Palmira: gana slegiantis metas, tačiau sėkmingas

Gana slegiantis metas, tačiau sėkmingas – atlikti darbai suteiks pasitenkinimą.  Vertėtų imtis ko nors sudėtingo, sunkaus, to, kas paprastai nesiseka, bet avantiūros nepalankios, netinka pradėti naujų darbų. Gilinkitės į neaiškius, nesuprantamus dalykus darbe, finansų ir asmeninių santykių srityse, tvarkykite konfidencialius reikalus. Ryškiai jausite trūkumus, nesunkiai aptiksite klaidas, darbo broką. Puiki proga ieškoti nuostolių priežasties, taip pat alternatyvaus uždarbio šaltinio – išvysite tai, ko anksčiau nematėte. Tvirtinami dokumentai turi būti gerai parengti. Diena nepalanki švęsti, pramogauti. Nepatartina ir daug juoktis – tai santūrumo metas. Palanku pirkti akmenis amuletus, talismanus.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį reikšmingi tiems, kurie kelyje, nenakvojo namie, taip pat aktoriams. Šios nakties sapnai atskleidžia asmenines galimybes, profesinę potenciją, taip pat intrigas veikloje. Išvystos detalės itin reikšmingos – jos padės rasti teisingą kelią dabartinėms problemoms įveikti. Gerai buvo regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę, nuogam būti. Deganti žvakė – svarbus profesinis įvykis. Būti su storu pilvu – pinigai, pelnas. Blogai būti liesam – nuostoliai; vanduo – apkalbos; įvairius drabužius matuotis – vienu metu užsiimti priešingais darbais, dėl to išseksite; veidrodį sudaužyti – žlugimas, katastrofa.  Blogas ženklas: jei į akis kas nors įkristų, bato kulniukas nulūžtų, jei kas nors žeme apibertų, purvu išsitepti, paukščio klyksmas virš galvos, jei šukos sulūžtų, namie kanalizacija užsikimštų, langas ar veidrodis sudužtų, apsiniaukęs dangus. Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei virš galvos debesys išsiskirstytų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas sandoriams, sutartims tvirtinti, svarbiems susitikimams, nutarimams, darbui su dokumentais, informacija, palanku bus įsigyti vertingą daiktą; patartina nešioti ryškių spalvų drabužius, vengtina – žalia.

Avinas (03 21–04 20). Pasistenkite kuo taikiau praleisti šią dieną – tai laikas, kai galite įgyti ne tik puikių sąjungininkų, bet ir slaptų priešų, įtakingų konkurentų. Svarbiam pokalbiui tinkamas laikas iki 16 val. Vakaras įtemptas ir visiškai netinkamas santykiams aiškintis.

Jautis (04 21–05 20). Taupykite jėgas bei laiką. Venkite nereikalingo bendravimo – tai suris nemažai jėgų. Vakare nederėtų skolinti, skolintis ar grąžinti pinigų.

Dvyniai (05 21–06 21). Jūsų nuotaikų įtaka aplinkiniams bus stipri, tad pasistenkite šypsotis sau ir pasauliui. Tai palankus metas. Iki 16 val. tinka priimti svarbų asmeninį sprendimą – jis bus sėkmingas.

Vėžys (06 22–07 22). Nepraraskite optimizmo – šiuo metu esate tikrai stiprūs, tad įveiksite bet kokius sunkumus. Gera proga ieškoti dingusių daiktų. Svarbų susitikimą, pokalbį atidėkite rytdienai, o šiandien daugiau laiko skirkite vidinėms problemoms spręsti darbe bei namuose.

Liūtas (07 23–08 22). Iki 16 val. geras laikas – viskas krypsta jums palankia linkme. Neišsigąskite kliūčių, šiandien jos lengvai nugalimos. Vakare susitikite su geriausiu draugu ir pasikalbėkite apie tai, kas slegia.

Mergelė (08 23–09 22). Palanku spręsti finansines, turtines problemas. Jei šeimoje iškilo problemų dėl turto dalybų ar negalite apsispręsti dėl brangaus pirkinio, tai reikėtų aptarti antrą dienos pusę, tik nekritikuojant kito nuomonės.

Svarstyklės (09 23–10 23). Per didelis pasitikėjimas, atvirumas pakenks. Venkite kitus kritikuoti. O pagalbininkų neieškokite – dabar esate pakankamai stiprūs, kad vieni įveiktumėte esamus sunkumus darbe ir namuose.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepalankus metas – atsisakykite atvirų, ryžtingų veiksmų. Ruoškite dirvą būsimiems žygiams – jūsų laukia sėkmingos dienos. Tiesa, vakare pasijusite geriau, nuo 16 val. jau neblogas laikas – atgausite jėgas ir gerą ūpą.

Šaulys (11 23–12 21). Tinkamas laikas konfidencialiems susitikimams ir susitarimams. Galite gauti patarimą, pasiūlymą, kuris padės atskleisti dar nepanaudotus jūsų asmenybės ir jus supančių žmonių rezervus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Atkaklumu nemažai laimėsite iš savo partnerių ir vaikų. Tai palanki diena bet kokiems reikalams tvarkyti. Vakaras palankus bičiuliškiems susibūrimams.

Vandenis (01 20–02 18). Elgsitės išties išmintingai ir tai padės atsikratyti blogų minčių bei žmonių. Palanku spręsti konfliktinius klausimus su užsienio partneriais, saikingai mokyti (kritikuoti) tuos, už kuriuos esate atsakingi.

Žuvys (02 19–03 20). Jūsų įžvalgos bus pranašiškos: jausite ir nutuoksite daugiau nei aplinkiniai. Palanku atsiriboti ir visiškai nutraukti santykius su jums nemaloniais asmenimis, tvarkyti reikalus, susijusius su mokesčiais, skolomis, paveldėjimu, nuoma. Vakaras – gera proga viešnagei pas draugus.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą