Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, gruodžio 17 d.

Ketvirtadienį vertėtų imtis ilgalaikių darbų, kuriems atlikti reikia atkaklumo, ištvermės, nuoseklumo. Tinkamas laikas įsisenėjusioms problemoms spręsti, naujiems ilgalaikiams projektams kurti ir svarstyti. Bus naudinga atkaklaus kovotojo pozicija – abejojantiems, bijantiems rizikuoti verta atsitraukti.

Palanku už ką nors kovoti, ginti principus, rizikuoti, lenktyniauti. Gerai daugiau sportuoti. Netinka liūdėti ir ką nors užbaigti, rašyti laiškus, užsiimti azartiniais žaidimais. Tinka įsigyti pirštines.

Ketvirtadienį 7 val. 4 min. Saturnas įeina į Vandenio ženklą ir juo judės iki 2023 m. kovo 7 d. Saturnas yra vienas Vandenio šeimininkų – čia jo naktinis būstas, šiame ženkle jo pozicija stipri.

Saturnas Vandenyje moko laiko pojūčio, sugebėjimo atsijungti nuo laiko tėkmės, vertinti jį kaip laisvai interpretuojamą sąvoką, ir tai suteikia galimybę pasinaudoti laiku visavertiškai. Saturnas Vandenyje padeda pasireikšti vidinei asmenybės laisvei, moko nedaryti skubotų išvadų, apibendrinimų, kol pats gyvenimas neparodys, koks sprendimas teisingesnis.

Šis laikas palankus išradėjams ir reformatoriams, sėkmingas kurtis naujoms bendruomeninio bendravimo formoms. Stiprėja kolektyvizmo dvasia.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį gerai matyti save keliaujantį, regėti mirusius protėvius. Blogai kirpti plaukus, nagus, danties netekti, jei indai dužtų.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, jei vėjas skrybėlę nupūstų, daug dūmų matyti, jei sulūžtų peilio ašmenys.

Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, pinigų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį gerai nešioti raudonų, rausvų tonų drabužius, vengtina žalia spalva.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį rasite žmonių, galinčių pagelbėti, patarpininkauti, – tai draugystės, nuoširdžios pagalbos metas. Sudėtingas problemas spręskite dabar – neatidėkite vėlesnėms dienoms.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis tinkamas užsiimti profesinėmis problemomis. Tik venkite nesusipratimų su šefu. Jei tikitės deramo supratimo iš artimųjų, patys būkite jiems atidesni, meilesni.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį labiau pasikliaukite įgyta patirtimi, vidine nuojauta, tuomet rasite tinkamą išeitį. Mokėkite apginti savo nuomonę, interesus. Diena palanki klausti patarimo, pasikalbėti su asmeniu, kuris jums yra autoritetas.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį aiškumo pakaks, nors geros nuotaikos gali ir stigti. Vis dėlto tai gera proga pasigilinti į problemų priežastis, paieškoti radikalių sprendimų. Tinka tvarkyti reikalus, susijusius su skolomis, finansiniais nuostoliais, mokesčiais, kreditu, draudimu, paveldėjimu, alimentais.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį korektiškiau bendraukite su kolegomis, klientais – siekite susitarti gražiuoju. Palanku tvarkyti teisinius reikalus. Tinka aptarti ginčytinus finansinius reikalus tiek su dalykiniais partneriais, tiek su savo pora.

Mergelė (08 23–09 22). Darbų krūvis augs – ieškokite pagalbininkų ir labiau pasirūpinkite sveikata. Ketvirtadienį tiktų imtis didesnio krūvio – viską spėsite. Neatsisakykite pasiūlymų imtis veiklos. Tik būkite pagarbesni artimųjų nuomonei – pasistenkite kantriau reaguoti į sutuoktinio priekaištus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienis sėkmingas – jausite aplinkinių simpatijas, palaikymą ir tai padės įgyti sąjungininkų, išspręsti asmeninę, o gal šeimos problemą. Sulauksite iš mylimo žmogaus atsidavimo įrodymų.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis gali būti naudingas atsakingam dalykiniams pokalbiui, susitarimui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis tinkamas ilgalaikiams finansiniams planams kurti, įsipareigoti materialiai, pasirašyti ilgalaikius finansinius dokumentus.

Vandenis (01 20–02 18). Puikios dienos – daug energijos, ryžto. Apie jus bursis žmonės, turintys panašių minčių, siekiantys tų pačių dalykų, – tapsite jų lyderiu. Rizikuokite reikaluose galima ketvirtadienį.

Žuvys (02 19–03 20). Vargu ar pavyks atsiriboti nuo pasaulio, nors sieksite ramybės, vienatvės. Ir nesistenkite kitiems įtikti, kaip seniai patikrinta – tai geriausias būdas sugadinti gerą reikalą ir gerus santykius.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą