Nuotraukos autorius: 123rf

Diena tinkama spręsti painias problemas

Trečiadienis svarbesnis po 13 val. – prasidės savotiško nušvitimo metas, kai suvokiame, kur buvome neteisūs, ką praleidome, ir randame progų visa tai ištaisyti. Dabar bus galima realiai pakreipti įvykių eigą. Palanku koreguoti senus planus, pasirašyti susitarimus, iš kurių nesitikite greitos naudos. Tai puikus metas profesiniam bendravimui ir kontaktams užmegzti. Tik būkite apdairesni finansiniu klausimu – nepervertinkite realių galimybių.

Tinka spręsti painias problemas, imtis darbų, reikalaujančių sumanumo ir gerų draugiškų ryšių, – bičiuliai padės rasti tinkamiausią sprendimą, išsikapstyti iš kritinės situacijos ar gauti tai, ko reikia. Tad bendraukite, kalbėkitės ir klausykite, ką jums sako. Sėkmingas metas ir pažintims atnaujinti.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai pranašiški, tačiau pildysis negreitai. Gerai buvo regėti mirusiuosius – apsauga, medžius, gėles – laimė, meilė, žvaigždes – sėkmė, skalsa. Blogai ką nors valgyti ar maistą gaminti, gerti svaigalus, matyti save nuogą.

Blogas ženklas: jei nukritęs aštrus daiktas įsmigtų ar namuose kas nors sulūžtų, imtų tinkas byrėti, parketlentė iškristų – nesantaika namuose, gresia šeimos iširimas; jei nagas nulūžtų – liga; jei drabužis ar batas suplyštų – apsaugos praradimas; jei dantis nuskiltų – nuostoliai; jei durys neatsirakintų, raktas sulūžtų ar jį pamesti.

Geras ženklas: rasti aštrių metalinių daiktų – išspręsite sudėtingą problemą; netyčia įsipjauti, įsidurti – sunkus, tačiau reikalingas išsiskyrimas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus bet kokiai veiklai: patartina nešioti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Įsidėmėkite dalykus, kurie šaus į galvą ar kuriuos išgirsite antrąją trečiadienio pusę po 13 val., – ateityje tai pravers, tiesa, kitaip, nei dabar manote. Šeima ir seni draugai gali nemenkai padėti (ypač nelaimės atveju).

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienio antra pusė – puikus laikas svarbiems dalykiniams ir draugiškiems susitikimams, komandiruotėms. Itin gera proga atnaujinti darbinius ar draugiškus ryšius, pasirašyti bendradarbiavimo susitarimus. Palanku pirkti vertingą elektros techniką, kompiuterius.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienio antra pusė – didelių darbų metas. Gauti pasiūlymai dėl verslo, karjeros bus naudingi. Palanki proga atsakingam pokalbiui su šefu. Tinka įsigyti transporto priemonę. Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis – pripažinimo diena, tinkama susitikimams su aukštais, įtakingais asmenimis, žmonėmis iš toli. Geras laikas komandiruotėms.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį savaime ar jums nežinant gali išsispręsti sudėtingas reikalas. Nors šiomis dienomis nepatartina kreiptis į draugus su dideliais prašymais, tai, kas bus pažadėta antrą trečiadienio pusę, bus įvykdyta. Jei jus su sutuoktiniu vargina pasirinkimo problema, jei norite išspręsti seną ginčą, šiandien reikėtų apie tai pasikalbėti.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienio antra pusė – puikus metas užmegzti ne tik draugiškus, bet ir naudingos dalykinės partnerystės ryšius.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį būkite sau griežtesni, reiklesni, ir šios dienos pasiekimai bus išskirtiniai. Spręskite darbo klausimus po 13 val. – nemažai laimėsite. Palankus metas kūrybinių profesijų atstovams. Tinkama proga rimčiau pasikalbėti su savo vaiku – jūsų žodžiai neišeis per kitą ausį.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienio antrą pusę palanku susitikti su partneriais, pasirašyti sandorius. Būsite išradingi – galite sugalvoti naudingų, puikių dalykų, sudominti rėmėjus, rasti investuotojų.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį kovą už principus, įtaką pakeiskite bendradarbiavimu. Po 13 val. palankus metas svarbiems dalykiniams susitikimams, reikšmingiems dokumentams tvirtinti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį neskubinkite įvykių, bet mokėkite pasinaudoti palankiu atsitiktinumu, draugo, artimųjų patarimais ir siūloma pagalba, kuri itin tikėtina antrą dienos pusę. Tiks spręsti finansines problemas.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis po 13 val. tinkamas laikas svarbiems darbo reikalams. Geras laikas pasitikrinti sveikatą, tvarkyti namus, ką nors namuose remontuoti.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį spręskite sudėtingas dalykines problemas, taisykite senas asmeninio bendravimo klaidas. Po 13 val. palankūs konfidencialūs susitikimai ir susitarimai. Galite sužinoti ilgai slėptą žinią.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą