Horoskopas sekmadieniui, vasario 25 d.

Avinas Būkite taupesni, saikingesni, neleiskite neuždirbtų pinigų. Negeras laikas skolintis, tartis dėl kreditų.

Jautis Vargu ar pavyks viską ir visur suspėti. Jūs ar jūsų draugai, kolegos gali vėluoti – iš anksto su tuo susitaikykite. Pasistenkite nežadėti to, ko tikrai negalėsite įvykdyti.

Dvyniai Pasyvi diena, kai verta daugiau dėmesio skirti savo jausmams, artimųjų nuotaikoms. Netinkamas laikas tvarkyti svarbius dalykinius, ypač finansinius reikalus.

Vėžys Netikėtumai neišvengiami. Jei jūs lankstus asmuo, mėgstantis įvairovę, diena bus įdomi, net naudinga.

Liūtas Gali tekti spręsti darbo problemas: nesutarimus su kolegomis, klientais. Jei gautumėte pasiūlymą keisti darbovietę ar pereiti į užsienio firmą, verta susilaikyti.

Mergelė Partnerystė, draugystė bus svarbiausi dalykai. Vertinkite tuos, kurie jus myli. Kad ir kas nutiktų, nusileiskite pirmi.

Svarstyklės Pavojingas metas: galite prarasti svarbaus žmogaus ar savo vadovo pasitikėjimą, paramą. Netinkamas laikas veltis į ginčus su vadovybe, negeras laikas ko nors prašyti, reikalauti.

Skorpionas Tampa svarbus atsakomybės už pasaulį, kurį kuriate, jausmas. Jūsų valioje jį keisti, tobulinti. Šis metas sėkmingas, jei esate pasirengę persilaužti, prisiderinti prie aplinkinių.

Šaulys Nesklandumai, naujos kliūtys labiau tikėtinos darbe. Diena daugiau rūpesčių suteiks vadovams: negeras laikas nepopuliariems sprendimams.

Ožiaragis Reikalai klostysis ne pagal jūsų scenarijų, bet jums nereikėtų kištis į įvykių eigą. Venkite konfliktų su teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais. Antra dienos pusė palankesnė.

Vandenis Nevarginkite savęs jokiais sunkiais darbais ir rūpesčiais. Galimi nemalonumai per draugus. Puikus metas senjorams.

Žuvys Pasitikėjimo nestigs, nors netikėtumai, nesmagumai neišvengiami. Jei pakaks toliaregiškumo, savitvardos, sugebėsite įveikti kliūtis, ypač jei tai susiję su susitarimais.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą