Palmiros horoskopas antradieniui, rugsėjo 15 d.

Norai, kaip ir planai, vargu ar antradienį atitiks realias jūsų galimybes. Didelių vilčių į sėkmę dėti nereikėtų, ypač jei teks tvarkyti piniginius ir turto reikalus ar pakovoti už jums patinkančio asmens dėmesį. Pasiruoškite, kad be jokių įspėjimų planai bus sutrikdyti ir teks užsiimti ne tuo, ko norėjote, kas patinka.

Ko gero, dažniausiai kliūtys kils dėl nenumatytų finansinių problemų ar dėl netikėtai atsiradusio priešiškumo jūsų atžvilgiu (tai gali būti net mylimas žmogus). Kitaip kalbant, stenkitės mažiau iš kitų norėti, reikalauti sau dėmesio. Stenkitės kuo gražiau sutarti ne tik su svetimais, bet ir su savais.

Blogas laikas ir tvarkyti reikalus, susijusius su pinigais, turtu. Apskritai mažiau reikėtų tikėtis naudos iš dabartinių pastangų bei gražių pažadų. Tiesa, kadangi dabar kai kas versis atvirkščiai, gali pasisekti tuo atveju, kai nebus nieko laukiama, prie ko nors prisirišama, prašoma, reikalaujama.

Šiuo metu netikslinga kurti verslo, finansinius planus. Kita vertus, išryškės, kas buvo nerealaus ankstesniuose planuose, kur blogai numatėte darbų apimtį, finansines išlaidas. Nepatartina tarpininkauti piniginiuose, turtiniuose reikaluose, ypač draugams. Netiks ir pradėti naujų darbų.

Itin nepalanki diena moterims, taip pat įsimylėjėliams – ji netinkama meilės pasimatymams, pažintims apskritai. Emocijos bus nepastovios: taps sunku suvaldyti spontanišką norą, naują susižavėjimą, užplūdusius jausmus (jie nebus suprasti adekvačiai). Beje, meilė iš pirmo žvilgsnio geruoju nesibaigs. Nederėtų ne tik įsimylėti, bet ir aiškintis, juolab nutraukti senus meilės santykius – pakentėkite iki trečiadienio antros pusės, kai taps aiškiau, ar tai akimirkos nuotaika, ar vis dėlto rimta.

Antradienį gali dažniau gesti elektroninė technika, kompiuteriai. Būtinas didesnis atsargumas, jei dirbate su elektros prietaisais. Nepalanku pirkti kompiuterių, televizorių, mobiliųjų telefonų, taip pat ultramadingų papuošalų ar drabužių, taip pat naujų, nemėgintų kremų – tikėtinos alerginės reakcijos.

Iš pirmadienio į antradienį svarbesni buvo nespalvoti sapnai. Parašyti ar išgirsti žodžiai, skaičiai bus lemtingi. Gerai, jei regėjote naujas, švarias, nesuplėšytas knygas, jei jus vardu pašaukė. Bet degančios knygos bei laiškai ar tiesiog gaisras – jums gresia nemalonumai, galite rimtai suklysti. Duris atverti – naujos pažintys. Bėgti, važiuoti – saugokitės vagysčių, apgaulių.

Blogas ženklas: jei užgestų be priežasties šviesa, ugnis, sudužtų veidrodis ar stiklinis daiktas – konfliktai su artimaisiais, jei laikrodis sudužtų – jums gresia nelaimė, jei akmuo iškristų iš žiedo – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero etapo pabaiga, pamesti sagą, jei drabužis įplyštų – išsivaduosite iš negerų ryšių, nugalėsite kliūtis.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis išskirtinis, imkitės svarbių reikalų tvarkymo; palankios spalvos – purpurinė, auksinė, vengtinos blankios, tamsios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį meilės santykių nesiaiškinkite – pareikštos pretenzijos nieko neišspręs, nebent padės visiškai susipykti. Taip pat mažiau klausykite savo draugų netikusių atsiliepimų apie mylimą žmogų. Ne laikas ir finansinėms avantiūroms, net jei jums atrodys, kad viską numatėte ir parengėte nepriekaištingai.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį, kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite: ramybė apsaugos nuo netikėtumų. Mažiau įtarinėkite žmogų, kurį mylite, – jūsų nepasitikėjimas tikriausiai nepagrįstas. Ne laikas aiškintis šeimos išlaidas, planuoti biudžetą – jis nebus realus.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienio susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti, priversti atverti akis. Daugiau klausykite, mažiau atskleiskite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas ir neskubėkite daryti išvadų – dar viską reikia patikrinti. Ir nepatikėkite meilės paslapčių draugams.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį netvarkykite finansinių reikalų, jei nenorite, kad jie virstų problemomis. Visiškai netinkamas laikas santykiams su sutuoktiniu aiškintis – gali paaiškėti, kad skyrybos yra vienintelė išeitis.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį nenukentėsite, jei labai nesistengsite – noras padaryti geriau kenksmingas. Nepriimkite svarbių sprendimų, susijusių su veikla, jūsų meile, santuoka.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis apgaulingas bei nuostolingas – galite iš esmės suklysti. Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu ir rizikingo elgesio pramogaudami.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį dėl nieko nebūkite tikri (ir dėl savo norų, ir dėl aplinkinių ketinimų), tad venkite žadėti, nieko negarantuokite, mažiau klausykite, ką draugai kalba, ypač jei reikalas susijęs su pinigais arba meile. Tai visiškai netikusi diena prisiekti ištikimybę.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį galima painiava, susijusi su jūsų veikla bei vardu, tad pats laikas ją išsiaiškinti. Finansiniuose dalykuose nesitikėkite naudos – gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus perspektyvūs, tad neskubėkite sutikti, atidėkite tai ilgesniam laikui. Nederėtų didelių vilčių dėti ir dėl šios dienos meilės prisipažinimų.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienio sėkmė nebus pastovi, tad neskubėkite nei džiaugtis, nei liūdėti. Galimos finansinės apgaulės per žmones iš toli. Labai nepasitikėkite vaikais duodami pinigų – nereikėtų tenkinti jų prašymų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienis – pavojinga, įtempta diena. Greičiau pavargsite, suirsite, tad galite padaryti rimtų klaidų, pamesti reikalingą daiktą, instrumentą. Labiau pasaugokite asmenines bei darbo paslaptis. Nesureikšminkite galimų nesklandumų šeimoje. Pavyduliavimas sutuoktiniui gali liūdnai baigtis.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį, kad ir kas nutiktų, nepraraskite pusiausvyros, nors galite sužinoti dalykų, kurių visai nesitikite nei iš draugų, nei iš partnerių ar sutuoktinio. Nemėginkite ką nors papirkti pinigais ir patys saugokitės bandančių įsprausti dovaną, pinigų.

Žuvys (02 19–03 20). Jei jūsų darbas susijęs su pinigais arba informacija, jei prekiaujate elektros prekėmis, elektronika, jei dirbate prie kompiuterio, antradienį galite sulaukti nemalonių staigmenų. Būkite pagarbūs su kolegomis, klientais ir venkite ginčų su moterimis, priešingu atveju brangiai sumokėsite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą