Nuotraukos autorius: 123rf

Šiandien geriau nesiimti nieko sudėtingo

Ne itin smagios dienos, kai daug siekiame, viliamės, tačiau ne kažin ką gauname. Nepraraskite lankstumo, nebūkite kategoriški ir labai nepasikliaukite logikos dėsniais – įvykiai gali klostytis ne pagal jums žinomas taisykles, tad prasminga įsiklausyti į nuojautas ir neskubėti.

Dabar bus sunkiau susikaupti, su kuo nors susitarti ir pasiekti norimų rezultatų, tad geriau nesiimti nieko sudėtingo, atsakingo. O pagrindinė gynybinė taisyklė paprasta – nieko naujo nepradėti, nieko iš esmės nekeisti. Likite ištikimi savo principams, laikykitės žodžio, nepažeidinėkite susitarimų.

Į sapnus iš pirmadienio į antradienį galima nekreipti dėmesio, nebent regėjote giminaičius, artimus žmones. Tuomet sapną reikėtų aiškintis tiesiogiai.

Blogas ženklas: jei šuo aplotų – nemalonumai, katė apdraskytų – katastrofa. Agresyvus gyvūnų elgesys gali byloti ir apie slaptą artimo žmogaus neapykantą.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė, gera žinia; rasti veidrodžio šukę – painios situacijos paaiškėjimas; rasti monetą herbu į viršų – pavyks sėkmingai išspręsti dabartines problemas.

Avinas (03 21–04 20). Neatidėliotinus reikalus tiktų tvarkyti antradienį ryte. Vėliau nesiimkite nieko keisti. Išaugs autoavarijų, traumų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Neužsispirkite ir nesikarščiuokite, nesivelkite į ginčus. Kad ir su kuo kalbėsite, nesinervinkite be reikalo: tyla, mokėjimas išlaukti dabar veiksmingiausias argumentas.

Dvyniai (05 21–06 21). Neskubėkite, jei nenorite įstrigti. Nepasiduokite impulsui, dėl svetimos įtakos atsiradusiems norams (ypač ką nors nupirkti, kur nors nuvažiuoti).

Vėžys (06 22–07 22). Kad ir kuo užsiimsite, bus svarbu laiku sustoti, nepasiduoti azartui.

Liūtas (07 23–08 22). Sudėtingas metas – teks labiau susitelkti, kad pasiektumėte savo tikslą, nors verčiau to visai nedaryti – net geri rezultatai sukels kitokių rūpesčių. Kad nereikėtų skųstis šiomis dienomis, imkitės tik neatidėliotinų reikalų (geriau antradienio rytmetį).

Mergelė (08 23–09 22). Imkitės ne tik asmeninės iniciatyvos, bet ir kreipkitės pagalbos į draugus – jums patiems ne viskas pavyks, gresia nenumatytos kliūtys (ypač per įtakingus ar vyresnio amžiaus žmones).

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesiblaškykite, susitelkite tik į svarbiausius dalykus – viskam neužteks jėgų. Antradienį galite sulaukti netikėtos pagalbos, gero pasiūlymo. Nesivelkite į avantiūras ar konfliktus, ypač su savo vaikais, mylimu asmeniu.

Skorpionas (10 24–11 22). Ne viskas sklandu: paskutinę akimirką ne dėl jūsų kaltės gali sužlugti svarbus reikalas.

Šaulys (11 23–12 21). Neužsispirkite – būkite lankstesni, kitaip rimtai susipyksite. Būtinas budrumas – nepervertinkite savo galimybių ir žinių: menka klaida, netikęs žodis gali pakenkti jūsų autoritetui. Reikalams tvarkyti, deryboms, susitarimams palankesnis antradienio rytmetys.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pavojinga diena meilės ir partneriškiems santykiams: galimi esminiai nesusipratimai. Netinka bendrauti su partneriais ir jų ieškoti, tartis, derėtis – viskas išeis kitaip, nei turėtų.

Vandenis (01 20–02 18). Pasijusite tvirčiau. Tiesa, tai nereiškia, kad dabar jau galite rizikuoti (veikla, sveikata, gerais santykiais). Ne laikas grasinti ir sakyti: „Niekada.“

Žuvys (02 19–03 20). Įsiklausykite į tai, ką kalbate savo vaikams, mylimam asmeniui. Ar tai realu, įvykdoma? Būkite kantresni spręsdami šeimos, ypač vaikų, problemas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą