Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, sausio 14 d.

Kiek palengvės. Atsiras galimybių kai ką pakeisti į gera. Tiesa, tai dvilypis metas, kai sėkmė ir nusivylimas visai greta. Dabar sudėtinga tinkamai apsispręsti, suprasti, kas naudinga, o kas lems pralaimėjimą. Nusiraminama ten, kur reikia ryžtingai sukrusti, o panikuojama ten, kur viskas sklandu.

Svarbu pripažinti realius faktus, net jei jie nemalonūs, – nepasiduokite pagundai norimus dalykus palaikyti esamais. Vis dėlto ylos maiše nepaslėpsi, tad tai, kas negerai, mūsų klaidos, ypač susijusios su veikla, karjera, esminių gyvenimo užduočių, savo misijos suvokimu, taps akivaizdžios.

Svarbu neskubėti reaguoti, nedaryti išvadų tuoj pat – ne viskas bus taip, kaip atrodys, tad neverta liūdėti pametus ir džiaugtis radus. Vyrams šios dienos vis dar sudėtingos, jie bus linkę dažniau klysti, sutrikti, ką nors pernelyg sureikšminti (ar susireikšminti).

Moterys bus sumanesnės, išradingesnės, be to, joms ir labiau seksis. Tad vyrams naudinga svarbesnius, keblesnius reikalus tvarkyti per moteris. Ypač gerai pasitarti abejotinu klausimu – šiuo metu jos mažiau klys, geriau jaus ateities perspektyvas.

Ketvirtadienį 9 val. 34 min. Uranas pradeda judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis tiesusis, arba direktinis, judėjimas tęsis iki rugpjūčio 28 d. Kai Uranas juda tiesiai, didėja reformų poreikis, aktyvėja permainos visuomenėje ir asmeniniame gyvenime – įvykių eiga tampa labiau nenuspėjama.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, jūs neturite rimtų problemų. Gerai buvo regėti tik ryškią šviesą, veidrodį, vaivorykštę.

Blogas ženklas: išlieti kokį nors skystį, jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti, kitiems nuotaiką gadinti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – gelsva, žydra, vengtinos – raudona, oranžinė, alyvinė.

Avinas (03 21–04 20). Nors aplinkybės ims keistis į gera, ne viskas klostysis taip, kaip norėsis. Likite kantrūs – svarbu nereaguoti į provokacijas, viską spręsti geruoju, taikiai (ypač su vadovybe, viršesniais už jus asmenimis).

Jautis (04 21–05 20). Likite saikingi, kuklūs, nebijokite laikinų pralaimėjimų – tai geriau, nei veltis į kovą, ypač konkurencinę. Ieškokite kompromisų, siekite sąjungos, kitaip jums svarbus reikalas gali nukentėti dėl per didelių ambicijų.

Dvyniai (05 21–06 21). Galėsite kiek lengviau atsipūsti. Tinka rizikuoti – apskaičiuotos avantiūros pasiteisins. Tai palanki diena laisvųjų bei kūrybinių profesijų atstovams ieškoti naudingo ir įdomaus užsakymo. Gauti veiklos, finansiniai pasiūlymai bus pelningi.

Vėžys (06 22–07 22). Aplinkybes būsite linkę dramatizuoti. Svarbu vengti ginčų, ypač su biurokratais ar teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais, taip pat mylimu asmeniu. Nerizikuokite tvarkydami piniginius, turto reikalus, beje, per šiuos reikalus gali tekti sužinoti, kas tikrieji jūsų draugai.

Liūtas (07 23–08 22). Daug ką lems partneriški, draugiški santykiai, tad mokėkite girdėti ir pritarti (ne tik svetimiems, bet ir saviems). Vis dar gali pristigti objektyvumo, o optimizmo pakaks, tad galite pervertinti savo galimybes ir per daug įsipareigoti.

Mergelė (08 23–09 22). Nors dienos vis dar sudėtingos, kliūtys, stabdžiai tik apsaugos nuo klaidų. Imkitės to, ko nemėgstate, – kantrybės užteks. Beje, galite rasti išeitį, kurios anksčiau nematėte, išspręsti painią problemą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neblogas metas, tiesa, visai netinkamas avantiūroms ar kitokiems rizikingiems veiksmams. Kad ir kuo užsiimsite, nepersistenkite, neskubinkite įvykių – sėkmės pakaks, viskas savaime išsispręs. Kitaip kalbant, dabar reikia laiko.

Skorpionas (10 24–11 22). Niekur neskubėkite, mažiau jaudinkitės – ką nors darydami tik pakenksite reikalui. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite artimiesiems duotus pažadus, atlikite namuose seniai suplanuotus darbus, nepamirškite užbaigti to, ką vilkinote.

Šaulys (11 23–12 21). Būsite energingi, tačiau sėkme labai nepasikliaukite. Tai apgaulingas laikas, kai paskutinę minutę viskas gali pakrypti nenumatyta ir nebūtinai jums palankia linkme. Vis dėlto tai tinkamas metas aktyviai tvarkyti reikalus, priimti svarbius sprendimus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nėra to blogo, kas neišeitų į gera. Gali tekti pakovoti už save, iš naujo įrodinėti savo privalumus, protą bei sugebėjimus. Vis dėlto neperlenkite lazdos – pergalė gali atnešti dar daugiau rūpesčių, nei iki šiol turėjote.

Vandenis (01 20–02 18). Leiskite draugams jums padėti, tiesa, neprivalomo bendravimo geriau vengti. Vertėtų pasisaugoti pavyduolių, intrigantų. Vykite nuo savęs blogas mintis – jos vienaip ar kitaip jums pakenks, padarys neigiamą įtaką jūsų ateičiai, juk dabar jaunatis.

Žuvys (02 19–03 20). Neužsispirkite viską daryti patys – pasinaudokite senais ryšiais ir draugų pagalba, patarimais. Dažniau tarkitės, būkite atidūs bičiulių nuomonei, patarimams. Deja, viskas gali būti kitaip, nei jums atrodo, tad ne laikas ką nors spręsti, daryti išvadas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą