Palmiros horoskopas sekmadieniui, spalio 4 d.

Sekmadienis tinkamas švęsti, pramogauti, tiesa, būtinas saikas.

Beje, sekmadienis itin palankus kultūriniams, meno renginiams. Patartina vengti gausių susibūrimų. Būkite atsargesni su žmonėmis iš toli, su nepažįstamaisiais. Daugiau dėmesio skirkite saviems, o ne svetimiems.

Savaitgalis – gera proga atitaisyti ankstesnes bendravimo klaidas. Tai bus svarbu, nes laukia sudėtinga, įtempta kita savaitė.

Sekmadienį 12 val. 33 min. Plutonas, Žemės stebėtojo atžvilgiu nustojęs judėti atbulas ir apsisukęs, pajudės tiesiai. Šis tiesusis, arba direktinis, judėjimas truks iki 2021 m. balandžio 27 d. Per šį laiką lengviau pakeliama priklausomybė nuo visumos, atsiranda būtinybė sugriauti atgyvenusius dalykus. Stiprėja kolektyviškumo jausmas, poreikis atiduoti, aukoti savo energiją, save patį dėl kitų, kolektyvinės laimės.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį svarbūs tik tuomet, jei buvo apsiniaukusi naktis. Reikšmės įprastinės. Pildysis per kelias paras.

Blogas ženklas: jei savas šuo gulėtų paslikas, staugtų – nelaimė šeimoje, nuskriausti šunį ar sutuoktinį – prarasti protėvių apsaugą, jei akmuo iš apsodo iškristų – nužiūrėjimo, šeimos iširimo požymis, jei sudužtų veidrodis ar laikrodis sustotų be aiškios priežasties – protėvių šauksmas, galima mirtis šeimoje.

Geras ženklas: rasti žiedą su akmeniu – norų išsipildymas, jei prieitų draugiškas anksčiau nematytas šuo ar savas šuo be jokios priežasties lotų be perstojo – esate saugomi mirusių protėvių.

Avinas (03 21–04 20). Pasistenkite nudžiuginti dovana mylimą asmenį. Ir mažiau planuokite – pasiduokite srautui...

Jautis (04 21–05 20).Meilės pasimatymams, pramogauti ypač tinka sekmadienis. Tai puikus laikas pakovoti už jums patinkančio asmens dėmesį.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienis nepaprastas – galimi ypatingi, beveik mistiški susitikimai. Beje, savaitgalis žada netikėtų slaptų romantiškų nuotykių.

Vėžys (06 22–07 22). Savaitgalio pažintys gali kai ką svarbaus pakeisti jūsų gyvenime – neatsisakykite net ir paskutinės minutės kvietimo dalyvauti kokiame nors renginyje, nueiti į neplanuotą vakarėlį.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienis žada netikėtų susitikimų, nuotykių ir spontaniškų įsimylėjimų.

Mergelė (08 23–09 22). Pasistenkite savaitgalį daugiau dėmesio skirti vaikams, stiprinkite sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tai puikios dienos gimtadieniui švęsti, šeimos pobūviui. Galimas ir slaptas romantiškas nuotykis. Tiesa, bus kiek didesnė traumų tikimybė – nerizikuokite kelyje.

Skorpionas (10 24–11 22). Pasistenkite artimiesiems labiau pasitarnauti, būti dėmesingesni, šiltesni antrajai pusei, tuomet per poilsio dienas savaime viskas sklandžiai susiklostys.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį gerai kur nors išvykti ar susitikti su jums brangiu žmogumi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Kad ir kur atsidursite, intriguosite aplinkinius, būsite geidžiamiausi, populiariausi: aplinkiniai į jus kreips ypatingą dėmesį, ir tai gera proga palikti neišdildomą įspūdį asmeniui, kuriam norite patikti.

Vandenis (01 20–02 18). Geriausia šias dienas leisti su savais gamtoje.

Žuvys (02 19–03 20). Galimas slaptas meilės nuotykis. Savaitgalis bus itin aktyvus, žadantis emocines audras.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą