Palmiros horoskopas penktadieniui, vasario 19 d.

Penktadienis sudėtingas (moterims itin). Būsite veiklūs, pilni sumanymų, tačiau nederėtų nieko naujo imtis.

Tai bloga diena piniginių – turtinių reikalų tvarkymui, atsakingų finansinių sprendimų priėmimui, sandorių tvirtinimui, svarbioms finansinėms operacijoms, įsipareigojimams, susitarimams, svarbių dokumentų tvirtinimui, nors galite būti verčiami aplinkybių sutikti su negarbingomis, jums nenaudingomis sąlygomis.

Nepalanku pradėti skyrybų procesą, bylinėjimąsi (ypač siekiant išsiaiškinti finansinę neteisybę). Ir mažiau derėtų reikšti savo nuomonę (moterims itin), vengti prieštarauti vadovybės, partnerių nuomonei, o taip pat nepavydėti, nepavyduliauti.

Nepalanki diena ir širdies reikalams – nesiaiškinkite meilės santykių, neįkyrėkite dėmesiu jums patinkančiam asmeniui, nes spaudimu galite atstumti.

Neatidėliotinų reikalų tvarkymui labiau tinka tik rytmetys iki 10 val. 13 min. Vėliau prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Tai bus iliuzijų metas – mažiau vilkitės, mažiau tikėkitės, atsakingų darbų nesiimkite, reikalų nebetvarkykite. Kad ir ką tuomet išgirsite, nuspręsite, kad ir kas jums bus pasiūlyta – tai neatneš laukiamų ar žadamų rezultatų. Tad jokių avantiūrų, ypač finansiniuose dalykuose. Nepalanku tvirtinti sandorius, sutartis. Ir nepraraskite saiko ir išlaidaudami – tai gali būti tuščiai prarasti pinigai.

Antrą dienos pusę sustiprės traumų, apsinuodijimų, autoavarijų, vagysčių, apgaulių tikimybė. Labiau pasaugokite ne tik savo turtą, bet ir ramybę bei gerus santykius su mylimu žmogumi. Nepalankus metas šventimams. Venkite svaigalų.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti šaltinį, šulinį, plaukti švariu vandeniu – tai sėkmė, sveikata. Nešvarus vanduo – liga, apgaulė. Jei dantis iškristų – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, ugnis ar šviesa gestų be priežasties, jie šalia jūsų namo medis nulūžtų ar jūsų lazda, skėtis lūžtų, medžio šaką nulaužti, gėles skinti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti, gauti dovanų vaisių.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienį didesnė traumų, avarijų tikimybė, diena nėra palanki kelionėms, tam palankus sekmadienis, kuris bus smagus ir bendravimui; šeštadienį palanki balta, geltona, auksinė, vengtina – ruda bei tamsios spalvos; sekmadienį gerai geltona, tamsiai raudona, ruda, vengtini šalti tonai; pirmadienį palanki žydra, žalsvai melsva, vengtina raudona, o taip pat ryškios spalvos;

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį jus bus lengva suklaidinti finansiniuose dalykuose. Nepasiduokite įžūlių asmenų nuomonei, partnerių spaudimui. Visiškai netinka aiškintis santykius su antrąja pusę ar mylimu žmogumi – išprovokuosite maištą, skyrybas.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį būkite apdairesni bendraudami su dalykiniais partneriais, nerizikuokite finansiniuose dalykuose. Ir nesivelkite į ginčus su mylimu žmogumi, su antrąja puse, taip pat neaptarinėkite neištikimybės.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį gali apimti nusivylimas dėl niekų, dėl menkos nesėkmės ar mylimo žmogaus neatidumo (šiaip jau atsitiktinio, nieko nereiškiančio). Būkite itin atidūs bei susikaupę. Tikrinkite jums reikalingą informaciją, ypač susijusią su pinigais. Geriau niekam nieko nežadėti (nei meilės, nei pinigų) bei neskolinti.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį likite santūrūs – tai nelemtų sutapimų, kvailų atsitiktinumų diena, kai nereikia tikėti išgirstais dalykais, skolinti pinigus, daiktus, automobilius bei pasirašinėti svarbius dokumentus, kitaip nukentėsite ne tik morališkai, bet ir materialiai.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis apgaulingas – maža klaida bendraujant su vadovybe ar veikiant gali atnešti ilgalaikių neigiamų pasekmių. Iš jūsų gali būti daug pareikalauta, tačiau ne laikas aiškintis santykius su vadovybe, su tėvais ar artimaisiais. Ir nemėginkite kažką suprasti ar kažką paaiškinti, ypač šefo ar mylimo žmogaus elgesyje. Saugokitės netikėto konflikto – jis gali kilti akimirksniu.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį – jokių svarbių sprendimų, vargu ar sugebėsite teisingai įvertinti situaciją – optimizmas gali suklaidinti bei pakenkti. Saugokite savo paslaptis, ypač susijusias su romantiškais nuotykiais. Gali tekti spręsti vaikų, artimų giminaičių problemas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį likite sąmoningi bet kokioje situacijoje. Emocijos gali užvaldyti ir priversti žengti kvailą žingsnį. Venkite svaigalų, taipogi girtų žmonių. Itin būkite apdairūs vairuodami – galimi netikėti jūsų automobilio gedimai. Beje, ne laikas ir pažeidinėti eismo taisykles. Rytas tinkamas tvarkyti skolų, mokesčių reikalus.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį galima rimtai apsigauti ne tik finansiniuose dalykuose, bet ir meilėje. Būkite itin atsargūs su partneriais – jie gali apgauti, išduoti. Ne laikas ginčytis su sutuoktiniu bei priekaištauti – jums gali būti neatleista.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis nekoks – daug kvailų ir nereikalingų dalykų gali tekti nuveikti. Tačiau kantrybės – nesipiktinkite, niekam nieko neaiškinkite. Ir būkite labai atidūs, jei teks užsiimti atsakingu darbu – galite padaryti lemtingų klaidų. Labiau pasaugokite sveikatą. Galimi buitinės technikos gedimai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį – jokių neapgalvotų bei skubių veiksmų. Nereikėtų pasitikėti ir partnerių pažadais, jų nuomone – jūsų pavojaus jausmas bus užsnūdęs... Labiau pasaugokite sveikatą. Vakare būkite atidesni maisto kokybei – galimi virškinimo sutrikimai.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį būtų protinga atsisakyti bendravimo ir ilgiau vieniems pabūti – taip išvengsite nereikalingų pagundų, klaidingų apsisprendimų. Nepasiduokite provokacijoms, mėginimui šantažuoti – gailėsitės, jei silpnumo akimirką pasiduosite spaudimui ir priimsite kompromisą. Beje, vakaras itin nepalankus romantiškiems pasimatymams, juolab naujų santykių užmezgimui.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienio ryto susitikimai, pokalbiai padės pakeisti įvykių eigą jums palankesne linkme. Vis dėlto po 10 val. pasistenkite atsiriboti, likti nepriklausomi nuo svetimų įtakų. Nepasikliaukite draugų nuomone ir nesikreipkite su prašymais į įtakingus bičiulius – pabloginsite reikalą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą