Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugpjūčio 19 d.

Trečiadienį 5 val. 41 min. stos Mėnulio jaunatis. Netiks imtis nieko naujo ar svarbaus, nepatartina persidirbti – tai jaunaties metas, kai reikia kaupti jėgas, brandinti būsimus sumanymus ir mėginti intuityviai atsirinkti, kas jums svarbu, reikalinga, naudinga. Galite pajusti, ko jums išties reikia, kuo užsiimti, su kuo bendrauti, ką nešioti, valgyti ir t.t. Itin būkite atidūs nuojautoms ryte, ką tik pabudus. Suvokti dalykai bus svarbūs mėnesį.

Nusiteikite ramiam darbui, imkitės tik to, ką gerai žinote. Naujų darbų nepradėkite. Palanku apmąstyti ateities planus. Nedera skubėti, ypač ką nors žadant ar pasirašant, nors finansinių dokumentų apskritai nedera pasirašinėti.

Kad ir kuo užsiimsite, kad ir kokias problemas spręsite, šios dienos sprendimai turi būti brandūs – jokių avantiūrų. Ir nebijokite tiesos – mokėkite ramiai pripažinti akivaizdžius dalykus, nors jie ne visada būna malonūs.

Ši savaitė, kaip ir prabėgusi, vis dar nepalanki tolimoms kelionėms, bendrauti, reikalams su užsieniečiais tvarkyti. Sudėtingas laikas karališkųjų šeimų nariams, politikams, teisininkams, mokytojams, dvasininkams, misionieriams, keliautojams, muitininkams, asmenims, kurių veikla susijusi su turizmu ir transportu, finansininkams, verslininkams apskritai.

Pagrindinė šio nepalankaus meto gynybinė taisyklė paprasta – nepradėti nieko naujo, nieko iš esmės nekeisti. Likite ištikimi savo principams, laikykitės žodžio, nepažeiskite susitarimų ir įstatymų.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Kelionė, kelias, medžiai – geros permainos, svajonių išsipildymas. Miręs giminaitis – apsaugos įgijimas. Blogai kirpti plaukus, nagus, matyti iškreiptą savo atvaizdą veidrodyje, išvysti stiklinius daiktus, ypač juos dūžtant.

Blogas ženklas: ką nors pamesti (ypač piniginę) – galima liga, gresia nuostoliai, nemalonumai šeimoje; jei sulūžtų peilio ašmuo – galima katastrofa, saugokitės vagių, chuliganų užpuolimo; jei skėtis sulūžtų – vienatvė; jei vėjas nuneštų kepurę – nuostoliai, liūdesys; jei plaukai labai veltųsi, prie drabužių liptų siūlai, svetimi plaukai – nužiūrėjimo ar kitokio negero maginio poveikio požymis.

Geras ženklas: išėjus iš namų išgirsti šuns lojimą – laimė, skalsa šeimoje, įgysite tikrą draugą; pamesti smulkių pinigų (be piniginės) – pavyks išvengti gresiančių nemalonumų; rasti odinį ar medinį daiktą – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas skubiems reikalams tvarkyti; palankūs raudoni tonai, vengtini – žali.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį jūsų silpnosios vietos, klaidos trauks aplinkinių dėmesį – nepykite dėl pastabų, juk iš šalies geriau matyti. Daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui (tai palankus metas rinktis dietą). Patartina iš esmės tvarkytis namuose, darbe.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis palankesnis, bet vis dar pavojingas. Svarbu nurimti, susikaupti. Mažiau žadėkite (ypač finansiniuose dalykuose, meilėje). Nebūkite patiklūs, neužmegzkite pažinčių.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį galimos kliūtys dėl pinigų ar kieno nors geranoriškumo stygiaus. Jūsų galimybės bus ribotos, tad daug nesitikėkite, ir ne tik veikloje. Siekite atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo, neprivalomų darbų.

Vėžys (06 22–07 22). Nebūkite lengvatikiai – kai kurie tariami „draugai“ mielai jums pagelbės. Būkite atidesni savijautai, labiau pasaugokite ramybę, sveikatą, pinigus ir turtą.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį stenkitės likti ramūs ir objektyvūs. Galimos neplanuotos išlaidos, susijusios su sveikata ar remontu, baudos. Ne laikas pasirašinėti atsakingus finansinius susitarimus.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį ne laikas priimti sprendimą dėl karjeros, nepalanku dėl to su atsakingais žmonėmis kalbėtis (atidėkite savaitei).

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį ne viskas bus taip, kaip norėtųsi. Tačiau net ir nusivylimas duos naudos, nes padės praregėti ir suvokti, ko jums gyvenime per daug, ko reikia atsisakyti, kad pasiektumėte savo tikslus.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį vargu ar pavyks viską atlikti, kaip tikitės, – daugiau pešite, jei sieksite patys prisiderinti prie aplinkinių, situacijos. Susimąstyti apie permainas tądien vertėtų, tačiau imtis jų nederėtų – išlaukite bent savaitę.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį stenkitės kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai sukels priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį dėl darbo ar meilės reikalų atidėkite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį būsite darbingi, tačiau klaidų darysite dažniau nei įprasta, tad nepamirškite tikrinti atliktų darbų. Niekam nieko nežadėkite, o svarbius pokalbius, rizikingas keliones atidėkite.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis dvilypis, tad nesėkmė ar pergalė mažai kuo skirsis. Tądien bloga savijauta gali išmušti iš vėžių, tad jei nekaip jaučiatės, venkite tvarkyti svarbius reikalus. Nereikėtų rizikuoti kelyje, pyktis su artimaisiais, su tais, kuriuos mylite. Nepalanku skolinti pinigų, juolab jų investuoti.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį būkite šiltesni sutuoktiniui – tai padės išvengti nesusipratimų. Ne laikas ir ultimatumams meilės srityje.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą