Palmiros horoskopas sekmadieniui, liepos 19 d.

Sekmadienis labiau įtemptas, svarbu likti diplomatiškiems, geranoriškiems, ypač bendraujant su vyresniais asmenimis šeimoje – būkite atidesni tėvams, seneliams.

Diena nebloga dalykiniams susitikimams, bendrauti su jums svarbiais žmonėmis, draugais – pasikalbėkite rūpimais reikalais, pasiaiškinkite, kas juos slegia, pasistenkite suprasti, atjausti. Ir neskubėkite atsiriboti, esą čia ne mano reikalas, čia tavo problemos! Gali taip nutikti, kad jei nusigręšite, atsuksite nugarą, po kiek laiko patys sulauksite panašaus smūgio... Mažiau suklysite, jei vadovausitės tiesa, kad svetimo skausmo nebūna.

Sekmadienį, ypač pirmadienį, padidės konfliktų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Kad ir kas nutiktų, pasistenkite vengti ginčų, nesivelkite į konkurencinę kovą: ne laikas kovoti.

Šiomis dienomis neverta ko nors prašyti ar daug tikėtis iš kitų – aplinkiniai gali būti santūrūs.

Nemenka kritimo iš aukštai tikimybė. Galima nukentėti ir keliant sunkius daiktus.

Jautresni bus vaikai, vyresnio amžiaus asmenys. Labiau pažeidžiama nugara, sprandas, stuburas, keliai. Asmenys, turintys silpną širdį, irgi turi labiau pasisaugoti.

Iš šeštadienio į sekmadienį gerai sapnuoti ryškius, džiaugsmingus sapnus. Puiku, jei regėjote žaidžiančius vaikus, jei patys ką nors žaidėte, bučiavotės. Reikšmingi išgirsti ar perskaityti žodžiai – tai gali būti tinkamas patarimas.

Blogas ženklas: sutikti juodą katę, rasti pamestų pinigų ar kokių nors daiktų, ypač juos pasisavinti, jei kas nors namuose savaime užsidegtų ar suplyštų, sulūžtų, jei nupirktas daiktas iškart sugestų ar įsigytas drabužis suplyštų – visą mėnesį bus nepalanku pirkti vertingų daiktų.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kas nors pašauktų, susitikti seniai matytą draugą ar sulaukti svečių iš toli.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį svetur ar didelėje kompanijoje jausitės nesmagiai. Daugiau laiko leiskite su artimaisiais, būkite atidesni tėvams. Galite sulaukti jų priekaištų, skundų.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį gali tekti pasirūpinti vyresnio amžiaus giminaičiais, kaimynais.

Dvyniai (05 21–06 21). Savaitgalis – gera proga nueiti į koncertą, muziejų, teatrą su vaikais ar mylimu žmogumi.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienį už viską atsigriebsite!

Liūtas (07 23–08 22). Atidėkite į šalį visus rūpesčius – pabūkite laisvi. Aplankykite draugus, kuriems vis nerandate laiko. Labiau pasaugokite sveikatą ir gerą ūpą! Nepersišaldykite maudydamiesi.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį verta aplankyti senus draugus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite saikingi pramogaudami sekmadienį – kas per daug, tas šįkart tikrai nesveika.

Skorpionas (10 24–11 22). Stiprinkite sveikatą ir venkite nereikalingos rizikos – didesnė traumų tikimybė. Įvairiems susitikimams, viešnagėms puikus sekmadienis.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį pamirškite savo pretenzijas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite apdairesni dirbdami su instrumentais, vairuodami automobilį ir kalbėdami apie save ar kitus – netyčia galite prasitarti apie konfidencialius dalykus.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienio susitikimai, pokalbiai gali atskleisti jūsų daromas klaidas, įspėti apie galimas sveikatos bėdas.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį patartina leisti su artimaisiais (gerai namuose, kaimo sodyboje, toliau nuo gausių susibūrimų).

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą