Palmiros horoskopas sekmadieniui, spalio 10 d.

Sekmadienis puikus susitikti su senais draugais, buvusiais bendradarbiais. Tinkamas laikas kelionėms, viešnagėms, svečių priėmimui. Būkite atidesni aplinkinių poreikiams – sau mažiau reikalaukite. Tiesa, būtinas didesnis santūrumas pramogaujant, švenčiant. Romantiškiems pasimatymams bei pažintims nepalankus metas.

Sekmadieniui patartinas aktyvus poilsis – daugiau judėkite, vaikščiokite, mankštinkitės.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: jei sutrūktų karoliai, grandinėlė, išberti kruopas, šiukšles, pačiam išsitepti; vengtina spalva – ruda, pilka, violetinė.

Geras ženklas: netyčia sulyti ar apsipilti vandeniu; raudona, juoda, geltona.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienis bei pirmadienis bus puikiai tinkamas įteikti susitaikymo dovaną draugui, mylimam asmeniui, sutuoktiniui ar tėvams.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienis – gera proga pozityvaus požiūrio į pasaulį ugdymui: teks pasistengti atsispirti pagundai suirzti, priekabiauti prie artimųjų.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienis geras šeimos susibūrimams. Tądien bus itin svarbi santarvė su antrąja puse.

Vėžys (06 22–07 22). Pasistenkite sekmadienį būti ne tik atidesni, paslaugesni artimiesiems, bet ir atlaidesni.

Liūtas (07 23–08 22). Pakiliai jausitės sekmadienį. Laukia džiugūs pokalbiai, intriguojančios pažintys... Tai puiki diena ne tik viešnagėms, kelionėms, bet ir susitikimams su žmonėmis, galinčiais padėti rasti darbą ar nulemti karjeros sėkmę.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį patartina praleisti namuose, tad geriau svečius kviestis pas save. Patartina daugiau dėmesio skirti tėvams, seneliams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį sėkmė lydės ką nors perkant arba užmezgant pažintis. Tinkamas laikas ir svarbiems pokalbiams šeimoje.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienis labiau tinkamas pamąstyti apie būsimą veiklą, galimą naudą, palanku pasikalbėti ir su įtakingais asmenimis dėl karjeros ar uždarbio.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienis nebe toks romantikas. Beje, šios dienos pažintys bus naudingos jūsų veiklai bei finansinei padėčiai. Ir nepamirškite, kad šių dienų bendravimo kokybė lems, kaip susiklostys santykiai su vaikais, mylimu žmogumi, sutuoktiniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį geriau mažiau bendrauti, daugiau ilsėtis. Daugiau laiko praleiskite gamtoje, pasivaikščiokite miške, parymokite prie vandens telkinių.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienis bus puikus, jei aplankysite senus, tikrus draugus.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienio nuotaikos bus labiau dalykiškos, ir tai nebloga proga neformalioje aplinkoje spręsti darbo klausimus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą