Palmiros horoskopas penktadieniui, liepos 24 d.

Penktadienis skirsis nuo vakarykštės dienos: šiandien būsite energingi, sumanūs, kūrybingi – verta imtis aktyvios veiklos. Geras laikas skubiems sprendimams priimti. Jei jus slėgė koks nors vilkinamas reikalas, šiandien pavyks greitai jį išspręsti, rasti netikėtą išeitį. Palanku tvirtinti dokumentus, trumpalaikius sandorius. Geras laikas dalykinėms pažintims užmegzti, keistis informacija, kelionėms, susitikti su žmonėmis iš toli.

Penktadienis romantiškas, tinkamas ir meilės pasimatymams, ir pažintims užmegzti.

Gerai sodinti augalus, pradėti namo statybą ar remontą namuose. Palanku užsiimti įvairiais namų darbais, tvarkytis, magiškai namus valyti.

Nepatartina pirkti brangių daiktų.

Gerai maudytis karštoje vaistažolių vonioje, vanotis drėgnoje pirtyje. Tinkamas laikas juvenalinei praktikai.

Nepatartina pirkti brangių daiktų.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti šaltinį, šulinį, plaukti švariu vandeniu – tai sėkmė, sveikata. Nešvarus vanduo – liga, apgaulė. Jei dantis iškristų – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, ugnis ar šviesa gestų be priežasties, jei šalia jūsų namo medis sulūžtų ar jūsų lazda, skėtis sulūžtų, medžio šaką nulaužti, gėles skinti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti, gauti dovanų vaisių.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis puikus bendrauti, kelionėms, šventimams.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis tinkamas ginti teises darbe, aiškintis santykius su šefu, tačiau taip, kad nerizikuotumėte darbo vieta. Geras laikas ilgalaikėms darbo sutartims sudaryti. Vakaras palankus įteikti savo porai dovanėlę, pakviesti romantiškos vakarienės.

Jautis (04 21–05 20). Vėl geras metas. Penktadienis palankus svarbiems dalykiniams susitikimams, kelionėms ar bent jau prisipažinti meilę. Palanku spręsti savo vaikų problemas. Tai romantiškas laikas – būkite atkaklesni siekdami mylimo žmogaus dėmesio.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį patartina svarbų, skubų reikalą tvarkyti per tarpininką, šeimos narius, giminaičius ar draugus – tiesiogiai, atvirai savo iniciatyvos reikšti nederėtų. Tiks tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu. Būkite atidesni savo šeimos, ypač sutuoktinio, poreikiams. Vakaras palankus romantiškai vakarienei su antrąja puse.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis tinkamas skubiam reikalui sutvarkyti, su biurokratu šnektelėti, taip pat visiems gerų dienų palinkėti. Pasistenkite ypatingą dėmesį parodyti tiems, nuo kurių priklauso jūsų ramybė ir gerovė.

Liūtas (07 23–08 22). Savo veikloje būkite ryžtingi, nesikuklinkite, drąsiai prisistatykite susidūrę su naujais žmonėmis. Finansiniuose dalykuose nerizikuokite, jei vidus tam nepritars. Puikus laikas profilaktiškai pasitikrinti sveikatą.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį daugiau dėmesio skirkite pirmam įspūdžiui. Pirmas apsisprendimas bus teisingiausias ir geriausias. Tiesa, šią dieną kilusias mintis, jei nepavyks iš karto pritaikyti, atidėkite mėnesiui. Galimi naudingi finansiniai pasiūlymai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Aktyvųjį penktadienį savo tikslų siekite švelniai, tiesa, tvirtai, ir viskas susiklostys taip, kaip jums reikia. Galite sulaukti nuoširdžios pagalbos iš įtakingo draugo – pats laikas pasidalinti savo rūpesčiais.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis atneš netikėtą sėkmę, pasitvirtins ir apgalvota rizika. Imkitės drąsių sumanymų. Palanku susitikti su įtakingais asmenimis, su žmonėmis iš toli. Gali užsimegzti netikėtas romanas kelyje, svečiuose ar su žmogumi iš toli.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį pakaks jėgų, pasitikėjimo savimi, drąsos, ryžto. Nebijokite aukotis ar net rizikuoti dėl karjeros – prasminga susitelkti į dalykinius reikalus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį neapsiriksite, jei susitiksite su įtakingais žmonėmis, verslo partneriais. Palankus metas kelionėms, viešnagėms ir išvykų reikalams tvarkyti. Raskite laiko ir savo vaikams – tai gera proga pakeisti jų nuomonę, įtikinti savo teisumu. Skirkite daugiau romantiško dėmesio sutuoktiniui. Vakare palanku priimti svečius ar patiems kur nors išsiruošti.

Vandenis (01 20–02 18). Palankus metas rizikuoti pinigais. Tinka ką nors naudingo įsigyti savo veiklai, taip pat sveikatai stiprinti. Nebloga proga priminti draugams, giminaičiams apie skolos grąžinimą, kaip apie būdą sutvirtinti jūsų gerus santykius. Tai romantiškų provokacijų metas, kai verta būti išrankiems ir kritiškiems.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis palankus svarbiems dokumentams, ypač susijusiems su veikla, pasirašyti. Svarbu problemas spręsti geruoju, pasinaudojant tarpininkais ir draugais. Būkite atidesni sutuoktinio, mylimo žmogaus jausmams, mėginkite suprasti savo partnerio romantiškas svajones.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą