Palmiros horoskopas antradieniui, rugpjūčio 4 d.

Antradienis – nelengvas pilnaties metas. Diena patikrins jūsų atsparumą tam tikroms pagundoms (poreikiui vadovauti, mokyti, teisti, vertinti, smerkti, girtis, išlaidauti). Tai ambicijų konflikto metas, kai puikybei suduodamas smūgis.

Itin sudėtingas laikas kovingiems, valdingiems ar tiesiog piktiems, agresyviems asmenims – jiems gali tekti susidurti su provokacijomis, spręsti komplikuotus klausimus, susijusius ir su įtaka visuomenėje, politikoje, įstatymais, pinigais ar morale. Pasyvesniems būtų naudinga suabejoti tuo, kas aktyviai peršama. Mėginkite suvokti, kiek jūsų nuomonė savarankiška.

Ši diena skatins ieškoti kompromiso tarp to, kas privaloma, kas sveika visiems, ir jūsų poreikio siekti asmeninės gerovės, saugumo ir saviraiškos. Nors tvyros itin konfliktiškos nuotaikos, nepasiduokite agresyvumui – tai kelias į destrukciją. Pamėginkite į viską pažvelgti taikiai, vertinti širdimi, kupina meilės ir užuojautos.

Antradienis visiškai netinkamas naujų darbų pradžiai, svarbiems reikalams tvarkyti, atsakingiems sprendimams priimti, vertingiems daiktams įsigyti. Blogas laikas santykiams aiškintis.

Bus nemenka nelaimingų atsitikimų, įvairių gaisrų, sprogimų, avarijų tikimybė, nerizikuokite prie vairo, būkite atidesni su aštriais instrumentais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Nelaimės galimos ir per ginklus. Diena netinkama švęsti, pramogauti, būtinas saikas prie stalo.

Diena nepalanki keliautojams, teisėsaugos atstovams, asmenims, dirbantiems muitinėje, vadovams, politikams, kariškiams, sportininkams, vyrams apskritai.

Antradienio vakaras po 22 val. suteiks ramybę – prasideda darnos atgavimo metas. Antradienio vakaras ir trečiadienis palankūs taikytis, atleisti ir patiems atsiprašyti.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį, net jei buvo malonūs, susiję su įspėjimais. Blogi sapnai gali išsipildyti tiesiogiai, o geri reikšti apgaules, iliuzijas.

Blogas ženklas: įsidurti iki kraujo, įsipjauti – galima nesėkmė, problemos dėl jūsų meilės; jei prie durų imtų tinkas byrėti, jei sugestų automobilis – finansinės nesėkmės; jei vėjo gūsis atvertų langą – nemalonumai šeimoje; jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nuostoliai, nelaimės; jei iškristų rankinė, piniginė – materialiniai nuostoliai.

Geras ženklas: išvysti lietų saulei šviečiant, vaivorykštę – taika, skalsa namuose; rasti smulkių aštrių metalinių daikčiukų – laimė, sėkmė meilėje; prie namų rasti monetų herbu į viršų – laimingas įsimylėjimas, būsimas vaikas.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis kritinis. Rimtoms išvadoms – ne laikas, tad nesidžiaukite suradę, neliūdėkite pametę. Galite rimtai suklysti vertindami savo galimybes, leisdamiesi į nepateisinamą riziką. Ypač vyrai bus linkę sau kelti pernelyg aukštus reikalavimus. Netinkamas laikas nutraukti santykius ar mėginti užmegzti naujus.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį likite kantrūs, kuklūs, santūrūs, ypač bendraudami su vadovybe, pavaldiniais ar artimaisiais, mylimu žmogumi. Darbe itin atidžiai tikrinkite savo užduotis – bus norinčių jus apkaltinti profesionalumo stoka.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį pavojinga pervertinti sėkmę, savo įtaką ir galimybes (ne tik reikaluose, bet ir meilėje). Neprašomi niekur nesikiškite. Kad ir kokios nemalonios naujienos jus pasiektų, tai laikina.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis pavojingas. Nepalanku tvarkyti finansinių ir juridinių reikalų, kita vertus, būtent šios problemos gali priversti rizikuoti turtu, pinigais (deja, vargu ar tai pasiteisins).

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį galimi nesusipratimai su dalykiniais partneriais, savo pora, ypač jei mėginsite išsiaiškinti, kodėl pamiršti visi pažadai, įsipareigojimai. Likite tolerantiški, stenkitės suprasti, padėti ir nieko nereikalauti. Venkite konfliktuoti su teisėsaugos atstovais.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį gresia nusivylimai šefu, mylimu žmogumi, įstatymais, kelių policija ar gyvenimu. Tikėtinos ir nenumatytos išlaidos, net nuostoliai. Labiau pasaugokite sveikatą ir gerus santykius su kolegomis, pavaldiniais bei vadovybe.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį galite iš esmės suklysti vertindami pavojaus riziką – pasisaugokite povandeninių akmenų. Nepriekaištaukite žmogui, kurį mylite (beje, būsite linkę pavyduliauti arba išlaidauti dėl mylimo žmogaus).

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis – niekam tikęs laikas. Jei galite, džiaukitės namų ramybe, pamirškite dalykinius rūpesčius. Nedirbkite pavojingų ar atsakingų darbų – vėliau teks perdaryti. Nekritikuokite sutuoktinio.

Šaulys (11 23–12 21). Nemankykite, kad viską žinote! Antradienį niekur neskubėkite, nesiblaškykite, venkite bendrauti ir patarinėti. Saugokitės vagių, apgavikų, liežuvautojų. Gali tekti užsiimti giminaičių ar vaikų problemomis, tik nesitikėkite dėkingumo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį galite būti apgauti ar suklaidinti finansiniuose, juridiniuose dalykuose – neskubėkite mokėti pinigų, sutikti, kai būsite įkalbinėjami truputį nusižengti įstatymams, pasirašyti atsakingą dokumentą. Nepasiduokite autoritetų nuomonei, partnerių spaudimui! Visiškai netinka aiškintis meilės santykių ar analizuoti šeimos biudžeto su sutuoktiniu.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį nepasiduokite provokacijoms, venkite žmonių, kurie spaus, kad apsispręstumėte jų naudai. Būkite atsargūs važiuodami, nesiginčykite su kelių policija ir su artimaisiais, draugais, kai vairuosite, – nuostoliai bus įspūdingi.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį nerizikuokite nei savo geru vardu, nei pinigais, nei santykiais su mylimu žmogumi. Būkite atsargūs, atidūs ir susikaupę, ypač dirbdami su pinigais, dokumentais, bendraudami su užsieniečiais ar keliaudami. Tikrinkite bent kelis kartus informaciją. Pasistenkite niekam nieko nežadėti ir neskolinti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą