesio pirmą pirmadienį (1 kartą per mėnesį) 17 val. (užsiėmimas trunka 1,5val.). Grupė atvira naujiems nariams, galima prisijungti bet kada!

VIETA: VšĮ Alytaus poliklinika, Naujoji g. 48, II aukštas, 243 kab.

DALYVAVIMAS NEMOKAMAS.

REGISTRACIJA į grupę ir daugiau informacijos el. paštu asta.msv@gmail.com ir tel. (8 315) 36 603, prašyti sujungti su Psichikos sveikatos centro registratūra.

 

VšĮ Alytaus poliklinikos informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą