Palmiros horoskopas antradieniui, lapkričio 17 d.

Keistos, kiek nervingos dienos (ypač antradienis), kai viskas išeina truputį kitaip, nei turėjo (gal net ir atvirkščiai), – tai savotiškas stebuklų laikas, kai neveikia įprastiniai dėsniai (gamtos, logikos) ir nutinka kai kas nesuprantamo. Ir nereikia tikėtis, kad į protingą klausimą gausite panašų atsakymą, kaip ir nereikėtų viltis, kad kiti už jus kvailesni.

Kūrybingiems asmenims, mąstantiems nestandartiškai, avantiūristams ar šiaip personoms, kurioms perdozuota charizmos ir genialumo, – pats smagumėlis! Atėjo jų laikas stebinti pasaulį, eksperimentuoti! Tačiau tikintiems visuotiniu traukos dėsniu galimos staigmenos – jiems nepatartina imtis dalykų, kurių gerai neišmano, kurių niekada nedarė.

Ypač antradienis ne itin prognozuojamas, tad griežtai nieko neplanuokite – verčiau pasikliaukite savieiga, taip daugiau nuveiksite, nors ir nebūtinai tai, ką buvote numatę. Net įprastiniams darbams skirkite daugiau laiko ir nebūkite tikri, kad jūsų automobilis, išmanusis telefonas, kompiuteris ar tiesiog geriausias draugas jūsų nenustebins nelaukta išdaiga...

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai matyti save keliaujantį, regėti mirusius protėvius. Blogai kirpti plaukus, nagus, danties netekti, jei indai dužtų.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, jei vėjas skrybėlę nupūstų, daug dūmų matyti, jei sulūžtų peilio ašmenys.

Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, pinigų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti raudonų, rausvų tonų drabužius, vengtina žalia spalva.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį remkitės tik savimi, savo galimybėmis. Tačiau mokėkite įvertinti ir ką gero gavote iš artimųjų, ypač sutuoktinio, kuo padėjo dalykiniai partneriai.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį galite nukentėti, jei nesugebėsite kontroliuoti emocijų, būsite impulsyvūs. Gresia finansinės apgaulės – ne laikas avantiūroms.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį nesiimkite atsakingų, sudėtingų ar pavojingų darbų. Galite nepastebėti pavojaus, ypač susijusio su jūsų sveikata, pinigais, verslu, meile. Būsite linkę ieškoti problemų ten, kur jų nėra. Labiau pasikliaukite savo pora – neprovokuokite įtarinėjimais!

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį bendravimas su draugais padės atgauti pusiausvyrą, aišku, jei mokėsite deramai juos pasirinkti. Galimi netikėtumai, planų pasikeitimai – bet tai tik į naudą. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį ne laikas žavėtis tuo, kas nauja, ir keisti gyvenimo kurso – tai blefas ir po kurio laiko tuo teks įsitikinti. Labiau pasaugokite darbo vietą, einamas pareigas – šefas gali jumis nusivilti.

Mergelė (08 23–09 22). Reikėtų įsiminti, ką antradienį pajusite, suvoksite. Tik išvadų neskubėkite daryti. Atidžiai vertinkite gautus pasiūlymus, kritiškiau vertinkite išgirstą informaciją. Būkite labai atsargūs bendraudami su užsieniečiais. Nerizikuokite kelyje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį pasistenkite neįskaudinti artimųjų, nesusipykti su tais, kuriuos mylite. Saugokite sveikatą ir turtą.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį didelė pagunda pateikti save kaip idealą, tiesa, tuo išprovokuosite aršią konkurenciją, priešų gretų augimą.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį reikėtų vengti svetimų žmonių, nereikalingo bendravimo. Saugokitės apgavikų, šarlatanų, fanatikų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį atidžiau tikrinkite dalykinę informaciją – galima nemenka painiava. Dėl šios dienos klaidų gali kilti grėsmė jūsų karjerai.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį nepiktnaudžiaukite artimųjų kantrybe: reikėtų laiką ir meilę skirti vien šeimai, pamirškite dalykinius rūpesčius. Jei šiuo metu tenka dirbti, nesiimkite nieko sudėtingo ar to, ką menkai išmanote, – padarytos klaidos gali pakenti jūsų profesinei reputacijai.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį daugės abejonių dėl menkiausio nieko, ir tai geriau nei patiklumas. Patartina vengti bendravimo su smalsiais, įkyriais asmenimis. Niekam nieko nežadėkite, nepasakokite. Nauja pažintis gali tapti lemtinga ir bus ilgalaikė.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą